2 x 325i E36-Ridlihs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 72
- chevron_right
nu man jau liekas ka ar metinašanu tur nebus gana jo tas plaisas ir no musu labajiem celiem taka tur vel vajadzes vinus valcet un tad atkal metinat varbut vajadzes un kad ieliks bedre tad atkal talak plisis 75% jo man pašam ari bija vienai mašinai ķepa ar 1 disku šitas firmas ,:sad: jo metala zina tie diski riktigi iesuka . tava vieta es tam pardevejam aizvestu vinus atpakal par tadu muldešanu ko jums armija karate nemaca
Nu Armando ir optimists man liekas drusku, jo es arī tā kā sliecos DJ_Zii piekrist diemžēl šoreiz. Nu pārdevējs ir lietotājs besiii. Šodien normāli parunājām, tad jau redzēs kā beigsies.
Karate gluži nava, bet šis tas interesants ir
Karate gluži nava, bet šis tas interesants ir
Ja vajag armijas karate, nakshu paliga!Dj_Zii rakstīja:nu man jau liekas ka ar metinašanu tur nebus gana jo tas plaisas ir no musu labajiem celiem taka tur vel vajadzes vinus valcet un tad atkal metinat varbut vajadzes un kad ieliks bedre tad atkal talak plisis 75% jo man pašam ari bija vienai mašinai ķepa ar 1 disku šitas firmas ,:sad: jo metala zina tie diski riktigi iesuka . tava vieta es tam pardevejam aizvestu vinus atpakal par tadu muldešanu ko jums armija karate nemaca
Apsalūta taisnība! Domāju, nu neko, plāns izplēn gaisā par disku izskatu ko pusziemu pīpēju, braukšu kamēr sasķīdīs, bet tas jau var notikt kad pilna mašīna ir un ne jau ar 50 km/h:doh: paldies, kas tāds man nav vajadzīgs.yanks rakstīja:Turpmāk ieteiktu pirkt OEM diskus. Vīrs kas tasnoja vienus apdaudzītus forda diskus teica ka oriģinālie diski tā ir manta. Jūt ka nav mīksts suds un ti viegli arī nesalieksi.
Vispār jau pat padjobku ražotāji iesaka nevis metināt bet izmest. Protams ka viņiem interesē lai tu pirktu jaunus, bet drošība varbūt uz tādām lietam tomēr dažreiz ir pirmajā vieta.
jap, izņēmi vārdus no mutes. Varētu iesmērēt tālāk, bet kaut kā roka neceļas tā darīt un ir pašam pretīgi no tādas domas vien. Nu neko, auto jau noņēmu no trases kas kādam varēja būt pēdējais braucamais un brauciens. Tagad diski, nu labi, ka ne atkal auto pofig, vis kas notiek, notiek uz labu
p.s.
p.s.
starpcitu oem bmw diski ir vieni no mikstakajiem diskiem tirguu, lai cik tas stulbi neizklausitos. protams ford diski vispar ir mesli. bet parsvaraa jau taisa vienas un tas pasas kompanijas gan preks for renault utt standarta diskus.
esmu labojis simtiem diskus un pagaidam nau bijushi atpakal vel neviens pats disks pie manis, visus dodu ar garantiju.
es neesmu optimists bet gan dzivoju realajaa pasaulee un viss tas ka sasprags pec taisnosanas atkal utt ir tikai klachas. jebkurs disks salieksies vai sasprags iebraucot kartigi bedree, pat pilnigi jauns, ipashi jau aukstaa laikaa.
es tiesi vienmer esmu centies nopirkt bediga stavokli gan tehniski gan vizuali, diskus pa leto, un pats tad vinjus atjaunot, nekad nau sagadajusas problemas, kaukadas domas ka man disks izjuks del tam ka esmu vinju labojis vai ka savadak...
