Gruzs E36 rūsa
Sveiki visiem. Beidzot izlēmu arī šeit atrādīt savus darbus, nedarbus.
Pirms kāda laika īpašumā ienāca E36 automobilis. Tas veiksmīgi tika iegūts bez latvju naudiņām. Bonusā nāca viss nepieciešamais, lai auto tiktu atjaunots (sliekšņi, bagažnieka vāks, aizmugures brille(?) un abi priekšējie spārni (melnie).
Par pašu auto:
Sedans, 1.8i nemotors (motors ticis pārlasīts, jo plīsa zobsiksna. Kapēc? Nezinu. Un OBC ar divām pogām a.k.a apaļš pulkstenis.
Šāds auto izskatījās, kad tikko nonāca pie manis. Bilde diemžēl ir tikai viena un tāpati uzņemta caur tupeli
Un te jau bildes ar kapiem
Sliekšņi bija šitādā stāvoklī:
Viena puse pārtapa jau šādi:
Dibens iemetināts:
Un iesākts špaktelēt:
Otra puse atgriezta:
Un sākti metināšanas darbi:
Un kaut kas iepirkts, lai turpmāk būtu ko darīt:
Vēl pārmetināta grīda - no tā procesa bildes ielikšu vakarā.
Pirms kāda laika īpašumā ienāca E36 automobilis. Tas veiksmīgi tika iegūts bez latvju naudiņām. Bonusā nāca viss nepieciešamais, lai auto tiktu atjaunots (sliekšņi, bagažnieka vāks, aizmugures brille(?) un abi priekšējie spārni (melnie).
Par pašu auto:
Sedans, 1.8i nemotors (motors ticis pārlasīts, jo plīsa zobsiksna. Kapēc? Nezinu. Un OBC ar divām pogām a.k.a apaļš pulkstenis.
Šāds auto izskatījās, kad tikko nonāca pie manis. Bilde diemžēl ir tikai viena un tāpati uzņemta caur tupeli
Un te jau bildes ar kapiem
Sliekšņi bija šitādā stāvoklī:
Viena puse pārtapa jau šādi:
Dibens iemetināts:
Un iesākts špaktelēt:
Otra puse atgriezta:
Un sākti metināšanas darbi:
Un kaut kas iepirkts, lai turpmāk būtu ko darīt:
Vēl pārmetināta grīda - no tā procesa bildes ielikšu vakarā.
To es saucu par otro atdzimsanu :) Veiksmi darbos, nenolaid rokas, un ja ta turpinasi auto izskatities skaisti
Opis atdeva vai kā Tu viņu dabūji? Gads kāds?
Kad plānojas pirmais izbrauciens no boksa... Uz ziemu uzspēsi? Kā būs ar krāsošanu? Krāsosi visu auto vai tikai vietas, kuras remontētas?
Piedod par iztaujāšanu un sveikts šeit!
Kad plānojas pirmais izbrauciens no boksa... Uz ziemu uzspēsi? Kā būs ar krāsošanu? Krāsosi visu auto vai tikai vietas, kuras remontētas?
Piedod par iztaujāšanu un sveikts šeit!
Bija tā. E36 vecaistēvs dabūja no mana krustēva. Iesāka metināt un nopirka sev citu auto un žurci nostūmā malā, un tad iejaucos es Cerība dabūt braucošu šomēnes/nākammēnes. Tagad metināšanas darbi ir caur un jāsāk tik špaktelēt/gruntēt/likt kopā. Krāsošana pagaidām nav ieplānota. Tas vairāk uz pavasara/vasaras pusi. Pagaidām tiks apstrādātas metinātās, špaktelētās vietas ar grunti. Jāiekrāj nauda krāsošanai.
Sveikts barā, veiksmi darbos??? Viens jautājums kādu gāzi izmanto metinot sliekšņus???? Ceru kad ne CO2
yanks rakstīja:Cik saprotu, tad rokeri ar gultņiem ir labāki motora darbības klusuma pēc, bet sliktāki, jo ir vairāk kustīgu detaļu kam saplīst.
otrā pusē nezinu kādu izmantoja, jo tajā procesā nepiedalījos, bet šitajā pusē esmu spiests izmantot:
Tad jau būs hardcore edišen, tā kā man sākumā.
http://i1.ifrype.com/gallery/ce0b74ae18 ... 898771.jpg
http://i1.ifrype.com/gallery/ce0b74ae18 ... 898771.jpg
Super!
Vēl kāds pazīstams šeit ir pievienojies un atrādījis savu auto.
Veiksmi darbos! :)
Vēl kāds pazīstams šeit ir pievienojies un atrādījis savu auto.
Veiksmi darbos! :)
Kaa man tracina taa ruusa
Prieks ,ka ciinies ar to ,bet man liekas ka vinja tev aatri vien atgrieziisies !
Bet nu veiksmi darbos
Prieks ,ka ciinies ar to ,bet man liekas ka vinja tev aatri vien atgrieziisies !
Bet nu veiksmi darbos
Nedaudz atgādina manu e30, kuru visu pārmetināja, bet nu man laikam, ka pat tik traki nebija.
vaajprāts ar to grīdu...ko tas iepriekšējais saimnieks ir darījis ka tā grīdas izpuvušas... bet nu malacis ka saved kartiiba
Nu tur nebija tā ka visā garumā caurums būtu, bet nu tā grīda bija plāna un daudzās vietās varēja izbakstīt, tapēc nepisā**** ar vairāku ielāpu likšanu un uzlikām visā garumā, lai ir zajebuha
ja dara, tad dara kārtīgi nevis čakarējās
es ar cenšos visu darīt ar zajebuhu labs teiciens tev sanaaca