640, jeb 2x320
Sveiki
Nesen iegādājos e36 320 ar 2l 6cilindru benzīna motoru,manuālo kārbu un LSD. Plānoju izmantot ziemas trasēs un nedaudz arī ikdienā. Vizuālais un tehniskais stāvoklis ir diezgan OK, ja izdzīvos ziemu, tad ir plāns savest ļoti labā stāvoklī Otrs man ir parasts F30 320 dīzelis, ko pārsvarā izmanto sieva Pēdējā laikā esmu nedaudz aizrāvies ar auto fotogrāfēšanu, tāpēc cerams, ka sanāks arī aizbraukt uz kādu 3er.lv pasākumu un kko pabildēt
Nesen iegādājos e36 320 ar 2l 6cilindru benzīna motoru,manuālo kārbu un LSD. Plānoju izmantot ziemas trasēs un nedaudz arī ikdienā. Vizuālais un tehniskais stāvoklis ir diezgan OK, ja izdzīvos ziemu, tad ir plāns savest ļoti labā stāvoklī Otrs man ir parasts F30 320 dīzelis, ko pārsvarā izmanto sieva Pēdējā laikā esmu nedaudz aizrāvies ar auto fotogrāfēšanu, tāpēc cerams, ka sanāks arī aizbraukt uz kādu 3er.lv pasākumu un kko pabildēt
Kura gada f30?
Ar viņu ir bijušas kādas problēmas?
P.S.laipni gaidīts 3er.lv pasākumos
Ar viņu ir bijušas kādas problēmas?
P.S.laipni gaidīts 3er.lv pasākumos
F30 ir 2013. gada, pirkts tepat Latvijā, nedaudz virs 160k noskrējiens, visi lielie prieki tūliņ būs pienākuši- DPF un ķēžu maiņa
Neliels update par e36: izgāju tehnisko apskati
Pirms skates tika sataisīts:
- priekšā bremzes un bremžu disku aizsargi;
slieksnis labais;
bukses aizmugure plauktiem;
eļļas noplude;
saregulēti lukturi;
rokas bremze;
nomainīta eļļa un filtri
Parasti primās skates pēc auto iegādes arī ir tās trakākās, jo nezini kas kā, bet apsveicu
- ikey07
Man pašam bija liels stress par skati un biju pārsteigts, ka tiku ar pirmo reizi cauri
Bet jāpiemin, ka es auto nopirku no kolēģa , kurš viņu bija ļoti uzpasējis. Ja tur būtu kāda problēma, tad man kolēģim būtu
Bet jāpiemin, ka es auto nopirku no kolēģa , kurš viņu bija ļoti uzpasējis. Ja tur būtu kāda problēma, tad man kolēģim būtu
Smuka bilde no augšas
Paldies
uzliku telefonam kā wallpaper, baigi labi uz telefonu izskatās
uzliku telefonam kā wallpaper, baigi labi uz telefonu izskatās
Sveiki! Galīgi neplānots posts un pats vēl nevaru aptvert, kas ir noticis, bet nu esmu jau trīs 320 bmw īpašnieks
Jau sen gribēju tieši e30 universiāli un biju sācis apsvērt domu pavasarī meklēt Vācijā, bet vakar pilnīgi nejauši gandrīz pirmais uzdūros ss.com sludinājumam, kurš likās pārāk labs, lai būtu īsts un uzreiz zvanīju pārdevējam . No neliela stresiņa neguēta nakts un darījums gatavs
Dēļ tā,ka vispār nebuju gatavojies šādam pirkumam, tagad uz ātro atradu vietu ārā zem nojumes, kur paglabāt līdz sausākam un siltākam laikam. Mērķis ir pavasarī dabūt vs nummurus
Lai visiem panākumiem bagāts 2021. gads un tiekamies pasākumos
Jau sen gribēju tieši e30 universiāli un biju sācis apsvērt domu pavasarī meklēt Vācijā, bet vakar pilnīgi nejauši gandrīz pirmais uzdūros ss.com sludinājumam, kurš likās pārāk labs, lai būtu īsts un uzreiz zvanīju pārdevējam . No neliela stresiņa neguēta nakts un darījums gatavs
Dēļ tā,ka vispār nebuju gatavojies šādam pirkumam, tagad uz ātro atradu vietu ārā zem nojumes, kur paglabāt līdz sausākam un siltākam laikam. Mērķis ir pavasarī dabūt vs nummurus
Lai visiem panākumiem bagāts 2021. gads un tiekamies pasākumos
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Vizuāli perfekts ex saimniekam ļoti laba gaume.
oem r14 bottlecup'i
Neliels sēdinājums
Hroma nāsis
Oranžie pagriezieni
Gaišās lampas bez kurstiem
oem r14 bottlecup'i
Neliels sēdinājums
Hroma nāsis
Oranžie pagriezieni
Gaišās lampas bez kurstiem
Izskatās taisns
apsveicu ar lielisku pirkumu!!!
Eksterjers man ar ļoti patīk, bet interjerā gan domāju kko pamainīt, nevisai patīk stūres diametrs, griesti jāpāršuj melni un varētu arī smukākas taburetes ielikt
Paldies
Ojaaa,šitā ir tēma cerams būs update par šo auto
Čau! nepagāja pusgads,kad beidzot ir update
e30 līdz martam nostāvēja sausā vietā un tad aizvedu uz servisu, lai sāk lēnā garā skrūvēt ar domu, ka aprīlī jau varēšu atklāt sezonu
Viena no svarīgākajām lietām,kas bija jāmaina, bija degvielas bāka. Tad nu tās gaidīšana arī visu pasākumu paildzināja uz 3 mēnēšiem
Bet nu, kas ilgi nāk ,tas labi nāk un beidzot tehniski viss ir diezgan OK, paliek vēl pieķerties pie vizuālā, bet to darīšu uz sezonas beigām, tagad gribās tikai bruakāt
e30 līdz martam nostāvēja sausā vietā un tad aizvedu uz servisu, lai sāk lēnā garā skrūvēt ar domu, ka aprīlī jau varēšu atklāt sezonu
Viena no svarīgākajām lietām,kas bija jāmaina, bija degvielas bāka. Tad nu tās gaidīšana arī visu pasākumu paildzināja uz 3 mēnēšiem
Bet nu, kas ilgi nāk ,tas labi nāk un beidzot tehniski viss ir diezgan OK, paliek vēl pieķerties pie vizuālā, bet to darīšu uz sezonas beigām, tagad gribās tikai bruakāt
Un vakar arī beidzot piereģistrēts. Vienīgā problēma bija miglas lukturi, kuriem nav marķējums un staru kūlis nepareizs, bet tos atļāva izņemt ārā un uzlīme logā
Diemžēl vai par laimi paliks stock, pamēģināšu dabūt VS statusu..
Un,protams, drīz arī būs veloturētāji uz jumta
Un,protams, drīz arī būs veloturētāji uz jumta
Vasarā ar bildēm neskopojies