Nu tad BEIDZOT!!! Jolcinja's E36 coupe... :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right
Tad vot ko jūs vakarnakt darijāt nu super,ka lietas šitā iet uz priekšu
Paldies par labajiem vārdiem, jā nu tagad atkal vairāk vai mazāk bik no mana laika un uzņēmības atkarīgs līdz gruntēšanai...
Bet paldies Activity , ka sarunāja krāsotāju, tb, ka viņš atbrauc pie mums un to visu sadara, šodien vēl atbrauca un apmācīja kā pareizi slīpēt, tad jau varēs arī beidzot gruntēt un sākt domāt par krāsošanu...
Bet paldies Activity , ka sarunāja krāsotāju, tb, ka viņš atbrauc pie mums un to visu sadara, šodien vēl atbrauca un apmācīja kā pareizi slīpēt, tad jau varēs arī beidzot gruntēt un sākt domāt par krāsošanu...
Nu tad beidzot kaut kas notiek, liels prieks!!
Izskatās interesanti. gaidu updeitus
Šodien no rīta, kā jau bija plānots, bija jādodas uz darbiņu, taču, tā kā mazākā meitiņa ļoti klepo, domāju, nokavēšu darbiņu, bet mazo aizvedīšu pie ārsta...
Aizgājām pie daktera un tas mums liek palikt nedēļu mājās, tad nu saskumusies devos mājup...
Taču, tā kā pie mums vēl ciemojas mana māsa, viņa man piedāvāja tomēr, ja vēlos, varu braukt uz servisu... Tā kā baigi daudz darbiņu nebija, norunāju ar šefu , ka drīkstu kautko padarīt pie savas mazulītes...
Tad nu, tā kā māšuks man iedeva pāris stundas brīva laika, devos uz servisu paslīpēt savu Bembīti...
Viens sāns nu ir gandrīz saslīpēts...
Aizgājām pie daktera un tas mums liek palikt nedēļu mājās, tad nu saskumusies devos mājup...
Taču, tā kā pie mums vēl ciemojas mana māsa, viņa man piedāvāja tomēr, ja vēlos, varu braukt uz servisu... Tā kā baigi daudz darbiņu nebija, norunāju ar šefu , ka drīkstu kautko padarīt pie savas mazulītes...
Tad nu, tā kā māšuks man iedeva pāris stundas brīva laika, devos uz servisu paslīpēt savu Bembīti...
Viens sāns nu ir gandrīz saslīpēts...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
jolciņa...esi baigais malacītis...
un lai meitēns gan veseļojas
un lai meitēns gan veseļojas
Prieks skatīties Jolciņ :)
Un milzum paldies māšukam
Cik labi, ka ir radinieki kuri palīdz
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
tur taa shpaktele nevelsies nost pec kaada laika? bet darbs ieguldiiits
kādēļ jāvēļas nost?
shpakteles daudz, nu ar laiku butu javeljaas, daudz auto redzeti kam shpaktele sachiekurojusies, noveelusies, ipashi tumshiem auto...
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Sāksim ar to, ka tā nav parasta špaktele un tur nav tāda kārta, lai veltos nost... Nerunā lūdzu muļķības...mrkashell rakstīja:shpakteles daudz, nu ar laiku butu javeljaas, daudz auto redzeti kam shpaktele sachiekurojusies, noveelusies, ipashi tumshiem auto...
Jā, paldies māšukam, viņa man ļoti daudz palīdz... Tik žēl, ka drīz brauc prom...Podziņa rakstīja:Prieks skatīties Jolciņ :)
Ideala ziņas šodien!
čista prieks, ka lēnām viss kustas tomēr uz priekšu
Yessss, lēnām bet ļoti kārtīgi un cītīgi...Ridlihs rakstīja:čista prieks, ka lēnām viss kustas tomēr uz priekšu
neviena briidi nerunaaju mulkjiibas, saku ko esmu redzeejis.. lai izdodas viss kas iecerets
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right