Priezhuka 318is
Tatad, esmu pavisam jauns auto jomā un forumā arī tikai nesen esmu reģistrējies. Tākā ceru ,ka nebūs liela kritika ,jo pats esmu vel tikai 17 gadus vecs un noprotu ,ka šajā forumā lielākā daļa ir pieauguši veči
P.S. Visu daru pa savu naudu, bez vecāku iejaukšanās! :)
Stāsts sākās ar to ,ka pardevu rolleri un par to pašu naudu arī nopirku BMW e36 318is. Nesen ievests no Vācijas, vel pat pie numuriem neesmu ticis (tas ir labi, jo nav vēlme laist pa pilsētu ) Auto tehniskā ziņā ir ļoti labā stāvoklī un jau nepieceiešamākās lietas esmu nomainijis. Tas viss notika nākamajā dienā, pēc auto ieguves
Nomainīju eļļu, jaunas sveces, jaunas zobsiksnas, svaigus bremžu klučus un bremžu diskus.
Vizuāli auto nav sliktā stāvoklī. Rūsa nekur nelec acīs, tikai viens sparns jamaina, jo diezgan smagi apskadēts ar rūsu, jo visticamāk ,ka mainīts. Kā arī jāvelk ārā buhte no aizmugurējā spārna, bet tā nav problēma. Salons bija zilais , bet to nomainiju pret melnu ādas salonu un recaro beņķiem, un grīdu ar ieliku melno. Pa šo laiku arī paspēju tikt vaļā no rūsas pleķiem uz brilles un jau nogruntēju, kā arī noņēmu apskādēto spārnu.
Plāni pagaidām ir sekojoši:
Nomainīt spārnu
Nokrāsot sliekšņus, bampera apakšas mašīnas krāsās
Nosēdināt (cilvēcīgi) priekšu
Nomainīt diskus
Piereģistrēt un TA
Dabūt tiesības
P.S.
Paspēju jau ielikt prieciņu ausīm- nekas īpašs, bet ko gan jaunietim vairāk vajag. Droši izsakat savu viedokli, jo esmu gatavs uzklausīt un iegūt jaunas zināšanas. :)
P.S. Visu daru pa savu naudu, bez vecāku iejaukšanās! :)
Stāsts sākās ar to ,ka pardevu rolleri un par to pašu naudu arī nopirku BMW e36 318is. Nesen ievests no Vācijas, vel pat pie numuriem neesmu ticis (tas ir labi, jo nav vēlme laist pa pilsētu ) Auto tehniskā ziņā ir ļoti labā stāvoklī un jau nepieceiešamākās lietas esmu nomainijis. Tas viss notika nākamajā dienā, pēc auto ieguves
Nomainīju eļļu, jaunas sveces, jaunas zobsiksnas, svaigus bremžu klučus un bremžu diskus.
Vizuāli auto nav sliktā stāvoklī. Rūsa nekur nelec acīs, tikai viens sparns jamaina, jo diezgan smagi apskadēts ar rūsu, jo visticamāk ,ka mainīts. Kā arī jāvelk ārā buhte no aizmugurējā spārna, bet tā nav problēma. Salons bija zilais , bet to nomainiju pret melnu ādas salonu un recaro beņķiem, un grīdu ar ieliku melno. Pa šo laiku arī paspēju tikt vaļā no rūsas pleķiem uz brilles un jau nogruntēju, kā arī noņēmu apskādēto spārnu.
Plāni pagaidām ir sekojoši:
Nomainīt spārnu
Nokrāsot sliekšņus, bampera apakšas mašīnas krāsās
Nosēdināt (cilvēcīgi) priekšu
Nomainīt diskus
Piereģistrēt un TA
Dabūt tiesības
P.S.
