Zurka
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 19
- chevron_right
Varu paliidzeet ar vidinjiem
http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=18&t=46&start=280
http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=18&t=46&start=280
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
jaa skatijos laba ideja tew
tu arī vari uztaisīt ar tadu iznesumu vidū ?
vēlāk pameklēšu vidiņu ja nu nevarēšu atrast tad prasišu padomus vai palīdzību
tu arī vari uztaisīt ar tadu iznesumu vidū ?
vēlāk pameklēšu vidiņu ja nu nevarēšu atrast tad prasišu padomus vai palīdzību
Vajag vienu orgjinaalu un taalaak jau gjelo tjehnjiki
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
nosēdinot ar šiem diskiem būs
Par cik es zinu kā šādi melnie diski izskatās uz e30, tad nevaru tos iztēloties uz sarkanas žurkas!
jā nosēdināšu un tad skatīsies kā ir, ja nu kas vienmēr pastāv iespēja dabūt kko cituRENIO rakstīja:nosēdinot ar šiem diskiem būs
Diski iegūti no usera ImisKur tiki pie šiem diskiem, nenormāli liela aizdoma, ka varētu būt bijuši kādreiz arī manā īpašumā viņi
Pēdējais labojis Anderss - 20 Nov 2011, 20:36, kopā labots 1 reizi.
Nu ta jau redzēsim kā būs uz vasaru Pašam jau arī labak patīk spieķotie vairāk nekā šie platie stari,bet pa cik bija lieki r15 un bija izdevība iemainīt pret r16 nu ta kāpēc gan nepaņemterda rakstīja:Par cik es zinu kā šādi melnie diski izskatās uz e30, tad nevaru tos iztēloties uz sarkanas žurkas!
Uz pelēkas kupejas rekā ceru ka Imi nedusmosies ka aizņemos bildi
Ir ir mani vecie, pats pie viņiem tiku iemainot pret orģinālajiem e36 R15 lietajiem plus kaut kādus pāris latus piemaksājot, un uzliku uz šīs pašas sudrabotās kupejas
sorry
Saki neizskatīsies labi ? (205/40/16 riepiņas vēl būs laikam)sorry
varbūt , bet manā gaumē tā kā nav.... ja būtu 9j priekšā un 10j aizmugurē (gan jau nenāk šādi platumi), tad varbūt.. varbūt krāsu salikumu citu.. bet nu par masīvu - uz e30 būtu
Uz pelēkā bmw vnk drausmīgi izskatās, tad jau redzēs, kā Tavam būs, bet arī nedomāju, ka būs labi
Redzēts viens sarkans e36 sedans tieši ar šādiem diskiem un tādu pašu krāsojumu, teikšu ka pat simpātiski izskatās, tik galvenais riepu pēc iespējas mazāku, kā jau īpašnieks rakstīja 205/40 būtu tīri labi
Vot pēdējā bildē uz pelēkā tiešām ir OK, laikam melnais tonis nosita visu patiku
205/40 jau nu tiešām izskatīsies vnk atbaidoši - riepa daudz par mazu... Ja uzliksi standarta 205/55, būs labi.Anderss rakstīja:Saki neizskatīsies labi ? (205/40/16 riepiņas vēl būs laikam)sorry
Man patīk, vienīgi ne jau melnus...
205/55 neizceļ īsti disku, uz šitiem kaut par pa visam mazāku augstumu riepai vajag, ideālaikais variants būtu 205/50, lai paliktu arī braukšanas komforts un arka būtu pietiekami aizpildīta
riepas nevar būt pa mazu. var būt tikai mašīna pa augstu/diski pa mazu/diski pa šauru.marux rakstīja:205/40 jau nu tiešām izskatīsies vnk atbaidoši - riepa daudz par mazu... Ja uzliksi standarta 205/55, būs labi.Anderss rakstīja:Saki neizskatīsies labi ? (205/40/16 riepiņas vēl būs laikam)sorry
Man patīk, vienīgi ne jau melnus...
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6