Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 406
- 407
- 408
- 409
- 410
- …
- 470
- chevron_right
No gāzes mēdz veidoties uzdegums degkamerā, bet nav tā ka ļoti pisģec. Un vēl gāze ir ļoti sausa un vārstiem nedaudz neveselīgi. No plusiem gāze nenoskalo eļļu no cilindru sienām un mazāk dilst virzuļgrupaSnowLatvia rakstīja: ↑24 Okt 2020, 12:19 Vīri, jūs tādi zinoši te. Varat paskaidrot ko auto gāze (lpg) uzstādīšana benzīna motoram nodara tam benzina motoram laikam ejot? Tā gāze nodara skādi vai nē? Vienīgais ko es esmu dzirdējis ir ka galīgi nav labi katalizātoram.
Gāzei ir 1 svarīgs faktors, ko daudzi, gribot ietaupīt, aizmirst - motoram uz benzo ir jāstrādā perfekti jau pirms gāzes, kā arī LPG vajag normāli saregulēt, lai tas strādā tāpat kā uz benzo.SnowLatvia rakstīja: ↑24 Okt 2020, 12:19 Vīri, jūs tādi zinoši te. Varat paskaidrot ko auto gāze (lpg) uzstādīšana benzīna motoram nodara tam benzina motoram laikam ejot? Tā gāze nodara skādi vai nē? Vienīgais ko es esmu dzirdējis ir ka galīgi nav labi katalizātoram.
Tiem, kas sūdzās par izdegušiem motoriem, smaku un vēl sazinko - nevajag likt 10 gadus vecu iekārtu uz nopista neejoša motora
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Īstenībā jā - lai gāze korekti strādātu, viņai vajag savu aizdedzes karti. Parasti tikai degvielai korekcijas līkni uztaisa un viss
TomSkarsts rakstīja: ↑24 Okt 2020, 18:52Gāzei ir 1 svarīgs faktors, ko daudzi, gribot ietaupīt, aizmirst - motoram uz benzo ir jāstrādā perfekti jau pirms gāzes, kā arī LPG vajag normāli saregulēt, lai tas strādā tāpat kā uz benzo.SnowLatvia rakstīja: ↑24 Okt 2020, 12:19 Vīri, jūs tādi zinoši te. Varat paskaidrot ko auto gāze (lpg) uzstādīšana benzīna motoram nodara tam benzina motoram laikam ejot? Tā gāze nodara skādi vai nē? Vienīgais ko es esmu dzirdējis ir ka galīgi nav labi katalizātoram.
Tiem, kas sūdzās par izdegušiem motoriem, smaku un vēl sazinko - nevajag likt 10 gadus vecu iekārtu uz nopista neejoša motora
Paspidēji
ar kompatu pa brugji
Aiziet!sausā gāzeValtmeikers rakstīja: ↑24 Okt 2020, 18:28No gāzes mēdz veidoties uzdegums degkamerā, bet nav tā ka ļoti pisģec. Un vēl gāze ir ļoti sausa un vārstiem nedaudz neveselīgi. No plusiem gāze nenoskalo eļļu no cilindru sienām un mazāk dilst virzuļgrupaSnowLatvia rakstīja: ↑24 Okt 2020, 12:19 Vīri, jūs tādi zinoši te. Varat paskaidrot ko auto gāze (lpg) uzstādīšana benzīna motoram nodara tam benzina motoram laikam ejot? Tā gāze nodara skādi vai nē? Vienīgais ko es esmu dzirdējis ir ka galīgi nav labi katalizātoram.