Paspēju jau ielikt prieciņu ausīm- nekas īpašs, bet ko gan jaunietim vairāk vajag. Droši izsakat savu viedokli, jo esmu gatavs uzklausīt un iegūt jaunas zināšanas. :)
Izskataas tiiri
Gan jau liidz briidim ,kameer dabuusi vadiitaaja aplieciibu buusi auto uztaisiijis par bonbongu Vismaz pagaidaam izskataas ceriigs skats uz dziivi
Gan jau liidz briidim ,kameer dabuusi vadiitaaja aplieciibu buusi auto uztaisiijis par bonbongu Vismaz pagaidaam izskataas ceriigs skats uz dziivi
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
ta neko e36... pa cik ta iecli ja nav noslepums?? nuu visi jau nemaz nav vechi man pimeram ir 20gadi taka vecis jau neesu
Tāds ir mērķis, pa gadu domāju izdarīšu visu ,kas ieplānots un vel mazlietOrkaans rakstīja:Izskataas tiiri
Nopirku auto par 520 LsSharpay rakstīja:ta neko e36... pa cik ta iecli ja nav noslepums?? nuu visi jau nemaz nav vechi man pimeram ir 20gadi taka vecis jau neesu
Nu es jau sacīju, ka lielākā daļa.
Tad mani vari ieskaitiit pie vechiem
Man ir tikai par 21 gadinju vairaak nekaa tev
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Tu rakstiji ka nomainiji zobsiksnas... interesanti kuras iskai nāk ķēde Un cik noprotu tad tu jau noteikti kautkur strādā ja jau vari atļauties skrūvēt mašīnu, ņemot vērā to ,ka tev tikai 17
Pēdējais labojis Kops - 28 Mai 2012, 22:27, kopā labots 1 reizi.
Orkaans rakstīja:Tad mani vari ieskaitiit pie vechiem
Nu ,bet ja jau intereses vienādas , tad jau tie gadi tur nav noteicošie.
Man jau briizhiem taa vien liekas ,ka man ir kaadi 18 gadinji
Izskatās ka auto nonācis gādīgās rokās, tā tik turēt! Ka tik nesanāk tā ka līdz laikam kad būs tiesības jau būs ar m paku
malacis , esi soto padarijis
neesi te vienigais sikais
Nevajag Mpaku!!!! Labaak ko shaadu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ģeneratora un muftes zobsiksnas.Kops rakstīja:Tu rakstiji ka nomainiji zobsiksnas... interesanti kuras iskai nāk ķēde Un cik noprotu tad tu jau noteikti kautkur strādā ja jau vari atļauties skrūvēt mašīnu, ņemot vērā to ,ka tev tikai 17
Nu es cenšos pa brīvo laiku pastrādāt un pa vasaru sapelnīt naudu.
Kā arī pardodot rolleri vel 200 ls palika pāri pec auto iegādes.
Es jau noskatīju priekšējā M bampera kopiju. Bet pagaidam ganjau uzlikshu vienkārši golf3 lūpu..armis9 rakstīja:Izskatās ka auto nonācis gādīgās rokās, tā tik turēt! Ka tik nesanāk tā ka līdz laikam kad būs tiesības jau būs ar m paku
Tas mani priecēKristaps rakstīja:malacis , esi soto padarijis
tad jau tas kāds mega rolleris bijis
P.S. neesmu kursā kādās cenās viņi ir.
Visulaiku domāju ,ka tās saucās ķīļsiksnas , bet nu ok... Ļoti patīk tavs salonsPriezhuks rakstīja:ģeneratora un muftes zobsiksnas.Kops rakstīja:Tu rakstiji ka nomainiji zobsiksnas... interesanti kuras iskai nāk ķēde Un cik noprotu tad tu jau noteikti kautkur strādā ja jau vari atļauties skrūvēt mašīnu, ņemot vērā to ,ka tev tikai 17
Nu es cenšos pa brīvo laiku pastrādāt un pa vasaru sapelnīt naudu.
Kā arī pardodot rolleri vel 200 ls palika pāri pec auto iegādes.
Lai veicas skrūvēšanā un uzturēšanā.
armis9 rakstīja:tad jau tas kāds mega rolleris bijis
Pēdējais labojis Priezhuks - 28 Aug 2012, 11:06, kopā labots 1 reizi.
+328Orkaans rakstīja:Man jau briizhiem taa vien liekas ,ka man ir kaadi 18 gadinji
tikai tu par tam tiesibam neizmirsti