ieteikumi. Jautājumi +atbildes=rezultāts
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 25
- chevron_right
Vinji ir kluba biedri Paskaties ,kas rakstiits zem nika
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
kā var privatās vestules izdzēst?? man divas jaunas,bet kaste pilna nevaru atrast
Apaksheejaa labajaa stuuriitii paspaidi podzinjas un tad jau izdzeesiisi
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
MEGA IETEIKUMS
Dogmai vaidzētu nolīgt kādu palīgu un atbildīgo par bildēm, piemēram, erdu vai kādu, kas regulāri var iemest pie galerijām bildes.. a to te jau no patversmes vēl neviena nav parādījusies, nerunājot par bmw festivālu, ko es tik ļoti gribu aplūkot, jo pašam nesanāca aizbraukt
Dogmai vaidzētu nolīgt kādu palīgu un atbildīgo par bildēm, piemēram, erdu vai kādu, kas regulāri var iemest pie galerijām bildes.. a to te jau no patversmes vēl neviena nav parādījusies, nerunājot par bmw festivālu, ko es tik ļoti gribu aplūkot, jo pašam nesanāca aizbraukt
Jā, par galerijām jāatzīst, ka mums ar viņām ir dikti švaki... Kaut kādas bildes uzpeld atsevišķos topikos, un tas arī vis...
Kad tiks uzlabota galeriju sistēma, tad tas būs daudz vienkāršāk :)
Mļin, jūs mani piespiežat strādāt agrā rītā
Mļin, jūs mani piespiežat strādāt agrā rītā
Strādā!!!!
Emmm, to uzrakstu "pieredzējis" zem avatara bildītes nevar nomainīt pret kko skanīgāku? Nedaudz perversi izklausās
nez iesakiet ko sakarīgu, līdz brīdim kamēr izdomās vispaar viņus noņemt.. savādāk visi prasa kā viņus nomainīt
Iesācējs, pieredzējis lietotājs, profesionālis utt. Vai arī jauniņais, amatieris vai hz, nu kkā tā.
Tgd jau ir iesācējs, pieredzējis utt un par to ir pretenzijas. Vrb Tur vispār nerakstīt neko, kamēr neiestājas klubā?
Pieredzējis ir pieredzējis, bet pieredzējis lietotājs izklausās jau mazliet labāk.
var jau piemēram kautkā tā.. jauniņais,apmeklētājs,pastāvīgs apmeklētājs.. kautkā tā.
Kapeec nevareeja atstaat taa ,kaa bija????????????????????????????? Tad jau labaak nerakstiit neko apalshaa
Nja, es ar nesaprotu kapēc nevarēja atstāt kā bija..
taapeec ka tas liek cilveekiem domaat ka vinsh ar taadu auto brauc! ne mazums arii jautaa kaa lai nomaina.. jeega no vinja nekaada..
Ir labi, kā ir tgd . Uzreiz redz, kas ir kas. Labs, super ideja .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 25