jurcis Techno Violet Touring 2.5tds
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 22
- chevron_right
nu soryy dzeki nu tada man apieredze , 85ls maksaja viens prieksejais amis, Krutka noteikti nebija, 100% (regulari perku detalas viena veikala ) .... ja jau 5 gadus var valet ar viniem , tad man ir 1 gadu veci abi prieksejie , ar atsperem ir kaste un čeks !!! adotsu par 10ls !!! bez atsperem pa brivu !!! cik lasiju pa netu neko dzizi labu nesalasiju pa viniem...
Neliels update.
Dzinējs gandrīz pabeigts sakopts, nesen parādijas neliels jociņš izrādās man visulaiku gar dzinēju tek dīzelis, likās ka pasūtža eļļa bet izrādās kad ar pirkstu paberzēju un pasmaržoju tas dīzēlis līdz ar to tiks mainītas sprauslu trubiņas pie reizes sprauslām likti remkomplekti. Amjus neēsmu paspējis samianīt dēl lielās slodzes augstskolā un darbos. Tagat kaļu plānus par nākošo gadu jo diski nu ir pārdoti un tiek meklēti vietā citi.
Ko tauta saka par šiem riņķiem restē? Tas tā stylingam.
Dzinējs gandrīz pabeigts sakopts, nesen parādijas neliels jociņš izrādās man visulaiku gar dzinēju tek dīzelis, likās ka pasūtža eļļa bet izrādās kad ar pirkstu paberzēju un pasmaržoju tas dīzēlis līdz ar to tiks mainītas sprauslu trubiņas pie reizes sprauslām likti remkomplekti. Amjus neēsmu paspējis samianīt dēl lielās slodzes augstskolā un darbos. Tagat kaļu plānus par nākošo gadu jo diski nu ir pārdoti un tiek meklēti vietā citi.
Ko tauta saka par šiem riņķiem restē? Tas tā stylingam.
Ir vai nav funkcionali tie caurumi, bet izskataas, ka bishk pa daudz tai priekshai visadi sikumi.
Domaju, ka bez tiem hroma apliem butu daudz labaak
Domaju, ka bez tiem hroma apliem butu daudz labaak
tos caurumus nevajg,bet haubes prezi gan vajag
Man gan patīk, izskatās uber kruti!
Caurumi ir vajadzīgi ja tos pareizi izmanto, bet tā man liekas ka vajag melnus, nevis hroma.
Jā, melni varētu būt labāki.
Man patīk šitie caurumi,it īpaši uz touringiem un sedaniem,bet es arī liktu melnus.
+ vēl manus diskus tev un būs tāds kā bildē
+ vēl manus diskus tev un būs tāds kā bildē
tie caurumi ir supeeeer stylingam hoc...tikai protams melnus.. bet kur lai taadus dabuun original,pats mekleeju bet nevaru atrast.. :(
ja būtu tāds kā bildē - vienkārši monstruāla kūtiņa - gan prezis, gan riņķi...
Paldies, par ieteikumiem.
Sekojiet topikam, būs labi Kautkas uz to pusi būs.
P.S. tikai starpība ka tas ir 2.8 bet man 2.5tds
Sekojiet topikam, būs labi Kautkas uz to pusi būs.
P.S. tikai starpība ka tas ir 2.8 bet man 2.5tds
Jurci, kāds vidējais patēriņš??
Vai arī cik uz šosejas, un cik pa pilsētu??
Vai arī cik uz šosejas, un cik pa pilsētu??
Vaitad nebutu 2.8+laba gaze ekonomiskak neka 2.5tds ??
plusa vel nesmird un nav makonis aizmugure
plusa vel nesmird un nav makonis aizmugure
wrum, wrūūūm
Gāze arī smird Bet nezin kāpēc, visiem gāzes smaka daudz vairāk nepatīk, kā dīzeļa vai žiguļa
Man patīk viss kas ir saistīts ar auto un smird.
Man ir identisks E36 ka Jurcim un videjais paterins ir ~ 6l/100km.
Skaists Taurings.....vieniigais diski varētu būt citi.
tas ka gaze smird ir 90gadu gazes iekartu mits , tapat ka ar veciem dizeliem
Nesaskatu problēmu tajā ka tas ir dīzelis, man šis auto ļoti patīk un ir izručijis daudz reiz jau, kautvai ar to ka 6-vietīgu dīvānu aizvedām bez problēmām Kautkad ielikšu bildi.
Patēriņš pilsetā: 7-8 litri bet vidēji 7.5l
Patēriņš šoseja: zem 6litriem bet tas kā brauc. Līdz galam neēsmu izrēķinājis pēdejo reiz braucot pa šoseju ar 23 litriem nobraucu 380 km :)
Patēriņš pilsetā: 7-8 litri bet vidēji 7.5l
Patēriņš šoseja: zem 6litriem bet tas kā brauc. Līdz galam neēsmu izrēķinājis pēdejo reiz braucot pa šoseju ar 23 litriem nobraucu 380 km :)
Cik maksāja sprauslu remkomplekts/smidzinātāji? Ir doama arī pamainīt. Vrbt varētu vel ekonomiskāk braukt.
Man patēriņš: šoseja 6l, pilsēta 7. Ar smagu kāju pa litram klāt
Man patēriņš: šoseja 6l, pilsēta 7. Ar smagu kāju pa litram klāt
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8