Priezhuka 318is
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 22
- chevron_right
Ne tikai pašu ventiļa micīti, bet visu ventili vajag metālisko. Tici man - būs daaaudz smukāk. Citādi tie melnie purļaki nepavisam nelīmējas kopā ar pulētiem plauktiemPriezhuks rakstīja:ķip to uzgalīti?
Cīnos ar mellu muti.
Tikko uzzinaju dažas diezgan dīvainas lietas.
1. Auto ir bijis pilnīgi pārkrāsots. Auto no konveijera nonāca ar 237 krasas kodu, bet parkrasots uz 280.
2. Matējot sliekšņus priekš krāsošanas sapratu,ka ir uzklāta ļoti plāna kārta pelēkā materiāla (nezinu kā saucas ), tapēc ņēmu rokās šķīdinātāju un ļoti glīti visu notīriju un apakšā bija ļoti patīkams skats, smuki nokrāsoti sliekšņi. Tapēc man tgd tikai atliek uzklāt jaunu lakas kārtu un ietaupīšu krāsu.
Kautkad arī tiks nokrāsots spārns, izvilktā buhte ,kas ir uz sāna, bamperu apakšas un brille.
Un pēc krāsošanas pasākuma tiks sāksts domāts par sēdināšanu.
STAY TUNED!
P.S. Arī atskaites materiāls attēlos.
Tikko uzzinaju dažas diezgan dīvainas lietas.
1. Auto ir bijis pilnīgi pārkrāsots. Auto no konveijera nonāca ar 237 krasas kodu, bet parkrasots uz 280.
2. Matējot sliekšņus priekš krāsošanas sapratu,ka ir uzklāta ļoti plāna kārta pelēkā materiāla (nezinu kā saucas ), tapēc ņēmu rokās šķīdinātāju un ļoti glīti visu notīriju un apakšā bija ļoti patīkams skats, smuki nokrāsoti sliekšņi. Tapēc man tgd tikai atliek uzklāt jaunu lakas kārtu un ietaupīšu krāsu.
Kautkad arī tiks nokrāsots spārns, izvilktā buhte ,kas ir uz sāna, bamperu apakšas un brille.
Un pēc krāsošanas pasākuma tiks sāksts domāts par sēdināšanu.
STAY TUNED!
P.S. Arī atskaites materiāls attēlos.
Sarakstos ar sevi
Beidzot tika nokrāsots ,sakrāsots mans bmw. Tagad vajag nopulēt visu pārējo auto,jo citādāk izskatas stulbi ka puse spīd a puse nekāda.
Atvainojos par attēlu kvalitāti, fočēts ar 3310 nokia. for real.
Beidzot tika nokrāsots ,sakrāsots mans bmw. Tagad vajag nopulēt visu pārējo auto,jo citādāk izskatas stulbi ka puse spīd a puse nekāda.
Atvainojos par attēlu kvalitāti, fočēts ar 3310 nokia. for real.
Jau labāk.
Bet man personīgi nepatīk rižie aizmugurē ,jo priekšā optika ir melna
Bet man personīgi nepatīk rižie aizmugurē ,jo priekšā optika ir melna
Tatad krāsošanas darbi ir peidzot pievarēti.
Diemžēl tākā auto ir bijis pārkrāsots ir mazliet tonis citādāks, bet grūti manīt, jo auto viss sāns ir pārkrāsots. ganjau krāsa jaukta uz dūllo bijusi.
Tagad tiek meklētas priekšējās sēdinātās atsperes 35-40mm, ja kādam ir ko iedāvāt, lūdzu PM. :)
Te mazliet svaigi attēli. :)
P.S. aizmirsu ielikt migliniekus.
Diemžēl tākā auto ir bijis pārkrāsots ir mazliet tonis citādāks, bet grūti manīt, jo auto viss sāns ir pārkrāsots. ganjau krāsa jaukta uz dūllo bijusi.
Tagad tiek meklētas priekšējās sēdinātās atsperes 35-40mm, ja kādam ir ko iedāvāt, lūdzu PM. :)
Te mazliet svaigi attēli. :)
P.S. aizmirsu ielikt migliniekus.
Nice. Labi esi pacīnijies,un sakrāsojis visu. Spīd un laistās.!
BMW - Best Motorsport Weapon
Salons
Paldies, gāja smagi, bet gala rezultats ir labs. galvenais ,ka visu dariju pats, bez nekadas palidzibas, tas mani pašu ļoti iepriecina.Reinis159 rakstīja:Nice. Labi esi pacīnijies,un sakrāsojis visu. Spīd un laistās.!
Prieks ,ka patīk. :)STUDENTS rakstīja:Salons
JA KĀDAM IR LIETOTAS SĒDINĀTAS ATSPERS 35-40 MM UZ TIRGOŠANOS, TAD LŪDZU PM!
Mazliet piesedināju auto pie zemes. priekšā 40 mm.
Un viena bildes no daudzajām, šitā kkā piedur.
Rīt būs vairāk bildes no sāna, tgd nelikšu jo slinkums.
P.S. Tgd sapratu , ka nakamgad ofic bus jaņem koiloveri no psih-arno
Un jautajuums, kā labak izskatas ar migliniekiem , vai ar šitiem vāciņiem?
Un viena bildes no daudzajām, šitā kkā piedur.
Rīt būs vairāk bildes no sāna, tgd nelikšu jo slinkums.
P.S. Tgd sapratu , ka nakamgad ofic bus jaņem koiloveri no psih-arno
Un jautajuums, kā labak izskatas ar migliniekiem , vai ar šitiem vāciņiem?
Miglas.
Mans viedoklis ka ar vāciniem ir labāk .. nez varbūt tapēc ka man ar vāciņi ..
Es pats nevaru izlemt kā labāk, ar vai bez. Jāgaida vairāk viedokļi.
Ā un priekšā tika uzlikti pussporta MONROE amīši.
Ā un priekšā tika uzlikti pussporta MONROE amīši.
smuka bilde!
Jums ar tām fat chix ir problemo?
Jums ar tām fat chix ir problemo?
Vakar mazliet patīriju dzinēju. Tgd sterīls. Bremžu diskus arī nošrubēju , jo bija ar ruslanu baigi sadraudzējušies. Kā arī uzliku citus aizmugurejos uguņus, ar balto pegriezienu. :)
P.S. Suns arī tika kadrā.
P.S. Suns arī tika kadrā.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8