Zurka
Pirms 2 gadiem tika nopirkta 93.gada e36 coupe 1.8is
Dalita klima, melns adas salons, 7pogu obc , Mtech 2 sture. Vairak neka sakuma nebija.
Pectam tam tika sadauzits mazliet ,pats nebiju vainigs
Tika sataisits un nomainiti sapuvusie sparni. Uzlikts M bampers un facelifta nasis.
Gan jau pamanisiet ka diski atskiras tad nu uzreiz pastastisu - prieksejie ir Rial Viper R17 et35 7.5J biju students nopirku divus tadus pa sviestmaizi lidz sim neesu atradis taadus tapec uz atro tika nopirkti BBS RX R17 et38 8J kuri ir daudz maz lidzigi, mazliet atjaunoju.
sobrid ir sads , ir uzlikti coiloveri un nolaists lidz zemei cik nu var arkas neples vis ir labi vienigi savu papuvuso izputeju esmu pazqaudejis
Dalita klima, melns adas salons, 7pogu obc , Mtech 2 sture. Vairak neka sakuma nebija.
Pectam tam tika sadauzits mazliet ,pats nebiju vainigs
Tika sataisits un nomainiti sapuvusie sparni. Uzlikts M bampers un facelifta nasis.
Gan jau pamanisiet ka diski atskiras tad nu uzreiz pastastisu - prieksejie ir Rial Viper R17 et35 7.5J biju students nopirku divus tadus pa sviestmaizi lidz sim neesu atradis taadus tapec uz atro tika nopirkti BBS RX R17 et38 8J kuri ir daudz maz lidzigi, mazliet atjaunoju.
sobrid ir sads , ir uzlikti coiloveri un nolaists lidz zemei cik nu var arkas neples vis ir labi vienigi savu papuvuso izputeju esmu pazqaudejis
rīt ielikšu bildes no salona beņķi, 7pogu kompis , dalīta klima un viss kaut kādi loriņi arī iet uz padošanu
Taisīsi zirgu pajūgu? Kas ies vietā?
Bet es nevaru saprast, kā tik šaurā vietā var kaut ko izdarīt :)
Bet es nevaru saprast, kā tik šaurā vietā var kaut ko izdarīt :)
kad iegādāšos tad arī būs bildes kas tad tur ies iekšā , pagaidām lai nu paliek noslēpums
un tomēr vieta pietiek
un tomēr vieta pietiek