Bet Tu jau zini,ka tagad găze jaunā tipa tiek izmantota kopa ar degvielu?!Valtmeikers rakstīja: ↑24 Okt 2020, 18:28No gāzes mēdz veidoties uzdegums degkamerā, bet nav tā ka ļoti pisģec. Un vēl gāze ir ļoti sausa un vārstiem nedaudz neveselīgi. No plusiem gāze nenoskalo eļļu no cilindru sienām un mazāk dilst virzuļgrupaSnowLatvia rakstīja: ↑24 Okt 2020, 12:19 Vīri, jūs tādi zinoši te. Varat paskaidrot ko auto gāze (lpg) uzstādīšana benzīna motoram nodara tam benzina motoram laikam ejot? Tā gāze nodara skādi vai nē? Vienīgais ko es esmu dzirdējis ir ka galīgi nav labi katalizātoram.
Nu man vismaz 25% degviela un 75% gāze
ar kompatu pa brugji
Es jau nesaku, ka es esmu guru, bet kuram te ir īsta inžinierizglītība un kurš te ir ārzemju forumu eksperts?
pēc dzinēja swapa pēkšņi panelī deg airbag lampiņa un pulkstenis,pie izslēgtas aizdedzes,izdziest tikai atvienojot akumulatoru,neatvienojot no rīta tas ir tukšs.
kur meklēt problēmu?
kur meklēt problēmu?
Ar gāzes "plīti" nav viss melns vai balts, tas, ka gāze sausa un benzīns slapjš tie ir murgi. Vienīgais būtiskākais kaitējums no gāzes ir benzīna sprauslu aizaugšana, bet tas tieši atkarīgs no gāzes kvalitātes.
Vārsti izdeg ja ir neatbilstošs (lies) degmaisījums, izdegs arī ar benzīnu ja būs liess degmaisījums. Gāzes vadības bloks signālu ņem no benzīna sprauslām tā kā ir jābūt kārtībā benzīna sistēmai, lai būtu korekta darbība. Viss ir atkarīgs no gāzes vadības bloka, ir prasti bloki kā cirvis, tie ir jāregulē uz stenda vai gaitā, bet to gāzes kantori nedara, uzliek auto adoptāciju un pēc laika bik pievelk līkni. Tāpat lambda zondes ne visiem vadības blokiem ir pieslēgtas un ne visiem pēc viņām koriģējas degmaisījums.
Bet ir advancētāki gāzes vadības bloki, kuriem pastāvīgi ir degmaisījuma korekcija, tiem neko īsti regulēt nevajag.
Vārsti izdeg ja ir neatbilstošs (lies) degmaisījums, izdegs arī ar benzīnu ja būs liess degmaisījums. Gāzes vadības bloks signālu ņem no benzīna sprauslām tā kā ir jābūt kārtībā benzīna sistēmai, lai būtu korekta darbība. Viss ir atkarīgs no gāzes vadības bloka, ir prasti bloki kā cirvis, tie ir jāregulē uz stenda vai gaitā, bet to gāzes kantori nedara, uzliek auto adoptāciju un pēc laika bik pievelk līkni. Tāpat lambda zondes ne visiem vadības blokiem ir pieslēgtas un ne visiem pēc viņām koriģējas degmaisījums.
Bet ir advancētāki gāzes vadības bloki, kuriem pastāvīgi ir degmaisījuma korekcija, tiem neko īsti regulēt nevajag.
Kāda jaunā tipa gāze? ir tiešās iesmidzināšanas gāzes sistēmas piektā paaudze, bet joprojām tiek ražotas ceturtās paaudzes.cipruss18 rakstīja: ↑25 Okt 2020, 09:39Bet Tu jau zini,ka tagad găze jaunā tipa tiek izmantota kopa ar degvielu?!Valtmeikers rakstīja: ↑24 Okt 2020, 18:28No gāzes mēdz veidoties uzdegums degkamerā, bet nav tā ka ļoti pisģec. Un vēl gāze ir ļoti sausa un vārstiem nedaudz neveselīgi. No plusiem gāze nenoskalo eļļu no cilindru sienām un mazāk dilst virzuļgrupaSnowLatvia rakstīja: ↑24 Okt 2020, 12:19 Vīri, jūs tādi zinoši te. Varat paskaidrot ko auto gāze (lpg) uzstādīšana benzīna motoram nodara tam benzina motoram laikam ejot? Tā gāze nodara skādi vai nē? Vienīgais ko es esmu dzirdējis ir ka galīgi nav labi katalizātoram.
