problēmas ar stūres mehānismu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 15
- chevron_right
pie stures cikstesanas vaina varetu buut tajaa gredzenaa par ko runaji pats. klabonju ir japapeta sikakt, bet reali ir iespejams ka augsejie amortizatoru atbalsti kjeras, vai vienkarsi ir beigti. ja atbalsti jauni un vinji tiesam kjeras, ieliec kadu seibinju vinjam starp atbalsta zeezhu un amortizatora zeeshu,
bet vel var ari kads gultnis stures stienim to izraisit, reali ir japapeta. pacel abus ratus gaisaa un pagrozi ratus, lai justu vai vinji kjeras un chiikst
bet vel var ari kads gultnis stures stienim to izraisit, reali ir japapeta. pacel abus ratus gaisaa un pagrozi ratus, lai justu vai vinji kjeras un chiikst
...
Paldies, pa brivdienam izpetishu :))
Izbraucu ar vienu drauga kompotu, un viņam problēma ar stūri, cieta un smaga....kā noliek, tā arī paliek! Atpakaļ pat bišku nenāk.... Kas tur par vainu???? Pastiprinātājs vai reika vai......????
cik tad platām ir jābūt? ar 225 vis ok. Standartā nemaz platākas laikam priekša nemaz likt nevar.
Gumijas parastas 195/65/15
Drīzāk reika pa stingru pievilkta (ir skrūve zem gliemeža, no apaksās brīvi skrūvējas). Vai arī amortizatoru atbalsti kirdik.
esmu braucis ari ar e36 kuram stuure negribigi griezas atpakal, pat taa teikt pasham pec liikuma jaiztaisno stuuri. bija virsuu kaukadas giga lielas riepas uz 17niekiem prieksaa. uzliekot tievakas probleema pazuda.yanks rakstīja:cik tad platām ir jābūt? ar 225 vis ok. Standartā nemaz platākas laikam priekša nemaz likt nevar.
nu seit jau tas nebuss, ja jau autors mineja ka brauc ar velosibeda ripuljiem.
varbut ir veerts kaa Maaris mineja, palaist mazliet valjaa reikas skruuvi.
tad jau skatities taalaak, mok tur saliekts plaukts taa ka auto pats grib stuuret
...
man ar parādījusies problēma.lēni braucot pa asākām bedrēm kautkas priekšā dudina,un to var manīt uz stūri.
Man liekas ka attēlā apvilktais ar sarkano ,pa asākām bedrēm staigā uz augšu n leju,un tad rodas tā skaņa ko tur varētu darīt???
Man liekas ka attēlā apvilktais ar sarkano ,pa asākām bedrēm staigā uz augšu n leju,un tad rodas tā skaņa ko tur varētu darīt???
reikas remonts. Plastmasas tulka/bukse izdilusi.
tik nepaklausi kādu, kurš saka ka vajag pieregulēt stingrāk sazobi, beigās iegūsi sačakarētu reiku. Cīnīties vajag ar cēloni, ne sekām.
tik nepaklausi kādu, kurš saka ka vajag pieregulēt stingrāk sazobi, beigās iegūsi sačakarētu reiku. Cīnīties vajag ar cēloni, ne sekām.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
citā topikā ko līdzīgu prasīju un man atkal teica ka vajag paregulēt
bet nu tad sanāk ka tur der tie remkomplektu
bet nu tad sanāk ka tur der tie remkomplektu
remkomplektos liekas, ka bija tikai blīvslēgi, o-ringi.
Bukses nāksies taisīt pie virpotāja.
Bukses nāksies taisīt pie virpotāja.
Varbūt kāds var ieteikt, kur Rīgā aizvest restaurēt reiku? noņemšana un uzlikšana included, pašam nav iespēja atstāt auto karājamies uz pacēlāja...
PM :)
PM :)
iecitēšu pats sevi. atradu pēc kodiem divus šādus komplektiņus. vai tur nav iekļauts vis?
det nr 24 un ja pareizi saprotu pēc zīm nr 10
meklē ZF lessis, maybe izdodas pēc tā kataloga kaut ko pasūtīt.
meklē ZF lessis, maybe izdodas pēc tā kataloga kaut ko pasūtīt.
Paldies tas ir kas jauns.
Tie abi kodi ko ieliku ir OEM kodi-itkā stulbi būtu ja kaut kas nabūtu tajos komplektos pieejams. Tā detāla nr 24 izskatās pēc tā baltā štrunta no manas apakšējās bildes. par 10to nav ne jausmas
Tie abi kodi ko ieliku ir OEM kodi-itkā stulbi būtu ja kaut kas nabūtu tajos komplektos pieejams. Tā detāla nr 24 izskatās pēc tā baltā štrunta no manas apakšējās bildes. par 10to nav ne jausmas
anglu reika der eiropietim?
Man līdzīgi ir, no sākuma šķita, ka tā ir stūres lenta, kas ķeras un čīkst, jo skaņa bija salonā iekšā (vismaz man tā šķita, kad mēģināju).Wildutch rakstīja:Nezinaju kuraa sadalja mesties ieksa, bet kaut ka nepatik man bembiti viena lieta. Tikko itka biju uz servisa pilno ritoshas apkopi, bet skanja nepazud, leni braucot un griezot sturi ir tadi divaini aizķērieni un taka kkas ķertos un klab nedaudz, sturi karoč nevar vienmerigi pagriezt, bet ta nedaudz nepatikami. Piebilstu, ka sture chiikst un varbut pie vainas tas apaļais verķis iekš stūres, kuram apkart ir tads metala stienitis uz rinķi, to janomaina itka, lai sture nečikstot. Bet tas skaņas nav foršas un sturi ja, nevar ta briivi pagrozit, varbut ir doma, par ko runaju?:D
Noņēmu stūri, pamēģināju bez lentas - tas pats.
Tas notiek tad, kad stūri griež vismaz par vienu apgriezienu.
šķiet, ka skaņa nāk no paša stūres stieņa (bildē kaut kur rajonā starp 1 un 2.)
Mazliet metāliska skaņa ar tādiem krik, krik (tākā aizķērieniem, itkā mazas atsperītes būtu iesprūdušas šaurā vietā un tās tiktu plēstas)
Varbūt stūres stienis tikai novada skaņu un tāpēc šķiet, ka aukšgalā (salonā gandrīz iekšā)
Smieklīgs apraksts, būs laikam jānofilmē un jāprovē pacelt, apskatīt kas ārpusē darās.
Wildutch, vai vari pateikt, kura detaļa bildē esot tas metāla riņķītis? Un Tev ir tāpat?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 15