Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 441
- 442
- 443
- 444
- 445
- …
- 470
- chevron_right
sildot ar fēnu, nonāks smuki nost kā gara desa
tie sedana izskatās kā parastajam buferim, emm ir kā bildēs iepriekš, vnk iestumjās, tā ka tiem būtu jābūt īstajiem-jautājuma posta autoram.TomSkarsts rakstīja: ↑24 Mai 2021, 18:11 51127006823 un 51127006824 ir kompotiem
51127065481 un 51127065482 ir kupejām/kabriem
51127030613 un 51127030614 ir sedaniem
vismaz tā rāda realoem.
edit lai skaidrāks: prefam aizm. sānu stiprinājumi parastajam jau ir tādi kā nāk arī emm, feisam ir savi, ja feisam grib emm, ir jārauj visi vecie stiprinājumi nost, sānos, zem aizm līstes un jāliek piemēram no pref.
M Power or no power..
Varbūt kāds ir lietas kursā - vai LV ir kāds izplatītājs/veikals, kurš tirgo denso kompressoru remkomplektus?
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Cik mūsdienās var prasīt par strādājošu E36 kruīza swapu? Ja kādam vajag, piedāvājumus var uz PM. Vēl atrodas uz auto.
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Kad nopirkts, tad parādās piedāvājumi
Tikko noņēmu pilnu komplektu par 80eur trosīte noteikti jāmaina - cik saprotu nav vairs dabūjama atsevišķi, būs no 0 jātaisa
Tikko noņēmu pilnu komplektu par 80eur trosīte noteikti jāmaina - cik saprotu nav vairs dabūjama atsevišķi, būs no 0 jātaisa
Tie kas doma skatities so lamatu https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... dihjb.html
SS 1000e staveja Liepaja , ar noskiltu purnu , izrusejis, Visticamak spaktelis tur labi salikt ir visur
Protams 21gs katrai 2 zurkai ir spaktelis , ka bonus jau.
SS 1000e staveja Liepaja , ar noskiltu purnu , izrusejis, Visticamak spaktelis tur labi salikt ir visur
Protams 21gs katrai 2 zurkai ir spaktelis , ka bonus jau.
Iesakiet kadu meistaru,kas var v8 dzinejam uztaisit ķēdes maiņu un vienas galvas remongu,jo kompresija pazuda
ar kompatu pa brugji
Varbūt kādam ir saprašana kāpēc e46 panelī visu laiku deg tosola lampiņa? Līmenis pietiekams, šad tad pazūd uz pāris minūtēm, bet tad atkal parādās.
izplešanās traukam apakšā ir līmeņa devējs.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Varbūt ir idejas, kas varētu drošības jostām nomainīt apakšējos kronšteinus un pārlikt no viena mehānisma uz otru?
Kādās cenās varētu iet e46 universāļa auduma recaro salons ne elektriskais ar beņku apsildi un pumpējamām muguriņām. Nesaplēsts un neizsēdēts.
Audums LV nekotējas, ar vai bez apsildes. Ja 100 EUR dabūsi, tad būtu jāpriecājas. Pusāda līdz 150, āda līdz 200. Ir, protams, kas tirgo dārgāk, bet tie sludekļi klejo gadiem, pieprasījuma vairs nav, tagad aktuāli e90/f30
P.s. ja facelift, tad varbūt man būtu interese, ja ies uz tirgu.
Ir bilde? Jo tie audumi ir 3 (laikam) veidi. Man interesē pfl "Raute anthracite" ja nesaplēsts.he9600 rakstīja: ↑14 Jūn 2021, 12:04Audums LV nekotējas, ar vai bez apsildes. Ja 100 EUR dabūsi, tad būtu jāpriecājas. Pusāda līdz 150, āda līdz 200. Ir, protams, kas tirgo dārgāk, bet tie sludekļi klejo gadiem, pieprasījuma vairs nav, tagad aktuāli e90/f30
P.s. ja facelift, tad varbūt man būtu interese, ja ies uz tirgu.
Ādas recaro, apsildāmu, ne-elektrisku priekš unīša pa pāris gadiem moš pāris reizes esmu redzējis tirgū.
Brūno (kā bildē(spoilerī) ar melnajiem plastmasiem, abšivkām un brūnu aizmuguri aizm krēslam) vispār neesmu redzējis. Tikai ne-recaro ar airu logiem aizmugurē..
Slēpts saturs: Parādīt
Help!
Tehniskajā apskatē žurkai 2-nieks par priekšējiem lukturiem - tuvās gaismas lukturu gaismas kūļa attēls izplūdis, bezveidīgs.
" Vainīgie" - oriģinālie Hella bezlēcu lukturi bez kādiem uzlabojumiem ar kvēlspuldžu H7 lampām. Kas inspektoram nepatika? Tur taču neko regulēt kā augstumu un virzienu nevar. Iepriekšējā apskatē pirms pāris mēnešiem piezīmju nebija un braukta netika.
Vai vienīgais risinājums ir lukturu maiņa?
Tehniskajā apskatē žurkai 2-nieks par priekšējiem lukturiem - tuvās gaismas lukturu gaismas kūļa attēls izplūdis, bezveidīgs.
" Vainīgie" - oriģinālie Hella bezlēcu lukturi bez kādiem uzlabojumiem ar kvēlspuldžu H7 lampām. Kas inspektoram nepatika? Tur taču neko regulēt kā augstumu un virzienu nevar. Iepriekšējā apskatē pirms pāris mēnešiem piezīmju nebija un braukta netika.
Man bija līdzīgi, bet man bija spuldzīte nedaudz šķībi ielikusies
ja tev tur viss smuki, aizbrauc uz citu csdd
P.S apskatījos, man bija tieši tāds pats ieraksts par to gaismas kūli
ja tev tur viss smuki, aizbrauc uz citu csdd
P.S apskatījos, man bija tieši tāds pats ieraksts par to gaismas kūli
aatrie rakstīja: ↑15 Jūn 2021, 20:55 Help!
Man cayennam bija identiski.mainiju reflektorus utt,beigas pie vainas bija tas ,ka stikls no iekšpuses bija netīrs aizdirsts
ar kompatu pa brugji
Vainu spuldze stāv ne tā, vai tik šķībs lukturis ka gaisma izplūdusi, protams var būt vnk vecs reflektors.
- ikey07
M54b30 aukstu pielaižot raustās, pēc minutes viss ok, vienmērīgi.(apgriezieni nepeld, bet pati mašīna purinās)
Kļūdas par misfire trijos cilindros ja pareizi atceros
Atvienojot maf aukstam nekas neraustās.
Kur ko skatīties? Varbūt kāds ir saskāries?
Kļūdas par misfire trijos cilindros ja pareizi atceros
Atvienojot maf aukstam nekas neraustās.
Kur ko skatīties? Varbūt kāds ir saskāries?
Slēdzies klāt diagnostikai un skaties. Tāpat neizzīlesi, vienojot nost devējus nav nekāds rādītājs
Kā vīri minēja - sāc ar spuldzīti. H7 ļoti viegli ir ielikt nepareizi.
Ja pašas spuldzītes ir čotka un ieliktas pareizi un joprojām nav normāls stars - tad visticamāk reflektors jau būs melns, bet to parasti gan no ārpuses var redzēt vismaz E36 toč.
+1
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 441
- 442
- 443
- 444
- 445