E36-boris737 ceļā uz v8
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 23
- chevron_right
intereses pec pieliku sadus diskus . kkadi vacu razotie . r17 8j et20 sakat savas atsauksmes protams ja pareizi sakrasos izkatisies labak un kad sasedinas. pats nevaru isti saprast ja vai ne , itka nav ne vainas.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Manis pēc ir daudz citi labāki varianti par šiem, ja neteiksim, ka maz sliktāki...
d[-_-]b
Gumiju citu un varētu būt pat tiri ok ar "max low"
gumiju tas toc vajag uz 225/40 vai 35 jo sitas i uz 235/45
nu saurakas pa 205/40 toc neliktu
Es teiktu megini vel tad jau labak kadi R16, bet interesantaki vai ar plauktu.
plauktu isti kka negribas. mana velme ista ir st5 r16 8j un st5 r15 slipesanai
sodien pacinijos ap auto un izjaucu principa visu salonu, lai zinatu kada ir grida un varetu sakt nodarboties ar metinasanu . lidz paklajam gaja gandriz gludi bet paklajs gan parsija gandriz pus dienu bet beigas gala tiku. un grida ir salidzinosi ciesama
Pamazam notiek metinasanas darbi.
Labs Redzot tavas bildes vajadzēja man ar prasīt lai metina tos rūsas caurumus ciet ko man liekas BMW radīja ar nolūku lai e36 ātrāk utilizējas dabā
Saliec visu ko vien vari aiz tā sliekšņa.
Saliec visu ko vien vari aiz tā sliekšņa.
- ikey07
tiks darits vis maksimalais lai varetu braukt vel piecus gadus ka lielais
Pamazam darbi citigi rit uz prieksu
vot uzņēmība šitos rūsas pārņemots šitā restaurēt
Sodien pabuts pie DKristaps un ieguts no bmw 2.8 stupicas ar suportiem un diskiem.bisku jauzprisina un bus uz urra
Šīs bildes man riktīgi atsauc atmiņā savu auto un 5dienu, 6dienu naktis! Vienmēr jau liekas: ''Pff, kas tur ko sliekšņus un arkas nepārmetināt!'', bet patiesībā tas normāli laiku paņem, ja visu grib kārtīgi izdarīt...
tas ir arpratigs darbs. esu vienu e30 no nulles uzcelis, kuru ieraugot neviens nebutu pat kustinajis. bet nu sis tiek saglabts pedeja bridi
Nu pamazam jau iet uz beigu pusi.
Sodien tika apvirpoti diski, parjaukti suporti un satirit vis. Un sakramets kopa, gaida kad pieliks vieta. Un vakara atdzits bmw majas uz talakajiem darbiem. Par darbu paldies marim
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 23