Gruzs E36 rūsa
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right
Njam, man ari smagi gaja pagajušajās brivdienās, m- salociju nedaudz, brangā peļķē trāpiju un akulis paaris reizes pa grāvi nodeva un man motors gandriz nomira.
Sūds ar grāvi man gandrīz mašīnu pievēma un planšeti pret logu izšķaidījaxlacuksx rakstīja:Njam, man ari smagi gaja pagajušajās brivdienās, m- salociju nedaudz, brangā peļķē trāpiju un akulis paaris reizes pa grāvi nodeva un man motors gandriz nomira.
Pavasars galvā
Satapa kādas lauku bildes, baigie palagi, atvainojos
ar džippuuu
un šodien kkas piemērīts
Satapa kādas lauku bildes, baigie palagi, atvainojos
ar džippuuu
un šodien kkas piemērīts
aizmugrejie diski
un ari izskata super
un ari izskata super
Oo, šitie diski sakopti izskatītos prīmā!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
diski - must have!
Sen nav nekas rakstīts, pa šo laiku nemotors ir nomainīts pret vēlvienu nemotoru t.i 1.8tds. Neprasiet kapēc, tā vienkārši vajadzēja Dzinēju dabūju no lietotāja shadowscreen, pēc pirmajiem apļiem liekas, ka tas motors nemaz nebūs tik vārgs kā sākumā likās. Viss pa lielam ir nobeigts, bet ir palikusi viena problēma, ka degviela netiek sūkta no bākas šofera pusē. Kādi ierosinājumi?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ļoti, ļoti aktuāls jautājums vēljoprojām. Nomainījo arī to jet pump, nekādu izmaiņu. Varētu tā būt, ka tagad viņš nepārsūknē, jo pasažiera pusē nav degvielas? Pašam tas kaut kā neticas.
Un kas šitā par trubiņu? M40, laikam, viņa piegāja pie ogļu filtra. Ko tagad ar viņu darīt?
Un kas šitā par trubiņu? M40, laikam, viņa piegāja pie ogļu filtra. Ko tagad ar viņu darīt?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nu jā, bet es vairāk par to vai viņš nebojā to vakuumu bākā un līdz ar to netiek pārsūknēta tā degviela. Bet, nu, pašam jau protams tas neticas
Nē, nē, neglušī! Atstāj, lai labāk iet atmosfērā. Tas nekādi nebojā pārteci. Cik saprotu, tev pārteces trubas iet pa bākas augšu. Skaties, vai nav sūce, vai gaisu nepiesūc, pamēģini nomainīt trubas un uzliec jaunus hamutus, tad piepildi bāku. Ja pārtece būs laba, tad varēsi iepildīt virs 30L, ja nē, tad tik līdz 30L.
Ielej degvielu un skaties. Man bija līdzīgi, ielēju 10L un viss bija čībā.
Lieta tāda, samainīju visus savilcējus, pārbaudīju visas trubas, pārbaudīju visas pienākošās un izejošās vietas sūknim un tam "jet pump", viss brīvs, nekas nav aizsprostots. Nomainīju to "jet pump" pret citu, tāpat nekā, bet, kad viņu nomainīju, neielēju degvielu un sūkņa pusē degvielas nav. Tagad domāju, ka tagad varbūt nepārsūc dēļ tā, ka tur nav degviela. Sanāk tagad, ka no motora atbratkas nāk tikai gaiss un viņam varbūt ir nepieciešama tā degviela, lai pārsūktudogMa rakstīja:Ielej degvielu un skaties. Man bija līdzīgi, ielēju 10L un viss bija čībā.
Man bija problēma tāda pati, tik es dīzeļkuzavā ieliku benzīnmotoru. Sūca tikai no labās bākas(pasažieru). Visādus variantus mēģināju, nu nekādīgi. Ar ilgām galvassāpēm un bla bla bla, beigās tā arī neatrisināju. Ķip pēc idejas, tavā gadījumā, ir jāpārliek visas degvielas trubas pēc dīzeļa varianta, jo citādāka sistēma.
tur tā lieta, ka es nezinu ko tur vēl savādāk var uzlikt. Sūknis pa vienu trubiņu aizdzen degvielu uz motoru, no motora nāk atplūdes truba, kas pievienojas šofera pusē pie "jet pump" un no tā iziet trubiņa, kas ir savienota ar bākas sūkni. Un nekur arī nevar atrast diagramu, kur varētu redzēt, kas ar ko savienojas utml.fishers rakstīja:Man bija problēma tāda pati, tik es dīzeļkuzavā ieliku benzīnmotoru. Sūca tikai no labās bākas(pasažieru). Visādus variantus mēģināju, nu nekādīgi. Ar ilgām galvassāpēm un bla bla bla, beigās tā arī neatrisināju. Ķip pēc idejas, tavā gadījumā, ir jāpārliek visas degvielas trubas pēc dīzeļa varianta, jo citādāka sistēma.
Ja pareizi atceros, tad es no šofera bākas puses noglušīju augšējo trubu, kas nāk no otras puses, tad sanāca, ka atbratka atnāk uz pasažiera pusi, un tādā veidā es ieguvu, lai vsmz no tās puses smuki viss strādā.
Ja nesanāks nekas, tad uz pagaidu variantu pievienošu pa taisno pie sūkņa atplūdes trubu no motora vai nu šofera pusē ielikšu veco benzīna sūkni un lai visu laiku kačā uz otru pusi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right