TAS VISS IR TIKAI JUSU GALVAAS
esmu labojis simtiem diskus un pagaidam nau bijushi atpakal vel neviens pats disks pie manis, visus dodu ar garantiju.
es neesmu optimists bet gan dzivoju realajaa pasaulee un viss tas ka sasprags pec taisnosanas atkal utt ir tikai klachas. jebkurs disks salieksies vai sasprags iebraucot kartigi bedree, pat pilnigi jauns, ipashi jau aukstaa laikaa.
es tiesi vienmer esmu centies nopirkt bediga stavokli gan tehniski gan vizuali, diskus pa leto, un pats tad vinjus atjaunot, nekad nau sagadajusas problemas, kaukadas domas ka man disks izjuks del tam ka esmu vinju labojis vai ka savadak...
TAS VISS IR TIKAI JUSU GALVAAS
...
Pēc katra Tava posta man atkal negribas mest plinti krūmos ar tiem diskiem
Nu ja Tu viņus savestu kārtība un vēl ar garantiju (ko tādu pirmo reizi dzirdu) tad iespējams arī ieguldītu viņos tālāk un uztaisītu kādus gribēju. Bet nu jā, es zinu kur Tu esi
Nu ja Tu viņus savestu kārtība un vēl ar garantiju (ko tādu pirmo reizi dzirdu) tad iespējams arī ieguldītu viņos tālāk un uztaisītu kādus gribēju. Bet nu jā, es zinu kur Tu esi
Piekritīšu Armando, pa mūsu ceļiem baidīties, ka metināts disks izjuks būtu pēdējais, jo piem pa kalnciema pārvadu braucot tur vēl paveiksies, ka ātrumā vēl uz riteņeim stāvēsi!!!
neiegrimshu dziljas sarunaas par so teemu, tik pateikshu taa, no visiem diskiem kas nak uz tainsoshanu aptuveni katrs 3 vai 4. ir bmw oem disks, talak visi citi diski tas jau daudz ko pasaka.yanks rakstīja:tev sava pieredze man sava labots ir labots un tur tu neko nevar padarīt. Un kādu garantiju tu vari dot vecam diskam? tu tak pats nezini kas ar viņu pirmstam ir darits
Par tiem forda diskiem ar nevaru piekrist
uz metinashanu parsvaraa naak visadi audi un vw diski, kas butu viens un tas pats. ford diskus var izliekt pat bez pasildishanas, un nesasprags
bet uz visu so mikstumu var skatities no otras puses, mikstaks disks bus jataisno, bet vins tik atri nesasprags un vismaz bojajuma gadijumaa tevi aizvedis majas, bez ritenja mainjas celja malaa
garantiju!? es par savu darbu atbildu, tapec ari dodu garantiju potams ja talak ir cita metinajums par to es neatbildu, bet ja man japarlabo cita metinajums, es vinju brutali izgriezu araa lidz ar galiem un parmetinu visu pa jaunu, ari taisnotas vietas var labi redzet, katra zinja papetot disku no vietas kas slepjas zem riepass daudz ko var par vinjiem pateikt. ja butu salabojis disku taa kaa saimnieks bildee paradija, tad tocna nekadu garantiju nedotu
ps. jauns disks nak no rupnicas, pec gada lietosanas vins jau ir iestaipits un vairs nau ideali taisns, lai vai ka kads megjinatu sludinajumos iestastit ka vins ir perfekti taisns. kautvai brutali tabun kadu metinamo drati un piemet pie diska ieksejaam kantem pa diognali vairakas vietas, redzesi atskiribu
...
nēsmu pārlasijis pilnigi visu un neiedziļinājos, bet šitā ņaudēšana pa divām lapām tiešām ir dēļ tās mazās plaisas diskā?
tie varetu but ar izsistam centra assim, nez, es ar brinos kur jus tadus daboniet...yanks rakstīja:Un nez kur tad rodas tie šedevri kurus nevar nobalansēt utt?
...
nee, vienkarsi veseliga saruna nevis naudeshana dazadu viedoklju apmainja, sauc ka gribi...m4z rakstīja:nēsmu pārlasijis pilnigi visu un neiedziļinājos, bet šitā ņaudēšana pa divām lapām tiešām ir dēļ tās mazās plaisas diskā?
