Nu tad BEIDZOT!!! Jolcinja's E36 coupe... :)
Nu tad beidzot varu kļūt par pilnvērtīgu E36.LV kluba biedru, esmu iegādājusies savu pirmo E36!
Nu ko lai pastāsta, Bembītis 1993. gada, motoriņš 2.5 l ar 2.8 iekšām, recaro ādas salons, M sliekšņi, bamperi, moldingi, spogulīši, bloķis 3,15... Protams, daudz kas vēl jāpiečinī, ir dažas štelles, kas jāiegādā, ir viskautkas, ko iepriekšējais saimnieks atdeva līdz, tā teikt iztīrija garāžu, bet palēnām varu sākt domāt par auto skata uzlabošanu... Baidzot arī man būs ko činīt... Darba ir daudz, bet tomēr esmu apmierināta ar sākumu...
Auto iegādāts 13. jūnijā... Stāsts ļoti interesants... Kā jau kuro dienu palēnām pētīju kādu E36 iegādāties, tai pat laikā 2 dienas atpakaļ runāju ar Activity un savu sencīti, ka jāved mana nu jau exHondinja uz servisu savest kārtībā, lai to varētu pēc iespējas dārgāk pārdot, lai attiecīgi nopirktu E36... Un tā skatījos sludinājumus un te pēkšņi nejauši pamanīju, ka kāds bembītis pārdodās vai tiek mainīts pret Honda Civic. Uzzvanījām, džekiņš atbrauca, paskatījāmies, viņiem iepatikās mana Hondinja un mums iepatikās viņa Bembītis... Tā nu pēc nelielas apskates norunājām, ka līdz vakaram izdomāsim vai mainamies un uzzvanīsim... Apspriedāmies ar Activity un nolēmām, ka kāda starpība, vai mēs tagad sāksim činīt Hondu vai uzreiz savu Bembīti... Pat labāk uzreiz sākt taisīt Bembīti sev, nevis Hondu kādam citam... Tā nu uzzvanījām, ka esam ar mieru, viņi ar bija ar mieru un nākamās dienas rītā 13ajā datumā tomēr braucām uz CSDD lai samainītos... Un tā es kļuvu par BMW E36 īpašnieci...
Ielikšu pāris bildītes pirmajam ieskatam, kāds viņš ir iegādes brīdī un tad jau palēnām sāksim činīt un turpināt šo topiku...
Nu ko lai pastāsta, Bembītis 1993. gada, motoriņš 2.5 l ar 2.8 iekšām, recaro ādas salons, M sliekšņi, bamperi, moldingi, spogulīši, bloķis 3,15... Protams, daudz kas vēl jāpiečinī, ir dažas štelles, kas jāiegādā, ir viskautkas, ko iepriekšējais saimnieks atdeva līdz, tā teikt iztīrija garāžu, bet palēnām varu sākt domāt par auto skata uzlabošanu... Baidzot arī man būs ko činīt... Darba ir daudz, bet tomēr esmu apmierināta ar sākumu...
Auto iegādāts 13. jūnijā... Stāsts ļoti interesants... Kā jau kuro dienu palēnām pētīju kādu E36 iegādāties, tai pat laikā 2 dienas atpakaļ runāju ar Activity un savu sencīti, ka jāved mana nu jau exHondinja uz servisu savest kārtībā, lai to varētu pēc iespējas dārgāk pārdot, lai attiecīgi nopirktu E36... Un tā skatījos sludinājumus un te pēkšņi nejauši pamanīju, ka kāds bembītis pārdodās vai tiek mainīts pret Honda Civic. Uzzvanījām, džekiņš atbrauca, paskatījāmies, viņiem iepatikās mana Hondinja un mums iepatikās viņa Bembītis... Tā nu pēc nelielas apskates norunājām, ka līdz vakaram izdomāsim vai mainamies un uzzvanīsim... Apspriedāmies ar Activity un nolēmām, ka kāda starpība, vai mēs tagad sāksim činīt Hondu vai uzreiz savu Bembīti... Pat labāk uzreiz sākt taisīt Bembīti sev, nevis Hondu kādam citam... Tā nu uzzvanījām, ka esam ar mieru, viņi ar bija ar mieru un nākamās dienas rītā 13ajā datumā tomēr braucām uz CSDD lai samainītos... Un tā es kļuvu par BMW E36 īpašnieci...
