ieteikumi. Jautājumi +atbildes=rezultāts
Vēlētos ieteikt foruma vadībai , Ieteikt (palūgt) . Lai neveidotos milijoniem topiku kā lielākajai daļai forumu tas ir ieviest kautkadas sankcijas tādā sakarā: ja kāds uzdod jautājumu , lai ir obligāti jābūt gala rezultātam, kā tika novērsta konkrētā problēma. Kautvai neliela atskaite, kas tika darīts un kas atrisināja konkrēto problēmu. Jo ZB milijoniem jautājumu bez beigu risinājuma. Bū8sim pieklājīgi un uzrakstīsim ka atrisinājam konkrēto problēmu.
Otra lieta ko gribētu ieteikt lai kārtējo reizi nav jārokas caur milijoniem nevajadzīgu topiku. Ieviest arī sadaļas par konkrētiem auto dzinējiem. Jo Ja es braucu er TDS mani neitresē motora problemas kas saistītas ar benzina dzinēju.
Ceru uz administrācijas sapratni.
Otra lieta ko gribētu ieteikt lai kārtējo reizi nav jārokas caur milijoniem nevajadzīgu topiku. Ieviest arī sadaļas par konkrētiem auto dzinējiem. Jo Ja es braucu er TDS mani neitresē motora problemas kas saistītas ar benzina dzinēju.
Ceru uz administrācijas sapratni.
Vispirms jau pats varēji netaisīt jaunu topiku, bet rakstīt jau pie esošā - Viss par e36.lv forumu.
Bet ideja laba
Bet ideja laba
IDEJA LABA, TIK TAGAD JĀREALIZĒ! vēl pašiem ar mazliet japiestrāda pie ta, ka vispirms japameklē, mazums kads kko tadam izgajis cauri, un tad tikai jautat, lai nerastos, tas tavas nosauktas daudzas temas un bezatbildes posti!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
1. jaa nevajadzigis no tevis topiks!- kuru veelaak paarvietoshu.
2. par tds un bendziina. ja tu uztaisiisi zem dzineeja sadaljas topiku TDS probleemas, tad tur arii vares drukaat tikai par tds. nekaadi citi varianti netiks piedaavaati! un nemaz tik daudz atskiriigas teemas par tds nevar uzcept.
3. ja butuu jau kaadu laiku shajaa forumaa, tad saprastu ka te ljotie tiek piestradaats (cik nu ir briivaa laika) pie taa lai neveidotos 3 postu topiki! ja arii izveidojas, tad peec nedeeljas vai dienas tiek apvienots peec admin/moder ieskatiem!
2. par tds un bendziina. ja tu uztaisiisi zem dzineeja sadaljas topiku TDS probleemas, tad tur arii vares drukaat tikai par tds. nekaadi citi varianti netiks piedaavaati! un nemaz tik daudz atskiriigas teemas par tds nevar uzcept.
3. ja butuu jau kaadu laiku shajaa forumaa, tad saprastu ka te ljotie tiek piestradaats (cik nu ir briivaa laika) pie taa lai neveidotos 3 postu topiki! ja arii izveidojas, tad peec nedeeljas vai dienas tiek apvienots peec admin/moder ieskatiem!
interesanti,bet man google chrom tikko izmeta,ka šai lapā esot vīrusi un nesankcionētas lejupielādes un augšupielādes,kas netiek saskaņotas ar lietotāju. moš tas dēl tiem spameriem?
coupe 2.8
hz neticaas. ja tu nespaidiiji uz vinju linkiem , tad neko taadu nevajadeetu raadiit..
Agris rakstīja:1. jaa nevajadzigis no tevis topiks!- kuru veelaak paarvietoshu.
+1 uzskatu līdzīgi!
neko nespaidīju,vnk pārgāju no lapas uz lapu un bam sarkana bilde ar tiem tekstiem un bez apstiprinājuma tālāk netiku,bet nu pieņemsim,ka man portatīvais sasviestojāsAgris rakstīja:hz neticaas. ja tu nespaidiiji uz vinju linkiem , tad neko taadu nevajadeetu raadiit..
coupe 2.8
Tāds ir tas Chrome. Iespējams, ka dēļ tiem botiem, kas te bija sareģistrējušies, bet, nu, jau esmu patīrījis to sarakstu.
Sveiki!
Man ir viens jautajums.
Vai kads nezin cik aptuveni maksaja bmw 325 (tag kad vinsh naca ara no auto buves, nu tajos 90gados)?
Nezinu vai pareizaja vieta esmu ielicis jautajumu, bet ceru ka kads man vares palidzet.
Jau saku paldies!
Preicigus Ziemassvetkus!
Man ir viens jautajums.
Vai kads nezin cik aptuveni maksaja bmw 325 (tag kad vinsh naca ara no auto buves, nu tajos 90gados)?
Nezinu vai pareizaja vieta esmu ielicis jautajumu, bet ceru ka kads man vares palidzet.
Jau saku paldies!
Preicigus Ziemassvetkus!
Atcerējos, ka kādreiz viens mans rada gabals braukāja ar e36 M3. Painteresējos kad, kur un pa cik bij pircis. Teica, ka savulaik (1996.gadā) pircis bij jaunu, no salona. Štatos(ASV). Pa 66 000 USD
Nezinu cik tajā visā patiesība ir...
..bet par 325!?! Velns viņ' zin.
Nezinu cik tajā visā patiesība ir...
..bet par 325!?! Velns viņ' zin.
Te vienaa topikaa skatiijos ,ka tika uzdots jautaajums par to vai peec paardoshanas nonjemtas e36.lv uzliimes! Man domaat ka tas ir labi ja vinjas paliek, taa tak ir muusu saita reklaama!
Ja gribaas saglabaat identitaati katram auto saimniekam ,tad jaaizdala katram savs ID nummurinjsh kas atrodas uz auto Tad varees arii atri atpaziit ja kaads no saveejiem savaariis suu......
Ja nemaldos tad taada numeraacijas sisteema pastaav burnout.lv lietotaajiem
Ja gribaas saglabaat identitaati katram auto saimniekam ,tad jaaizdala katram savs ID nummurinjsh kas atrodas uz auto Tad varees arii atri atpaziit ja kaads no saveejiem savaariis suu......
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
+1 par numerāciju
Orkaans rakstīja:Te vienaa topikaa skatiijos ,ka tika uzdots jautaajums par to vai peec paardoshanas nonjemtas e36.lv uzliimes! Man domaat ka tas ir labi ja vinjas paliek, taa tak ir muusu saita reklaama!
+1 ūer laba ideja, nezināju, ka kaut kur, kas tāds pastāv!
Tad man buus jaadod nummur 1
Par ideju un laikam kaa vienam no vecaakajiem sheit
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
No way!
Man 1.1.
Man 1.1.
Pēdējais labojis erda - 03 Jan 2012, 21:34, kopā labots 1 reizi.
Orkaans rakstīja:Tad man buus jaadod nummur 1
vienam no...
...un pirmais numurs sķiet, ka Ruu pienākas..
Bet varbuut arii, ka vecaakais shai kompaanijaa
Pierunaajaat! Tad man nummuru 36
Pierunaajaat! Tad man nummuru 36
slīpēts līdz pēdējam
Dziives pieredze tak