Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 423
- 424
- 425
- 426
- 427
- …
- 470
- chevron_right
Te ir kads,kas man pec oem tilta bukšu iz.eriem var izvirpot poly bukses?
ar kompatu pa brugji
M50 starteris der uz M52?
Priecīgus
Priecīgus
Sveiki draugi. Varbut kads zin vai var iziet tehnisko apskati ar ieswapoto m52tub28 e36? Vai vajag parbuvi taisit? Un ka tur vispar ir ar to parbuvi?
Ka es sapratu, pirmas pakapes parbuvi vajag taisit, ja? To gruti iziet, vai easy?
Actually sāku retāk braukt, un sāk izlīst problēmas ar to, ka autiņš stāv nedēļām mierā
Ja abi ir Bosch ražojums, tad var pārskrūvēt korpusu un nevajadzēs čakarēties ar uzgriežņiem.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Samērā viegli ja nav paštaisīti kronšteini vai no rokas taisītas detaļas vai jauda nepārsniedz rūpnīcas jaudīgāko versiju.pidrkiller3000 rakstīja: ↑25 Dec 2020, 15:49 Ka es sapratu, pirmas pakapes parbuvi vajag taisit, ja? To gruti iziet, vai easy?
Paņem sabildē
VIN
Motora kodu
Kronšteinus
Spilvenus
Kopskats no augšas un apakšas.
Ieliec to visu WORD dokumentā ar sarakstu kas ir kas un kā darīts. Kas orģināls un kas mainīs. NO S43B16 uz S261D2 vai kuru motoru mainīji. Jauda bija tik - tagat tik.
Tad pabeigto dokumentu sūtam uz [email protected]
Paralēli samaksājot par pārbūves izskatīšanu.
Kad tev atsūta atpakaļ apzīmogotu un pārbaudītu projektu
Brauc uz CSDD kur iet Tehnisko apskati. Samaksa par Tehnisko ekspertīzi. 1.kategorija bija 50 eu kautkas.
Tad viņi apskatās dzīvē vai tas ko sadzejoji ir tas pats ko iesūtīji projektā. Paši vēlreiz sabildē faktisko.
Tad izsniedz sertifikātu projektam. Dodies piereģistrēt pārbūvi un saņemt jauno tehnisko pasi kurā vajadzētu būt ieraksts piezīmēs par motora maiņu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Imo ar uzgriežņiem ir krietni ātrāk un vieglāk. Nevajag bedri/pacēlāju. Norauj ieplūdi un noskrūvē.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Kāds ir uzlicis stūri ar lāpstiņām no 335d, 335i?
Ir doma uzlikt uz 330d lci, skaidrs ka vajdzēs programmēt u.t.t.
Bet vai tur jau būs kur pieslēgt tā saucamās "lāpstiņas"?
Ir doma uzlikt uz 330d lci, skaidrs ka vajdzēs programmēt u.t.t.
Bet vai tur jau būs kur pieslēgt tā saucamās "lāpstiņas"?
Kāds varbūt var aizdot e46 reduktoru uz TA? Nemetinatu
Sveiki, varu par 25€ iznomāt, ir arī ziemas riepas ar 5mm proķi
Uzmanamies telegram grupā. Meklēju reduktoru, atsaucās šis lietotājs piedavāja m sturi un koilas pa super smieklīgu ciparu, uz atbildi kur atrodies saņēmu momentālu atbildi "Latgale", kad pateicu arī esmu, neatbildēja vairs un izdzēsa vesturi. Manuprāt tas ir tas metējs no Rēzeknes
Kas ir rēzeknes metējs? Raitoss?kasiks rakstīja: ↑30 Dec 2020, 07:16 Uzmanamies telegram grupā. Meklēju reduktoru, atsaucās šis lietotājs piedavāja m sturi un koilas pa super smieklīgu ciparu, uz atbildi kur atrodies saņēmu momentālu atbildi "Latgale", kad pateicu arī esmu, neatbildēja vairs un izdzēsa vesturi. Manuprāt tas ir tas metējs no Rēzeknes
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Niki tur variē, bet persona tā pati
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 423
- 424
- 425
- 426
- 427
- …
- 470