Uldis_R coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 23
- chevron_right
Paldies mašīna uz priekšu iet:)
Griesti domāju ka nākamnedēļ taps gatavi:)
Griesti domāju ka nākamnedēļ taps gatavi:)
Vēlreiz sveicu ar atgriešanos ielās, lai labi ripo
Tad jau drīzumā abi griezīsimies pa ielām
Tad jau drīzumā abi griezīsimies pa ielām
Vissnotaļ intresanti un induviduāli ,bet vai sev tādus gribētu - diez vai
Derētu ar lūku kko izdarīt tad būs okay ..
Derētu ar lūku kko izdarīt tad būs okay ..
Awesome! Rocenei arī jāuztaisa no rūtaina auduma
es zinu ka man nereali patik un gribeju ko interesantu dabuju:) nu luka bus ari rutaina bet tas kaut kad velak tagad ir citas lietas ko darit:) roceni gan jau netaisisu vismaz pagaidam noteikti ne!
Izskatās vareni, tik lūkas detaļas prasītos tumšas un ātrumkloķa prezis izskatās pēc flaneļa piedurknes, kas uzmaukta virsū. Durvju apšivkas ar būs pārlīmētas?
par cik tas audums ir ar baltam svitram kas nereali smerejas tad domaju ka nebus apsivkas tadas.
Ka jau biju pirmais kas redzeja griestus dzive, teikshu, ka piedur! izstas tiesham labi :)
Vareji jau aprakstit jautribu ar radiatoru
Man drausmigi patik shitie griesti.
Nebrinishos ja izdomashu pats sev ar kko lidzigu uztaisit.
Nebrinishos ja izdomashu pats sev ar kko lidzigu uztaisit.
drosi vari drukat visu kas un kaa!:) pats labakais ka sitais netekgda33 rakstīja:Ka jau biju pirmais kas redzeja griestus dzive, teikshu, ka piedur! izstas tiesham labi :)
Nu viennozimigi ka vairak es savu galvu ar tosolu nemazgasu
Tatad pie vaines bij ta trubinja, un tgd vis kartiba
Tatad pie vaines bij ta trubinja, un tgd vis kartiba
patīk griesti!
Šodien kārtējo reizi varu teit paldies gda33 par palidzešanu (pašam roka ģipsī) un jaunās garāžas iesvētīšanu.
Paldies liels arī psih-arno par koilām kuras tikai vakar izdomāju ka steidzami vajag jo iztecēja viens priekšējais amītis.
Vairāk arī diži nav ko rakstīt tikai to ka liekot style23 diskus sačakarēju spārnus bet nu tas nekas
šeit var manit ka esam sagatavojšies darbiem un šeit jau viss ir vietā tagad ar nepacietību gaidu kad tikšu pie diskiem un varēšu uzstutētviņus un vel bik šo to pamainīt mašinai cerams ka viss kopā izskatīsies labi
Paldies liels arī psih-arno par koilām kuras tikai vakar izdomāju ka steidzami vajag jo iztecēja viens priekšējais amītis.
Vairāk arī diži nav ko rakstīt tikai to ka liekot style23 diskus sačakarēju spārnus bet nu tas nekas
šeit var manit ka esam sagatavojšies darbiem un šeit jau viss ir vietā tagad ar nepacietību gaidu kad tikšu pie diskiem un varēšu uzstutētviņus un vel bik šo to pamainīt mašinai cerams ka viss kopā izskatīsies labi
individuāli , tik rižiki ar dzeltanajiem lukturiem neiet kopā
man patīk!
man patiik un pat loti,loti! interesanti izskatas un atskjiras no citiem uz ielas,domaju,ka tagad uz tavu e36 skatiisies daudz biezhaak!
Instagram - Sandis_e36
prieks ka neesmu vienīgais kam patīk cilvēkiem patīk atsktīties uz stickerbomb
cerams ka pec nākamajiem apdeitiem būs vēl tīkamāks kopskats
cerams ka pec nākamajiem apdeitiem būs vēl tīkamāks kopskats
Patik,.
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )