Dzinēja maiņa - swap dažādi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- …
- 107
- chevron_right
tas arī viss ?
vai tur ir vienkārši viss plug and play?
saprotu ka vadības bloks arī ir jāmaina ja kko tādu dara!
vai tur ir vienkārši viss plug and play?
saprotu ka vadības bloks arī ir jāmaina ja kko tādu dara!
Izplūde citādāka, ieplūdes kolektoram kanāli mazāki b20. Kompim citas kartes iekšā.
Pa iešanu jau ies arī to visu nemainot. Es ieteiktu vismaz ieplūdes kolektoru uzlikt pareizo.
Pa iešanu jau ies arī to visu nemainot. Es ieteiktu vismaz ieplūdes kolektoru uzlikt pareizo.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
interesē tāda lieta - lai ieliktu m52b28 no piektā vai septītā, karteris jāmaina cik noprotu un kas vēl ?
kompis der arī no tā piektā vai septītā ? vadu pīne arī derēs no tiem ?
m52b28 karteri var uzlikt no m50b25 ?
kompis der arī no tā piektā vai septītā ? vadu pīne arī derēs no tiem ?
m52b28 karteri var uzlikt no m50b25 ?
No e39 karteris derēs, vadi derēs gan no e39, gan e38.
Ja liksi no e39 tad viss der.
(Nu neskaitot filtra kasti utml.)
Ja liksi no e39 tad viss der.
(Nu neskaitot filtra kasti utml.)
liels paldies par info
vienigi ja nemsi no e39 ari kompi tad tev nestradas kondiskka.. cik sapratis esmu tad vinam tas pins citur, savadaks.... ja nemsi kompi no e36 tad vis keda.. parejais der.. tik cik e36 kronsteini jaliek un miers.. sobrid tads dzinejs tiek celts ieksa tiesi!
kondiska tāpat man nav
izplūdes kolektori jau vienādi viņiem visiem vai ne ?
izplūdes kolektori jau vienādi viņiem visiem vai ne ?
Nav gan.
ja ņem motoru no piektā, tad jāmeklē kolektors no e36 ?
Ā, E39 izplūdes kolektori tādi paši, ja nemaldos. E38 atšķīrās tie.
Kāds nezin cik aptuveni izmaksātu dzinēja swaps no 2.0 uz 2.8? Un labāk likt e36 M52B28 vai e46 M52TUB28?
Par swap izmaksām vari uzrakstīt lietotājam siikais (labāk jau gan noteikti uzzvanīt). Es liktu M52B28..
Sveiks, ir tada problema, ka m52b25 dzinejam nav chipa.
Ja es nopirksu ews bloku, chipu un rinki, vins deres ? vai vajag kka kodet kompim ?
p.s. palasiju, laikam izradas ka vajadzes kodet, var but ir kads, kas ar to nodarbojas ?
Ja es nopirksu ews bloku, chipu un rinki, vins deres ? vai vajag kka kodet kompim ?
p.s. palasiju, laikam izradas ka vajadzes kodet, var but ir kads, kas ar to nodarbojas ?
Vai, nu, visu komplektu (ECU, EWS, čips) vai dodies izprogrammēt to EWS no ECU.
Sveiki, man bus 2 jautajumi viena
Tatad 1. Man ir 1.8is ta4u gribeju zinat kur var apskeatities kodu, jo nevaru saprast vai man ir m42b18 vai m44b19.
Un 2. Man ir doma mainit so motoru uz 2litrigo, jo ir noplisis. Ta4u kadu 2.0 ir labak un letak likt ieksa un ko vajadzetu papildus mainit?
Tatad 1. Man ir 1.8is ta4u gribeju zinat kur var apskeatities kodu, jo nevaru saprast vai man ir m42b18 vai m44b19.
Un 2. Man ir doma mainit so motoru uz 2litrigo, jo ir noplisis. Ta4u kadu 2.0 ir labak un letak likt ieksa un ko vajadzetu papildus mainit?
Ja liek 2.5 motoru no e34 iekšā e36, tad kartera vāks derēs tas pats no e34?
Tie kartera vāki vsp atšķīrās e34 un e36?
Tie kartera vāki vsp atšķīrās e34 un e36?
SunCoast Customs IIIM
kartera vāki atsķiras turklāt ja nemaldos ari deļ to ka viņi atšķiras ir jāmaina eļļas pieņēmējs.
Ja nemaldos tad e34 ari vadi bija par īsu un būs japagarina.
Ja nemaldos tad e34 ari vadi bija par īsu un būs japagarina.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- …
- 107