Nu man vismaz 25% degviela un 75% gāze
Sveika tauta!!!
SunCoast Customs uzsāk darbību Saulkrastos.
Ko mēs piedāvājam? Automašīnu/Motociklu un citu spēkratu detaļu strūklošanu, kā arī pulverkrāsošanu.
Cenas ir draudzīgas, strādājam ātri un rezultāts tik tiešām ir fantastisks.
Strūklojam/krāsojam vākus, supportus, diskus, piekares daļas un visu kas veidots no metāla.
Protams, piedāvājam arī detaļu piegādi, kā arī atlaides un dažādas akcijas.
Droši zvani, raksti 29390037
Atradīsi mūs arī:
Instagram - Sandblastscc
Facebook - sand blast
SunCoast Customs uzsāk darbību Saulkrastos.
Ko mēs piedāvājam? Automašīnu/Motociklu un citu spēkratu detaļu strūklošanu, kā arī pulverkrāsošanu.
Cenas ir draudzīgas, strādājam ātri un rezultāts tik tiešām ir fantastisks.
Strūklojam/krāsojam vākus, supportus, diskus, piekares daļas un visu kas veidots no metāla.
Protams, piedāvājam arī detaļu piegādi, kā arī atlaides un dažādas akcijas.
Droši zvani, raksti 29390037
Atradīsi mūs arī:
Instagram - Sandblastscc
Facebook - sand blast
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Sveiki kungi!
Varbūt kādam ir info, kur varētu operatīvi dabūt silikona T-piece.?
Visamz 4ply / 4bar darba spiediens / -40 _ +180 darba temp.
ad parts/ trackday/tuningparts nekā uz vietas nav.
Bilde ieskatam.
Varbūt kādam ir info, kur varētu operatīvi dabūt silikona T-piece.?
Visamz 4ply / 4bar darba spiediens / -40 _ +180 darba temp.
ad parts/ trackday/tuningparts nekā uz vietas nav.
Bilde ieskatam.
Apskatē kaut ko saka, ja aķītis nav paradzētajā kabatā, bet līdz ar bagāžnieku piestiprināts?
Sveiki džeki. Nodarbojos ar ūdens apdruku, gribēju dzirdēt kādu konstruktīvu kritiku. Centos kaut ko skaistu uztaisīt ziemas grabažām, lai var izcelties.
Pamēģini brt.lv
Sveiciens čaļiem
Kāds var ieteikt labu disku kopšanas līdzekli. Tagad jāmaina sezona, gribās vasaras sakopt glabāšanai uz ziemu un ziemas sagatavot Latvijas žultij.
Kāds var ieteikt labu disku kopšanas līdzekli. Tagad jāmaina sezona, gribās vasaras sakopt glabāšanai uz ziemu un ziemas sagatavot Latvijas žultij.
Labadiena,
Vīri varbūt kāds var izpalīdzēt ar klaņu un pamat šāļu iegādi priekš m54b30? (varbūt kādam ir atlaides/kontakti kādā veikalā, oem nr. ir!)
Vīri varbūt kāds var izpalīdzēt ar klaņu un pamat šāļu iegādi priekš m54b30? (varbūt kādam ir atlaides/kontakti kādā veikalā, oem nr. ir!)
Atdzelžo un uzliec keramiku. Jau labu laiku pārbaudīta metode
Atdzelžošanai izmantoju šo - https://detailingmania.lv/lv/produkti/c ... dzelzotajs un keramiku šo - https://detailingmania.lv/lv/produkti/c ... parklajums
Atdzelžošanai izmantoju šo - https://detailingmania.lv/lv/produkti/c ... dzelzotajs un keramiku šo - https://detailingmania.lv/lv/produkti/c ... parklajums
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 406
- 407
- 408
- 409
- 410
- …
- 470