jurcis Techno Violet Touring 2.5tds
Beidzot esmu piepildījis sen kāroto sapni e36 tourings nu ir manā īpašumā.
Sen domāju un runāju par e36 touringu gribēju tieši TDs ar reliņiem un M-paketi un ideālajā gadijumā zilā krāsā, lēnām tirgojot savu melno 318is LE, sludekļus pētiju, visulaiku acis krita uz e46, bet nespēju atmest domu par to ka vajadzētu uzbūvēt izskatīgu e36 touringu, kautkā baigi iepatikās šis auto sludinājumā krāsu īsti nevarēja noteikt, aizbraucu apskatīt, secināju ka auto jau esmu redzējis iepriekš un draudzenei rādijs ar tekstu: ''es gribētu šitādu'' , tā nu iemaksāju rokas naudu un nākošajā dienā auto bija manās rokās. Aizbraucu nomazgāt un skatam pavērās ši skaistā krāsa kas patiešam ļoti patīk. Pateicoties krāsai auto arī tika pie sava vārda Baklažāns
Ekstras/komplektācija
2.5tds (čipots)
Pilna M-paka
El.logi
El.spoguļi (apsildāmi)
Apsildāmās logu šķidruma sprauslas
Sport sitzes (apsildāmas)
Melnie griesti
M-stūre
Kruīzs
Digitālā klimat kontrole
Suņu siets
Elkoņbalsts priekšā aizmugurē
Reliņi
Xenons miglās un tuvajās gaismās
Sēdinājums nav nejausmas
Nākotnei plāni.
Savest visus kasjakus kārtībā, jo ir kur pielikt roku, aizmugurē kur ceļ ar domkratu ir jāmetina, šur tur ir rūsiņas vajadzētu bagāžnieku vai nu citu vai nu šo riktīgi no rūsiņām attīrīt. Vajadzēs visu piekrāsot sapulēt, vel spliterus uzlikt u.t.t. plāni ir.. :) Bet šis auto būs uz ilgāku laiku takā turēšu topiku aktīvu.
Te bildes. :) Pirmās bildes ar telefonu.
Dienā kad nopirku un nomāzgāju. Šodien uzliku šos diskus vairāk patīk.. :) Paldies par uzmanību. Drīz salikšu kādas normālas bildes. :) Gribējās jums atrādīt
P.s. iedvesmas avots. plānojās kautkā tā.
Sen domāju un runāju par e36 touringu gribēju tieši TDs ar reliņiem un M-paketi un ideālajā gadijumā zilā krāsā, lēnām tirgojot savu melno 318is LE, sludekļus pētiju, visulaiku acis krita uz e46, bet nespēju atmest domu par to ka vajadzētu uzbūvēt izskatīgu e36 touringu, kautkā baigi iepatikās šis auto sludinājumā krāsu īsti nevarēja noteikt, aizbraucu apskatīt, secināju ka auto jau esmu redzējis iepriekš un draudzenei rādijs ar tekstu: ''es gribētu šitādu'' , tā nu iemaksāju rokas naudu un nākošajā dienā auto bija manās rokās. Aizbraucu nomazgāt un skatam pavērās ši skaistā krāsa kas patiešam ļoti patīk. Pateicoties krāsai auto arī tika pie sava vārda Baklažāns
Ekstras/komplektācija
2.5tds (čipots)
Pilna M-paka
El.logi
El.spoguļi (apsildāmi)
Apsildāmās logu šķidruma sprauslas
Sport sitzes (apsildāmas)
Melnie griesti
M-stūre
Kruīzs
Digitālā klimat kontrole
Suņu siets
Elkoņbalsts priekšā aizmugurē
Reliņi
Xenons miglās un tuvajās gaismās
Sēdinājums nav nejausmas
Nākotnei plāni.
Savest visus kasjakus kārtībā, jo ir kur pielikt roku, aizmugurē kur ceļ ar domkratu ir jāmetina, šur tur ir rūsiņas vajadzētu bagāžnieku vai nu citu vai nu šo riktīgi no rūsiņām attīrīt. Vajadzēs visu piekrāsot sapulēt, vel spliterus uzlikt u.t.t. plāni ir.. :) Bet šis auto būs uz ilgāku laiku takā turēšu topiku aktīvu.
Te bildes. :) Pirmās bildes ar telefonu.
Dienā kad nopirku un nomāzgāju. Šodien uzliku šos diskus vairāk patīk.. :) Paldies par uzmanību. Drīz salikšu kādas normālas bildes. :) Gribējās jums atrādīt
P.s. iedvesmas avots. plānojās kautkā tā.
