Uldis_R coupe
Kā jau daži zin, iepriekšējais auto tika pārdots, jo uzliekot uz papīra, lai viņu uztaisītu kā vēlos, būtu jāiegulda pārāk daudz. Tā nu pagājis kāds laiciņš meklējumos un esmu ticis pie jauna bembja
Tad nu īsumā par esošo:
1996. gads
2.0 automāts (noteikti ar laiku mainīsies)
digitālā klimatkontrole
elektriski visi 4 logi
el. lūka
el. apsildāmi spoguļi
stūres lifts
kruīza kontrole
18 pogu OBC ar check'u
aizmugurējie galvas balsti
*tālāk sīkumos neiegrimšu
Pagaidām nav bijis laiks mašīnai tā īsti pieķerties, tādēļ nekas vēl īsti nav darīts. Kā jau visiem e36 rūsa bišķiņ ir, daži kasjaki, kuri cerams ar laiku tiks novērsti.
Pāris bildes ieskatam (smukumbildes tiks taisītas attiecīgos laikapstākļos )
Tad nu īsumā par esošo:
1996. gads
2.0 automāts (noteikti ar laiku mainīsies)
digitālā klimatkontrole
elektriski visi 4 logi
el. lūka
el. apsildāmi spoguļi
stūres lifts
kruīza kontrole
18 pogu OBC ar check'u
aizmugurējie galvas balsti
*tālāk sīkumos neiegrimšu
Pagaidām nav bijis laiks mašīnai tā īsti pieķerties, tādēļ nekas vēl īsti nav darīts. Kā jau visiem e36 rūsa bišķiņ ir, daži kasjaki, kuri cerams ar laiku tiks novērsti.
Pāris bildes ieskatam (smukumbildes tiks taisītas attiecīgos laikapstākļos )
labas ekstras
tādēļ arī iekrita šī mašīna tik ļoti acīs:)
Jau gaidiju topicu a teici ka netaisisi
Ne autinjs labs, prieks m52b20 iet labi,kautvai tomats :) un ekstras- nu tas jau pasi redzat :)
Ne autinjs labs, prieks m52b20 iet labi,kautvai tomats :) un ekstras- nu tas jau pasi redzat :)
A kas tie pa slegiem pie atruma parslega viens logam otri aizmugures logiem...
Arī ir ievērtēts dzīvē Atliek tikai sapucēt un pamainīt pāris lietas un būs pa pirmo
ja pareizi sapratu tavu jautajumu, tad tas ir kupejas aizmugurejo elektrisko ventilacijas logu pogas :)Gekons rakstīja:A kas tie pa slegiem pie atruma parslega viens logam otri aizmugures logiem...
Pareizi gan saprti... Aa ta gan ir laba manta...gda33 rakstīja:ja pareizi sapratu tavu jautajumu, tad tas ir kupejas aizmugurejo elektrisko ventilacijas logu pogas :)Gekons rakstīja:A kas tie pa slegiem pie atruma parslega viens logam otri aizmugures logiem...
Apsveicu ar auto, lai labi ripo un ir uzticams! Izskatās, ka ir potenciāls Krēsli ļoti patīk.
Sveikts atpakaļ!
Nu aprīkojums pa pirmo!
Izravēt to tomātu un pavisam pa glauno būs!
Nu aprīkojums pa pirmo!
Izravēt to tomātu un pavisam pa glauno būs!
Kā jau klātienē teicu Smuks auto!
Tikai lùdzu neliec rižikus!!! Ieliec priekšā baltos.
Tikai lùdzu neliec rižikus!!! Ieliec priekšā baltos.
Paldies! Kas Tev tik ļoti nepatīk rizikos?
Ja un motora maina ir plānos bet pagaidām negribu prognozēt cik ātri tas notiks;)
Ja un motora maina ir plānos bet pagaidām negribu prognozēt cik ātri tas notiks;)
ir toņi kuriem pat rižie piestāv.
es nezinu, bet kad sestdien ieraudzīju tad nodomāju ar baltiem pagriezieniem ir vienkārši perfekti!
dzīvosim redzēsim kas un kā būs jo sākumā domāju par rižikiem un piemīstiem lukturiem
shovakar ar redzeeju, nav slikts, diezgan sterils izskatijaas un komplektaacija laba. vieniigi tomaats..
bet ir ok.
bet ir ok.
M.K.
kā jau teicu tomāts un motors tiks mainīts tikai pagaidām nezinu kad:)
Smuka
Es ar gribu kupeju tomēr
Es ar gribu kupeju tomēr
Priekšā m bamperi, tad rižie piestāvēs Es varētu šo to izravēt no šīs kupejas
Sveikts atpakaļ
Tīkams autiņš ;
Tīkams autiņš ;
Kas tad nu, Student?STUDENTS rakstīja:Smuka
Es ar gribu kupeju tomēr