E36-Georgy
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right
Stulbs jautājums tas nav Vilka Ex auto !?
Ja,ta irRiccijs rakstīja:Stulbs jautājums tas nav Vilka Ex auto !?
Nice, nice un vēlreiz nice, prieks skatīt šādus topikus
Sent from my RM-885_eu_euro2_318 using Tapatalk
nekā nerāda
pec 20 min bus update)
little offset
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hph ... 8279_n.jpg dzinejs gatavs nonemshanaj o ooooo....kapec ta?tapec ka bija keramika,dzinejam ir disbalance... rusted WiseFab replica? ta es skruveju nost spararatu
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hph ... 8279_n.jpg dzinejs gatavs nonemshanaj o ooooo....kapec ta?tapec ka bija keramika,dzinejam ir disbalance... rusted WiseFab replica? ta es skruveju nost spararatu
vel pardodu bremzhu diski..cenas uzrakstishu velak disci ir normali bet nav vajadzigi,es pirkshu ar perforaciju visi 4+ keramiskie kluchi.
Tu šogad brauc driftā?
ne,nebraukshu jo nepaspeshu viss to salikt kopa..
jo vajag hadene visu sakrasot un poliuretanu,ar motoru vel ir ko darit jo man ir pa maz jaudu,vel reduktoru javed uz HGK.
vel vairak izvirizjums varbut darishu,bundzhu man sudigi sametinaja,vis vajag darit ka vajag,partaisit vajag,vel pakalejais tilts bija norauts,tur ari viss izdarit ka vajag,uz to visu vajag naudas un laiku,laiku pa maz bet ar naudam bolee menee kak poluchaetsja,vel jasakraso to viss,..vel richniku es taisu pats,tada shema ka hgk rokas bremezam.
koroche darit vel do*uja,tapec izbraukt piemeram augusta tikai uz testu es busu priecigs,bet pec tam krasot un salikt viss kopa lidz galam.. tapec nebushu (
jo vajag hadene visu sakrasot un poliuretanu,ar motoru vel ir ko darit jo man ir pa maz jaudu,vel reduktoru javed uz HGK.
vel vairak izvirizjums varbut darishu,bundzhu man sudigi sametinaja,vis vajag darit ka vajag,partaisit vajag,vel pakalejais tilts bija norauts,tur ari viss izdarit ka vajag,uz to visu vajag naudas un laiku,laiku pa maz bet ar naudam bolee menee kak poluchaetsja,vel jasakraso to viss,..vel richniku es taisu pats,tada shema ka hgk rokas bremezam.
koroche darit vel do*uja,tapec izbraukt piemeram augusta tikai uz testu es busu priecigs,bet pec tam krasot un salikt viss kopa lidz galam.. tapec nebushu (
skaidrs.
Tu drošibas karkasu jeb būri arī metināsi iekšā?
p.s.
Tev nebija otrs e36 ar kuru vari street klasē vismaz braukt?
Tu drošibas karkasu jeb būri arī metināsi iekšā?
p.s.
Tev nebija otrs e36 ar kuru vari street klasē vismaz braukt?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right