richija e90
Sveiki!
Jau ilgi esmu vēlējies tikt pie e90. Tad nu bija iespēja un jau kādu laiku braucu ar šo dampi.
Auto protams ir visādi darbi kuri vēl jāveic, lai būtu patiešām labā stāvoklī, bet arī tagad nevar sūdzēties.
Divu litru dīzelis, manuālis, protams, ar čipu un taisnu trubu un coiloveriem. Šobrīd ir alkantra salons, bet tēmēju uz ādas salonu kas pašam labāk patīk. Ir uzlikti jauni vasaras rati 19'' un veikta tehniskā apkope patīkamākai/drošākai braukšanai.
Plānotie darbi - sakopt virsbūvi, nomainīt priekšējo vējstiklu (solāro).
Jau ilgi esmu vēlējies tikt pie e90. Tad nu bija iespēja un jau kādu laiku braucu ar šo dampi.
Auto protams ir visādi darbi kuri vēl jāveic, lai būtu patiešām labā stāvoklī, bet arī tagad nevar sūdzēties.
Divu litru dīzelis, manuālis, protams, ar čipu un taisnu trubu un coiloveriem. Šobrīd ir alkantra salons, bet tēmēju uz ādas salonu kas pašam labāk patīk. Ir uzlikti jauni vasaras rati 19'' un veikta tehniskā apkope patīkamākai/drošākai braukšanai.
Plānotie darbi - sakopt virsbūvi, nomainīt priekšējo vējstiklu (solāro).
Parklaajums?
Ah,sk
kapēc mainīji stiklu?
kādu ražotāju paņēmi un cik sanāca $$$ ?
kā ir braukt ar UV stiklu , salīdzinot ar parasto?
man ar bij doma mainīt uz uv savējam
SunCoast Customs IIIM
Mainīju stiklu, jo orģinālais bija savu nokalpojis. Braucot pret sauli bija diezgan apgrūtinoši kaut ko redzēt. Samainīju caur kasko. Piemaksāju 90€.
Par ražotāju gan nepateikši. Braukt - ir patīkami kad visu redzi un un saule nespiež tik ļoti acīs un nekarsē tik ļoti kā parastais stikls. Apmēram tā.
Par ražotāju gan nepateikši. Braukt - ir patīkami kad visu redzi un un saule nespiež tik ļoti acīs un nekarsē tik ļoti kā parastais stikls. Apmēram tā.
Tu uz kasko mainot stiklu kko piemaksaji??
Kasko stikla maińa reizi gadā ir bezmaksas
Kasko stikla maińa reizi gadā ir bezmaksas
ar kompatu pa brugji
Ir viens trekns mīnuss, nedarbosies radaru detektori.richijs992 rakstīja: ↑25 Mai 2021, 12:38
Jā, jo bija parastais stikls, bet es gribēju solāro tieši un, tad piemaksāju. Parastais stikls man būtu bez maksas.
Ne visiem tas ir diži svarīgi