...
nē nē , tas nebija tev tēmēts vnk citi baigi mierina un tā, tā itkā tur puse no diska būtu nolaustaArmando rakstīja:nee, vienkarsi veseliga saruna nevis naudeshana dazadu viedoklju apmainja, sauc ka gribi...m4z rakstīja:nēsmu pārlasijis pilnigi visu un neiedziļinājos, bet šitā ņaudēšana pa divām lapām tiešām ir dēļ tās mazās plaisas diskā?
seit tiesam nepareizi saki. vietaa kur es dzivoju gonciki ir siviki kjuneti pasati utt, bet ne bmw, del augsto apdrosinasanu cenam. ir jau dazi bet tiesam dazi, parsvaraa naak cilveki jaupari 30 un atbrauc ar visadiem e60 utt nevis e30vai e36yanks rakstīja:tava statistika nav objektīva, jo diskam nav nekāds sakars ar to ka ar bmw brauc liela daļa wanabe gonščiki. + vēl liela dāļa nezkapēc fano par plāno gumiju. Bet tas tā atkāpe no tēmas
...
Tieši tāpēc, ka Tu nepārlasīji visu, Tu domā, ka tur nekā navam4z rakstīja:nēsmu pārlasijis pilnigi visu un neiedziļinājos, bet šitā ņaudēšana pa divām lapām tiešām ir dēļ tās mazās plaisas diskā?
Aj.. iedo meistaram, lai sačinī to disku, uzstiep gumiju .. uz auto un rullēēē laimīgs
vispar armando nav ko salidzinat latvijas celus ar irijas + ari remonta kvaletate ir ari stipri atškiriga
bet runa ir nejau par to . man uzskatijuma te ir tiri iesmereti diski no pardeveja puses un ja jau čalis viņus smereja talak tad tur viss ir slikti
ja man pardevejs butu pateicis ka nav metinati taisni un ideali es viņam pectam to disku uz galvas butu uzmaucis jo tur tak: nevareja neredzet ka vini ir metinati ja vinš godigi butu pateicis ka tie diski ir metinati liki un hvz vel kas tad ta jau butu mana izvele pirk vai nepirkt vinus
Ps: kas atiecas uz mani es nekad nebutu pircis sistus metinatus diskus kas ir taisits te lv, ir bijusi loti slikta pieredze, kaut gan pats nobraukaju nezinot 2 sezonas ar metinatu disku tikai vinš bija taisits vacija un balansejas normali jo bija loti labi sataisits ka pat šuvi neredzeja un nekas tur neškida vairs talak
Ridlih tur vismaz var to disku nobalanset bez 1kg svina ?
bet runa ir nejau par to . man uzskatijuma te ir tiri iesmereti diski no pardeveja puses un ja jau čalis viņus smereja talak tad tur viss ir slikti
ja man pardevejs butu pateicis ka nav metinati taisni un ideali es viņam pectam to disku uz galvas butu uzmaucis jo tur tak: nevareja neredzet ka vini ir metinati ja vinš godigi butu pateicis ka tie diski ir metinati liki un hvz vel kas tad ta jau butu mana izvele pirk vai nepirkt vinus
Ps: kas atiecas uz mani es nekad nebutu pircis sistus metinatus diskus kas ir taisits te lv, ir bijusi loti slikta pieredze, kaut gan pats nobraukaju nezinot 2 sezonas ar metinatu disku tikai vinš bija taisits vacija un balansejas normali jo bija loti labi sataisits ka pat šuvi neredzeja un nekas tur neškida vairs talak
labs piemers
nu nau jau tas no celjiem atkarigs, bet no sofera, kurs tajas bedres iebrauc ar 100km/hDj_Zii rakstīja:vispar armando nav ko salidzinat latvijas celus ar irijas + ari remonta kvaletate ir ari stipri atškiriga
kaa ari remonta kvalitatei nevajadzetu but atskirigai. nau jau tur nezkadas spec tehnikas un visjaunakas tehnologjijas izmantotas laboshanaa. tas pats parasts tig metinamais paredzets preks ac un aluminija pilditaj matreals un flexis ar dazadam ripam un viss, talak jau ir daritaja zinjaa viss
marihuan- tiesi taa
ps es ar sadiem pat diskiem ari paslabotiem no vienas vietas kadu laiku braucu pats
Pēdējais labojis Armando - 26 Feb 2013, 11:30, kopā labots 1 reizi.
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …