Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 466
- 467
- 468
- 469
- 470
- chevron_right
Atkarīgs no sēdinājuma, ratu sagāzuma un tā cik lieli baloni tiks likti virsū (ar pareizu risinājumu pēdējam punktam vien varētu atrisināt visas problēmas).
d[-_-]b
Protams, ka var. Ja dažāda platuma, tad riepas priekšā 205/40 un aizmugurē 215/40. Vari arī priekšā 195/40 un aizmugurē 205/40. Pašam bija, tik cik izvalcēju aizmugurē arkas bez ārējās kantes zaudēšanas. Varbūt arī tāpēc 215/40 palīda apakšā brīvi, kā arī, aizmugurē man bija 5mm flancis, attiecīgi, bija 9J un ET21 nevis ET26.
Pēdējais posts ar vizuālu ieskatu - viewtopic.php?f=249&t=7935
Cau, svapoju m50b20nv iekš 1997 e36. Nu un ar ilgu cakaresanos esmu ticis tik talu ka ir dzirkstele un ir degviela. Pielec bet apgriezieni uziet uz 3000 un uzreiz noslapst.
Kādam varbūt ir lietotāja - Kobreti nummurs?
Būtu baigi pateicīgs,jo esmu nakamais viņa žurkas īpašnieks jau pirms daudziem gadiem. Ir pāris jautājumi.
Būtu baigi pateicīgs,jo esmu nakamais viņa žurkas īpašnieks jau pirms daudziem gadiem. Ir pāris jautājumi.
Pēc swapa obligāti jāmaina tehniskā pase?
Atkarībā kāds
No 4cil uz 6cil. Domāju ka ganjau TA vīriem tas nepatiktu
Vnk ir problēma ar dzinēja koda saskatīšānu
Vnk ir problēma ar dzinēja koda saskatīšānu
e36tajam nomainīju dzinēju no 4cyl uz 6cyl, tādu kāds ir nācis e36, un 2 gadus ejot skati jautājumu nebija (bet tas bija pirms 3 gadiem )
M Power or no power..
Lietošanā ir 2 auto, kam veikti "swap'i"
Vairākus gadus tehniskajā (laukos) nulle jautājumu, šogad abiem lika registrēt dzinēja maiņu.
Bet reģistrācija ir pus h laika jautājums un pārdesmit eiro, labāk sakārtot tagad, kamēr nav ieviestas vēl kādas korekcijas likumos
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
tas jau būs atkarīgs no tā, kas ir tehniskajos datos, ja tilpuma un jaudas vietā ir zvaigznītes, tad jau arī nav ko mainīt
A domā šamie duraki, auto marka 316 a tur plīts iekšā
Nebūs gluži taisnība, abiem auto kW/tilpumā bija "zvaigznītes".
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Sveiciens!varbut kāds nodarbojas ar vai zin kādu,kas to dara(Rigas apkārtnē) interesē e36 touringa griestus parlimet,paši griesti bez lūkas!
Hai, search man normāli nestrādā, tāpēc prasīšu šeit:
Vai kādam ir pieredze dabūt uz auto mazo C (moto) tipa numuru?
Precīzāk interesē, ko CSDD saprot ar frāzi "ja automašīnas konstrukcija neļauj uzstādīt A tipa numurzīmi".
Gribētos saprast, vai šis attiecas arī uz priekšējā bampera vidējo moldingu, kuru var pasūtīt arī US izmērā. Pēc loģikas tas padarītu "konstrukciju" nederīgu A izmēram, un būtu jādod C.
Paldies jau iepriekš!
Vai kādam ir pieredze dabūt uz auto mazo C (moto) tipa numuru?
Precīzāk interesē, ko CSDD saprot ar frāzi "ja automašīnas konstrukcija neļauj uzstādīt A tipa numurzīmi".
Gribētos saprast, vai šis attiecas arī uz priekšējā bampera vidējo moldingu, kuru var pasūtīt arī US izmērā. Pēc loģikas tas padarītu "konstrukciju" nederīgu A izmēram, un būtu jādod C.
Paldies jau iepriekš!
Viss atkarīgs no cilvēka pretī, bet visticamāk, ka parādīs bildi no googles, ka ir pieejami platie moldingi
Tieši par so arī domāju, vai viņi var "pieprasīt" veikt izmaiņas detaļām, ja tajās nevar iebāzt A izmēru. Zinu, ka, piemēram, E34 US blendi neprasa mainīt pret EU blendi un parasti dod mazo numuru. Principā jau arī pilna Google ar bildēm ar lielo numuru
Laikam būs vien jāriskē un jābrauc salīdzināties, un jācer, ka iedos to, ko ļoti ļoti gribās
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 466
- 467
- 468
- 469
- 470
- chevron_right