E36-boris737 ceļā uz v8
SVEIKI!
Esmu nesen iegādājies pirmo e36 ( kompaktu) (zinu to, ka daudziem šis modelis nepatīk ,bet man kkā tas dikti piesaista varbūt tāpēc, ka piekare ir no e30, jo iepriekš braukāju ar tādu un liekas ,ka stabilāka.), 1994. ar ļoti pieticīgu motoru 1.6. . Iegādājos šogad, 25. maijā ar tikko izietu tehnisko , par ļoti saprātīgu summu (850 eiro). Nu rūsa ir šur tur ,uz arkām un brilles nedaudz, bet sākuma stadijā (burbulīši), vēl no mīnusiem- logu tīrāmās slotiņas bija salauztas (nedarbojas, bet salaboju). No ekstrām ir elektriskie logi , lūka un spoguļi. Ir parkošanās sensori, bet nedarbojas. Ir melns salons (nokrāsots ar flakonu ) un labi auduma sēdekļi, nav nobružāti un izsēdēti.
Plāni ir tagad iegādāties M bamperus un sliekšņus, kas neiet tik raiti , nevaru atrast, kur iegādāties aizmugurējo bamperu, ielikt 2.8 , nedaudz uzvīlēt un varbūt ar laiku nelielu gliemezīti uzlikt ( bet tas tālā nākotnē). Nomainīt diskus no r15 uz r16 ( ko jau esmu izdarījis). Tuvākajā laikā nosēdināt (pagaidām uzlikt zemas atsperes) vēlāk iegādāties koilas, kad iekrāsies finanses. Gribas sporta stūri. Nu ar laiku jau vēlmes augs.
Visā visumā, mašīnīte ir laba un ripo bez problēmām un par brīnumu var uztaisit burnoutu ,par ko biju šokēts.
Esmu nesen iegādājies pirmo e36 ( kompaktu) (zinu to, ka daudziem šis modelis nepatīk ,bet man kkā tas dikti piesaista varbūt tāpēc, ka piekare ir no e30, jo iepriekš braukāju ar tādu un liekas ,ka stabilāka.), 1994. ar ļoti pieticīgu motoru 1.6. . Iegādājos šogad, 25. maijā ar tikko izietu tehnisko , par ļoti saprātīgu summu (850 eiro). Nu rūsa ir šur tur ,uz arkām un brilles nedaudz, bet sākuma stadijā (burbulīši), vēl no mīnusiem- logu tīrāmās slotiņas bija salauztas (nedarbojas, bet salaboju). No ekstrām ir elektriskie logi , lūka un spoguļi. Ir parkošanās sensori, bet nedarbojas. Ir melns salons (nokrāsots ar flakonu ) un labi auduma sēdekļi, nav nobružāti un izsēdēti.
Plāni ir tagad iegādāties M bamperus un sliekšņus, kas neiet tik raiti , nevaru atrast, kur iegādāties aizmugurējo bamperu, ielikt 2.8 , nedaudz uzvīlēt un varbūt ar laiku nelielu gliemezīti uzlikt ( bet tas tālā nākotnē). Nomainīt diskus no r15 uz r16 ( ko jau esmu izdarījis). Tuvākajā laikā nosēdināt (pagaidām uzlikt zemas atsperes) vēlāk iegādāties koilas, kad iekrāsies finanses. Gribas sporta stūri. Nu ar laiku jau vēlmes augs.
Visā visumā, mašīnīte ir laba un ripo bez problēmām un par brīnumu var uztaisit burnoutu ,par ko biju šokēts.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis boris737 - 10 Jūn 2015, 00:28, kopā labots 3 reizes.
Kompotam nau ne vainas man arī pirmais e36 bija kompots!
Un ar tiem parkingiem kas tev tur var būt normals ka viņi ir tikai uz stūriem
tur ir moldinga vidus daļa iebāsta no cita vai tie stūri no cita.
Iemet kādu bildi no salona , baloniņ tūneri?
Un ar tiem parkingiem kas tev tur var būt normals ka viņi ir tikai uz stūriem
tur ir moldinga vidus daļa iebāsta no cita vai tie stūri no cita.
Iemet kādu bildi no salona , baloniņ tūneri?
izskatas sterili
kads var ieteikt kur es varu dabut sadu bamperi? esmu netu apgriezis kajam gaisa, neatrodu! Kadam varbut ir tads?
nu te no salona flakoninja tunings
Šodien pamatīga ķibele gadījās !! salūza gumijas krustiņš stūrei , bet paldies marihuans par ātro sagādi ko ielikt vietā. Un vēlviens plusiņš - sataisīju migliniekus
civ!
esu sadomajis savu bmw peleko kombinet ar lilla krasu,doma diskus tadus sakrasot miglas un engelus ielikt tada krasa. tape ir jautajums, vai nav kadam kas varetu nopardot man migliniekus tadus. biju daziem redzejis ka ir un ka maina tos nost, varbut var man piespelet? vai ieteikt kur vai ka dabut.
esu sadomajis savu bmw peleko kombinet ar lilla krasu,doma diskus tadus sakrasot miglas un engelus ielikt tada krasa. tape ir jautajums, vai nav kadam kas varetu nopardot man migliniekus tadus. biju daziem redzejis ka ir un ka maina tos nost, varbut var man piespelet? vai ieteikt kur vai ka dabut.
vakar biju pasutijis dazas naklenites . sodien biju pakal un pa superigu naudinju. paldies pe4ka
Manam auto arī melnie griesti ar flakonu nopūsti jau bija :D
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
es pats nekad ko tadu nebutu darijis bet nu vismas tas kurs to darija ir centies .( ka saka- labak kko, neka neko )
A Tev viņi nav atlipuši? man pavidu vietām atlipis , domāju ka krāsošanas dēļ.
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
ne vis ir baigi labi. nebutu ar pirkstiem sabraukati tad nevaretu ta isti pateikt ka krasoti. atlimejies bija sofera puse uz loga stoikas nedaudz . ar momenteni pielimeju un ir ideali
cava! sen nesu rakstijis neko par savu drandaletinju un darijis tik braucis tape ka darbi daudz neatliek laika piekerties,bet pa briviem briziem buveju isputeja bundulus savam . bet nu sodien esu iegadajies beidzot m bamperi aizbugure, milzigs paldies pacham par to kkad jasakraso un jaskruve klat.
drizuma ceru tikt ari pie koilam
ieliksu kadu bilzu ka pagaidam izskatas (ar tel. bildets )
drizuma ceru tikt ari pie koilam
ieliksu kadu bilzu ka pagaidam izskatas (ar tel. bildets )
nu te bampera bilde no pachas
te sodien nelies parsteigums no rita bet nu sazvaniju siko un ir ceriba rit tikt pie jaunam
un te jau vakara lielakie prieki tiku pie fk street koilam paldies burns drizuma jastute virsu
sodien sikais atveda bremzu lokus un cilindrisus un iecoleja manu kompaktu
un uzstelleju koilas
ka jums sedinajums?
par bildi nekritizet, bus labaka kvalitate ari
un uzstelleju koilas
ka jums sedinajums?
par bildi nekritizet, bus labaka kvalitate ari
lai ilgi tur