erda F31
Sveiciens biedriem!
Iepriekšējais 3er nopārdots, jauns iegādāts.
Kā iepriekšējā auto iegādes stāstā vēlējos no e36 pārsēsties uz e46, bet sanāca apstāties pie e90, tad šoreiz, meklējot LCI e91, sanāca apstādies pie LCI F31.
Mašīnu meklēju gan LV, gan tuvajos kaimiņos, gan DE.
Budžets auga negribot, no LV vidējā e91 LCI, līdz Vācijas vidējam F31 320d.
Tam visam iztērēju pāris mēnešus un nelielu summiņu par auto pārbaudēm un apskatēm Igaunijā, Vācijā, LV.
Vajadzēja ekonomisku auto, gribējās 2,0D, taču nebija piedāvājumā, tāpēc nācās samierināties ar 110kW, ieguvu mazāku nodokli un patēriņu 5,7 l/100.
Alpinweiss 3 - 300, 2016. gada 318D.
Auto no Zviedrijas ar 120'000 km, kurš jau bija atgādāts pie mums.
Nokomplektācijas tik vien kā //M paka.
Protams, kaut kad arī individualizēšanas process sāksies...
Iepriekšējais 3er nopārdots, jauns iegādāts.
Kā iepriekšējā auto iegādes stāstā vēlējos no e36 pārsēsties uz e46, bet sanāca apstāties pie e90, tad šoreiz, meklējot LCI e91, sanāca apstādies pie LCI F31.
Mašīnu meklēju gan LV, gan tuvajos kaimiņos, gan DE.
Budžets auga negribot, no LV vidējā e91 LCI, līdz Vācijas vidējam F31 320d.
Tam visam iztērēju pāris mēnešus un nelielu summiņu par auto pārbaudēm un apskatēm Igaunijā, Vācijā, LV.
Vajadzēja ekonomisku auto, gribējās 2,0D, taču nebija piedāvājumā, tāpēc nācās samierināties ar 110kW, ieguvu mazāku nodokli un patēriņu 5,7 l/100.
Alpinweiss 3 - 300, 2016. gada 318D.
Auto no Zviedrijas ar 120'000 km, kurš jau bija atgādāts pie mums.
Nokomplektācijas tik vien kā //M paka.
Protams, kaut kad arī individualizēšanas process sāksies...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Smuks, no ekstrām izskatās ka ir viss vajadzīgais, diskus vienīgi mazākus prasās
ar kompatu pa brugji
Labs! Ja nav noslēpums uz cik nostājās cipars?
Renio arī tāds pats balts ir, pareizi? Tikai nu jau vairāk individualizēts.
Varēsiet photoshoot kopā taisīt.
Renio arī tāds pats balts ir, pareizi? Tikai nu jau vairāk individualizēts.
Varēsiet photoshoot kopā taisīt.
2.0d neliekas pa švaku?
Nu nezinu gan,man jau liekas,ka tie visi 1.8 un 2.0 ir pilnigi nīkuļi
Katra ziņā sev tadu auto ar tik mazu dzinēju neņemtu,bet nu nav domats ka uzdirsiens
Katra ziņā sev tadu auto ar tik mazu dzinēju neņemtu,bet nu nav domats ka uzdirsiens
ar kompatu pa brugji
Skaists skaists
Šobrīd jau labs un pilns 91LCI maksā vienlīdz ar Fiem (protams ne tādas pašas komplektācijas) vienīgi uzturēšana laikam nav tajās pašās summās ne?
Es gan nesaprotu cik Jums vajadzīgi zirgi ikdienas brukšanai? Rīgā no luksafora līdz luksafora atvilkt vai kā? Ne Rīgas pilsētās mierīgi pietiek gan ar 105 gan 130kw, vismaz man personīgi ikdienas braukšanai.
Būtu forši, ja arī šajā topikā bez apdeitiem liktu arī apkopju un remontu darbus ar izmaksām. Būtu interesanti uzzināt.
Šobrīd jau labs un pilns 91LCI maksā vienlīdz ar Fiem (protams ne tādas pašas komplektācijas) vienīgi uzturēšana laikam nav tajās pašās summās ne?
Es gan nesaprotu cik Jums vajadzīgi zirgi ikdienas brukšanai? Rīgā no luksafora līdz luksafora atvilkt vai kā? Ne Rīgas pilsētās mierīgi pietiek gan ar 105 gan 130kw, vismaz man personīgi ikdienas braukšanai.
Būtu forši, ja arī šajā topikā bez apdeitiem liktu arī apkopju un remontu darbus ar izmaksām. Būtu interesanti uzzināt.
Man arī patīk f31, gribētu sev tādu kā daily.
Nepatīk ka joprojām dārgs iegādē
kasko obligāts
Jāmaina kaut kādas faking ķēdes, kārbas apkopes, utml. kam tas ir izdevīgi?
Nepatīk ka joprojām dārgs iegādē
kasko obligāts
Jāmaina kaut kādas faking ķēdes, kārbas apkopes, utml. kam tas ir izdevīgi?
es domāju ka pie sevis nopublicēšu cenas ;0Patins rakstīja: ↑28 Jan 2021, 20:52 Skaists skaists
ņemot vērā ka visu arī taisu pie dīlera