Ielikšu pāris bildītes pirmajam ieskatam, kāds viņš ir iegādes brīdī un tad jau palēnām sāksim činīt un turpināt šo topiku...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Sveikta ar jauno pirkumu interesants stasts
Jaacer, ka neuzpeldees nekadi zemuudens akmenji
Veiksmi, veiksmi... norm meichai 2.5 ar 2.8 kishkaam un blokji
Paldies!soulles rakstīja:Sveikta ar jauno pirkumu interesants stasts
Protams, ka kaukas jau uzpeldēs, bet es ar to rēķinos...STUDENTS rakstīja:Jaacer, ka neuzpeldees nekadi zemuudens akmenji
Paldies, pie bloķa jau Activity pieteicās uzreiz, bet es vēl padomāšu...
Ari nenormali iekrita acis shis auto ieraugos sludinajumu ss'a, bet atturejos kardinajumam zinot pec pieredzes ka nav jegas braukt skatities un kardinat sevi un lieki laiku teret, jo vinham paljubmu kkam ir totals "chau" neviens tadas komplektacijas un paskata(cik redzeju bildes) auto nemaksas tik maz, ar retiem iznhemumiem sazin kadu iemeslu delj, tad to ari novelu kad Tev shis ir tas iznhemums un nakoshgad vareshu par Tavu auto pasiekaloties 2gadu jubilejas pasakuma
Apsveicu ar pirkumu!
Patiešām beidzot , sveicu ar jauno spēkratu un gaidu ciemos, pati zini kādā sakarā
Opāā! Nu, gan, turējāt sveci zem pūra Izskatās jau baigi ok! Cerams, ka arī ripos un klausīs tikpat labi
Gan jau kautkas arī atradīsies, bet tam jau ir serviss... Pie tam, viņi vēlējās mainīt auto, jo džeka meitenei esot pa grūtu braukt ar tādu Bembi (tā viņi man teica)...houseworx rakstīja:Ari nenormali iekrita acis shis auto ieraugos sludinajumu ss'a, bet atturejos kardinajumam zinot pec pieredzes ka nav jegas braukt skatities un kardinat sevi un lieki laiku teret, jo vinham paljubmu kkam ir totals "chau" neviens tadas komplektacijas un paskata(cik redzeju bildes) auto nemaksas tik maz, ar retiem iznhemumiem sazin kadu iemeslu delj, tad to ari novelu kad Tev shis ir tas iznhemums un nakoshgad vareshu par Tavu auto pasiekaloties 2gadu jubilejas pasakuma
Paldies un jā, zinu zinu...HoodieBro rakstīja:Patiešām beidzot , sveicu ar jauno spēkratu un gaidu ciemos, pati zini kādā sakarā
Ne ne, neturējām sveci zem pūra, vnk pati nebiju domājusi, ka tāda iespēja pavērtīsies... Es ar ceru, ka ripos un klausīs... Vismaz tagad arī Activity būs lielāka vēlme taisīt arī manu auto...dogMa rakstīja:Opāā! Nu, gan, turējāt sveci zem pūra Izskatās jau baigi ok! Cerams, ka arī ripos un klausīs tikpat labi
Šito čoms bija noskatījis, cik redzēju ss sludinājumu, izskatījās diezgan bēdīgs, izņemot ādas rekaro salonu (šim tak ir ne?).
Kā ir patiesībā? :)
Sveikta ar auto!
Sveikta ar auto!
Taads nedaudz saguris izskataas, bet taapat tiiri OK. Apsveicu ar e36 un lai labi ripo.
Paldies!Ruu rakstīja:Šito čoms bija noskatījis, cik redzēju ss sludinājumu, izskatījās diezgan bēdīgs, izņemot ādas rekaro salonu (šim tak ir ne?).
Sveikta ar auto!
Jā, darbs tur būs diezgan ko ielikt, bet ņemot vērā, ka mana exHondiņa bija arī diezgan aprūsējusi un vēl tur visādi kasjaki, tad man tas neko daudz nemaina, vai taisītu Hondu tirgošanai vai Bembi sev...
Trūkst dažas plastmasas, pārkrāsot ar vajadzēs, bet domāju, ka par tādu cenu kā varēju pārdot Hondu netaisot neko viņai, neko labāku nevarēju gaidīt...
APSVEICU!!!!
Savai aizstāvībai varu teikt, vai tad būtu interesanti iegādāties sterilu e36, kuram nekas nav jādara??? Tad jau man nebūtu šo topiku jēga taisīt, jo būtu pirmā lapa, pāris bildes un viss, bet tagad es pa laikam varēšu pastāstīt, kas ir izdarīts un palēnām uztaisīt no viņa konfekti!Archizlv rakstīja:Taads nedaudz saguris izskataas, bet taapat tiiri OK. Apsveicu ar e36 un lai labi ripo.
Pilnībā piekrītu tev Jolciņ un apsveicu ar jauno mantiņu