Dzinēja maiņa - swap dažādi
Sveiki!
Tada lieta, mana bmw e36 staveja ieksa 1.8is motors M42B18!! Vienu jauku vakaru saluzu vinu! Tagad nopirku citu motoru, ari 1.8is bet izradas ka tas ir biski savadaks kods ir M44B19!!! Vinjs biski atskiras, un visadu trubinu pievadi ar atskiras!!
Tatad vai kads var man izpalidzet?? Varbut kadam ir tas M44 B19 motors, un vinjs var nobildet vinju no visam pusem un paradit man lai redzu vai esmu pareizi salicis visas trubinas?? Vai ari kads varbut zin kur var interneta dabut kadu shemu ka viss jasaliek?? Paldies par uzmanibu! :)
Tada lieta, mana bmw e36 staveja ieksa 1.8is motors M42B18!! Vienu jauku vakaru saluzu vinu! Tagad nopirku citu motoru, ari 1.8is bet izradas ka tas ir biski savadaks kods ir M44B19!!! Vinjs biski atskiras, un visadu trubinu pievadi ar atskiras!!
Tatad vai kads var man izpalidzet?? Varbut kadam ir tas M44 B19 motors, un vinjs var nobildet vinju no visam pusem un paradit man lai redzu vai esmu pareizi salicis visas trubinas?? Vai ari kads varbut zin kur var interneta dabut kadu shemu ka viss jasaliek?? Paldies par uzmanibu! :)
http://realoem.com/bmw/partgrp.do?model ... 7426&hg=11
te būs diagrammas
te būs diagrammas
ja visu lieko nonemsi, un kajas kas iet uz spilveniem, tad varetu sanakt nav tik resns dzinejs mes bez bedres kad mainijam m40 uz m42 divata ar rokam varejam izcelt to mazo motoruAnderss rakstīja:Apskaidrojiet mani lūdzu darīšu pirmo reizi to tapēc nezinu, motoru(1.8is) e36 kupejai var izņemt no apakšas (tas ir laist lējā, nevis no augšas celt arā jo nav ar ko īsti, bet bedre ir ) ??
----------------------------------------
E36 Laiva ///M Performanc ( Pardots
e39 ///M v8 PoWeR , Gimenes Divans
Honda CBR - Sumer Rocket
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
E39 V8 PoWeR
F10 M5 = POOR
E60 M5 = NOT BAD
E39 M5 = THE BEST !
Honda CBR - Sumer Rocket
E39 V8 PoWeR
F10 M5 = POOR
E60 M5 = NOT BAD
E39 M5 = THE BEST !
Tikai atvieno sakuma visu provodku, un pie drosinatai kastes + vadu uz 10 skruves noskuve ari nost, un lai vieglak butu motoru nemt nost, nonemiet karbu varbut uzreiz, ta pats m42 nav ipasi smags mes 2vata varejam parvietot un iecelt sedana e36 bagaznieka vinu
----------------------------------------
Honda CBR - Sumer Rocket
E39 V8 PoWeR
F10 M5 = POOR
E60 M5 = NOT BAD
E39 M5 = THE BEST !
Honda CBR - Sumer Rocket
E39 V8 PoWeR
F10 M5 = POOR
E60 M5 = NOT BAD
E39 M5 = THE BEST !
Skaidrs tāda doma jau bija ņemt kārbu nost vispirms un protams ka vadus vienošu nost
redzēs kā ies paldies pa padomiem
redzēs kā ies paldies pa padomiem
Tātad, interesē, uz kādu ciparu vilktu ielikt labu M50B25 motoru M42B18 vietā? Kas vēl, bez motora ir jāpiepērk un jānomaina? Tātad visu kas un kā!
Pravotka, motors motors pilna komoplektacija, diferis(ar pusasim) , karba,kardans, prieksejo amishu atsperes uz 6 cil,..tas ta uz atro bet vel daudz sikumi salasisies tapat !!!
Kārbu, kardānu var atstāt to pašu, bet tikai sajūga kompeltu gan uzliec no 6cyl.
muļķības vajag motoru sborā(t.i. ar vadiem un agregatiem)-(200ls),izpūtēju! VISS kārba kardans reduktors,atsperes bremzes viss apliek tas patsbosiks11 rakstīja:Pravotka, motors motors pilna komoplektacija, diferis(ar pusasim) , karba,kardans, prieksejo amishu atsperes uz 6 cil,..tas ta uz atro bet vel daudz sikumi salasisies tapat !!!
Runajot par reduktoru,sakot,ka ātri izbeidzās-nu nez atkarīgs laikam no katra indivīda atseviški esmu jau nobraucis daudz un nekas vēl nav izbeidzies