E36-cipruss18 turpinaas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- chevron_right
Nu te ir ari cits stasts.es negribu pliku bomzi,kur nu vel nemotoru
Nu ar 2k es tikšu cauri
Pati bumdža ir ok,tik cik aizmugurejas arkas
Grida,sliekšņi utt,viss ir limenī
Jai startā vajadzēja ņemt vienu kabrio bundžu un visu taisīt pa fen šui
Uzticejos vienam metinatājam un apdedzinājos-gadās
Nu ar 2k es tikšu cauri
Pati bumdža ir ok,tik cik aizmugurejas arkas
Grida,sliekšņi utt,viss ir limenī
Jai startā vajadzēja ņemt vienu kabrio bundžu un visu taisīt pa fen šui
Uzticejos vienam metinatājam un apdedzinājos-gadās
ar kompatu pa brugji
Nē, nu doma kā reiz tāda, ka ņemt jaunu būri un būvēt sev vēlami/pēc fen šuj, atrast tādus vismaz ar labu būri var ciparos zem 2k vēsi, nereti pat vēl tīŗi smukus vizuāli, ka var iztikt piekrāsojot kādus lokālus kasjakus, bet ne visu auto, pamatā visi būs max bomži, jā, nereti m43 tomāti, bez klimas, sajātu lupatas salonu un ka tik ne ar cauru jumtu n shit, nosacītās ekstras, paka, salons, jumts visādas labas detaļas, kas saliktas jaunas kaut vai un citas herņas jau pašam tev ir, pisiens to visu vienīgi likt no viena auto uz otru, lai galā saliktu derīgu konstruktoru un viss.
Imho ir daudz vieglāk salikt kopā konstruktoru, kur vairums detaļu tāpat ir bolt on, nekā sametināt būri taisni, tad vēl sakrāsot utt, jo īpaši redzot, ka ar tiem meistariem acīmredzot ir hujova, ka atkal kaut kas jāpārtaisa, atkal hz kā iemetinās tagad, kurš utt, un tapat atkal jākrāso un tā cena paļubom būs psc.
Imho ir daudz vieglāk salikt kopā konstruktoru, kur vairums detaļu tāpat ir bolt on, nekā sametināt būri taisni, tad vēl sakrāsot utt, jo īpaši redzot, ka ar tiem meistariem acīmredzot ir hujova, ka atkal kaut kas jāpārtaisa, atkal hz kā iemetinās tagad, kurš utt, un tapat atkal jākrāso un tā cena paļubom būs psc.
Šodien visu aizvedu uz metināšanos un galvas blīves maiņu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji
Tas moments kad sazāģets gabals izskatās labāk par vesalu mašīnu
Bet nu lai izdodas
Bet nu lai izdodas
- ikey07
Cerams ka vismaz metinātāju esi nomainījis...Ir jēga tā čakarēties ap šo bundžu?
Tur nav ko baigi čakarēties
Tā lati arku parmetināšana vien ir,tik cik viss sparns tiks pa oem vietam attaisits un parmetinats
Nu ka lai saka,ja ņemam to oem 328 kuzavu,vin un m pakas faktoru,ja uzskatu,ka ir
Metinatajs cits jā,cilvēks,kas Kristenai(ta kas agrak mauca driftā) viņas mehaniķis metinās
Tā lati arku parmetināšana vien ir,tik cik viss sparns tiks pa oem vietam attaisits un parmetinats
Nu ka lai saka,ja ņemam to oem 328 kuzavu,vin un m pakas faktoru,ja uzskatu,ka ir
Metinatajs cits jā,cilvēks,kas Kristenai(ta kas agrak mauca driftā) viņas mehaniķis metinās
ar kompatu pa brugji
Ar čakarēties es domāju nevis šo konkrēto darbību, bet gan visu ko tu pēdējo 2 gadu laikā esi darījis virsbūvei.cipruss18 rakstīja: ↑04 Feb 2021, 07:04 Tur nav ko baigi čakarēties
Tā arī pie sevis nodomāju, ka vienīgā jēga ir 328/VIN faktors.
Nu pati bumdža jau nav sapuvusi.grida vesela,nesošas konsttukcijas veselas
Neredzu neko pardabisku parmetinat sparnus
Tik šoreiz to darīs pareizi
Jau pirmajā reizē bija iespeja dabut cabrio kuzavu donora sparniem,bet sapisos meistariba un sanaca ka sanaca
Neredzu neko pardabisku parmetinat sparnus
Tik šoreiz to darīs pareizi
Jau pirmajā reizē bija iespeja dabut cabrio kuzavu donora sparniem,bet sapisos meistariba un sanaca ka sanaca
ar kompatu pa brugji
Veiksmi darbos!
Ar interesē kas šeit būs Bet varu pateikt ka būs dirsā viss Rīgā ir meistari kas grib saņemt naudu a kvalitāte kaut kā pie dirsas šeit es točna mainītu virsbūvi
Cik tev tā cita bundža izmaksās??cik izmaksās pārkrāmēt vidu no viena kuzava uz otru?
Es negribu VIN ar 1.8 pliku bomzi un likt viņā 2.8 dzinēju
Parmetināt sparnus un ielikt salonu or daaudz vieglak.un te metimas pa oem šuvēm
Es negribu VIN ar 1.8 pliku bomzi un likt viņā 2.8 dzinēju
Parmetināt sparnus un ielikt salonu or daaudz vieglak.un te metimas pa oem šuvēm
ar kompatu pa brugji
Veiksmi darbos. Lai Vasara butu ielās.
Kapēc arkas ieliki tirgot? Nepārmetināsi?
IG: @lauriszemitis / @pandora_e36
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131