Pēdējais labojis jurcis - 16 Okt 2011, 18:11, kopā labots 4 reizes.
tik smuks
jā, skaista kūtiņa - baac peēdējā laikā visādas domas klīst, ka vajag tomēr kūttiņu nevis kjupeju - baigi piedur... laikam vecs palieku...
jaunie diski labi, bet varbut uz kupejas vai sedana, bet skjjiet, ka labaki ttava gadijumā bija melnie (tikai manas domas, lai atkal te daži neuzvelkas..) :p
bet ir ok, patiik....
jaunie diski labi, bet varbut uz kupejas vai sedana, bet skjjiet, ka labaki ttava gadijumā bija melnie (tikai manas domas, lai atkal te daži neuzvelkas..) :p
bet ir ok, patiik....
šitas labs Krāsa nikna
oga ne auto
cik Ls samaksāji ja nav noslēpums
cik Ls samaksāji ja nav noslēpums
Pirmā bilde vnk super
Labojums: Izlabboji tieši, kad postoju, tgd esu kritis par pēdējo
Labojums: Izlabboji tieši, kad postoju, tgd esu kritis par pēdējo
Pēdējais labojis sometreet - 03 Okt 2011, 20:41, kopā labots 1 reizi.
Sveikts fermeru barinjaa (kuutinju iipashnieku)
Nu varens smuks vinjsh Tev ir! Vieniigais kas nepatiik ir tie relinji, bet taa jau ir gaumes lieta
Nu varens smuks vinjsh Tev ir! Vieniigais kas nepatiik ir tie relinji, bet taa jau ir gaumes lieta
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Labs tourings, bet tev tak jau gandriz ir tads kadu gribi, tik BBS diski jadabu ir
Man arī pirmā bilde ellīgi patīk, laikam tpc, ka izskatās spilgti zils
es arii visu laiku skatos uz kuutinjaam, un plaanos arii ir iekjert tamliidziigu, bet saakumaa jaapaardod passadenu. es visulaiku skatos uz sho eksemplaaru
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2
Es ātrumu nepārkāpju - braucu mūzikas ritmā..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
Paldies par labiem vārdiem, aizmirsu pieminēt ka salons ar tiks kautkad pāršūts.
Nu nav jau tā ka jāuzliek tikai diski. vajag vel savest visu kārtībā ko jau biju minējis.
Bet nu jā toringi ļoti patīk. :)
Nu nav jau tā ka jāuzliek tikai diski. vajag vel savest visu kārtībā ko jau biju minējis.
Bet nu jā toringi ļoti patīk. :)
Es ar laikam neatteiktos no touringa tikai 328!
Izskatās labi!
Izskatās labi!
Nu sveikts Traktorvagonu barā Izskatās labi!
Tuliņ savedīšu savējo kārtībā un atrādīšu pārējiem-velvienu, pārvērtību alkstošu, touringu!
Tuliņ savedīšu savējo kārtībā un atrādīšu pārējiem-velvienu, pārvērtību alkstošu, touringu!
Smuks pēc vella! Tikai hrenons visu kopskatu nežēlīgi grauj
Jurci, smuks aparāts, apsveicu, bet tie iedvesmas avoti, ko esi iemeties, ir arī manējie iedvesmas avoti!
mjā nu tā ir ar tiem touringiem, vel vajadzētu pagriezienos normālus, brilli sačinīt facelift nāsis ielikt kuras kautkur pazaudētas. bamperu ar tām divām svītrām kāds nāk diesel.
Bet nu nosākuma eļļas ūdens pumpis, radiātors siksnas u.t.t.
Bet nu nosākuma eļļas ūdens pumpis, radiātors siksnas u.t.t.
Nu smuks peec vella! Patiik diski pirmaa bildee un arii Xsenons man baigi patiikaas, driiz arii sev likshu gan miglaas, gan tuvajaas.
Lai tev labi braucaas un veiksmi puceeshanaa!
P.S. Baigi daudz violeetu bembiishu te saradaas
Lai tev labi braucaas un veiksmi puceeshanaa!
P.S. Baigi daudz violeetu bembiishu te saradaas
Nav pilna M/paka kur tad m spoguļi?
Smuks, man pēc e36 cabrio rindā stāv kūtiņas, tā kā super, sevišķi šis te eksemplārs!
Smuks, man pēc e36 cabrio rindā stāv kūtiņas, tā kā super, sevišķi šis te eksemplārs!
Eu toč par to es piemirsu
Man jau čoms teica spoguļus vajag kā est.
Takā piedāvajiet man neēsošās ekstras, spoguļus, parkingus, spliterus, obc, u.c
Man jau čoms teica spoguļus vajag kā est.
Takā piedāvajiet man neēsošās ekstras, spoguļus, parkingus, spliterus, obc, u.c