2 x 325i E36-Ridlihs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- …
- 72
- chevron_right
piemeklēšu pašu galu šifterim ,tad kopbildi iemetīšu
rauj kur gaisu klāt, mļe, ka man zajeballa jau būs jāpardod
rītā off no visa un un visiem un parīt cerams sanāk darbā pieķerties klāt un noraut kolektoru un rakties dziļāk .
par to ručņika grabēšanu.... bija pārluzusi viena tā skrūve vai stiprinājums vienai atsperītei.... nu ieskrūvēja jaunu un viss ok. gan jau vēlāk uzlikšu jaunu rekomplektu.
liekas jāsāk nopietnāk domāt par otru auto vai citu
rītā off no visa un un visiem un parīt cerams sanāk darbā pieķerties klāt un noraut kolektoru un rakties dziļāk .
par to ručņika grabēšanu.... bija pārluzusi viena tā skrūve vai stiprinājums vienai atsperītei.... nu ieskrūvēja jaunu un viss ok. gan jau vēlāk uzlikšu jaunu rekomplektu.
liekas jāsāk nopietnāk domāt par otru auto vai citu
njaaaa, visam pienāk savs laiks
eh.... es tam visam vairs neredzu jēga.... viena vienīga naudas izmešana.
Tieši tāpēc ieliku tagad savu ss.lv, jo ar neredzu jēgu. Itkā jau šeit uk dzīvojot es vēsā mierā varētu uzcelt pa nolaizītu želeju, bet vai ir jēga ? Tai mašīnai ir vairāk kā 20 gadi, viņa plīst un plīsīs. Tak vieglāk pārdot, drusku piekrāt un nopirkt 10 gadus jaunāku
Nu - nomaini saplīsušo un aidā. Pirms Tu paspēsi sasniegt 1 000 000 km nobraukumu būsi pārlasījis gandrīz visu lai nobrauktu vell wismaz 400 000 km.
+ personīgi ir tikai viens cits auto ar kuru es sevi redzētu kopā.
Vnk izdari visu kas jāizdara un brauc tālāk. Tas ir tā pat kā attiecībās. Izšķīries - meh bija bija un tālāk dzīvo.
+ personīgi ir tikai viens cits auto ar kuru es sevi redzētu kopā.
Vnk izdari visu kas jāizdara un brauc tālāk. Tas ir tā pat kā attiecībās. Izšķīries - meh bija bija un tālāk dzīvo.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
nav vnk jēgas nekādas pārdot pēc visa kas tur sabāzts un kā uzpasēts. pāris pakas eiro? un tālāk? kaut kāda e90 uzturēšana vispār dirsā būs, ja arī sakasītu tādam.
drīzāk jāizdomā kā pelnīt vairāk
Tie tadi lieki teksti vai mirkla vaajums. nolaidisies rokas:D
Pedal to the medal
Pedal to the medal
pirkšu Uģa busu un miers mājās
labi viss, es gulēt, mēmākais nogurums .
labi viss, es gulēt, mēmākais nogurums .
Jaa vecums nenaak viens
Jebkurš šķūnings ir nenormāls moneywasteris, un par pāris pakām tu aizej mīnusos. tam auto vienkārši nav vērtības. e36 ir morāli novecojis (lai kā mums to negribētos atzīt), un laikā kad ir iznākušas jau 3 jaunākas virsbūves, tas auto pa lielam ir transportlīdzeklis vai laužamais aparāts (vai kaut kas pa vidu, viens otru neizslēdz)Ridlihs rakstīja:nav vnk jēgas nekādas pārdot pēc visa kas tur sabāzts un kā uzpasēts. pāris pakas eiro? un tālāk? kaut kāda e90 uzturēšana vispār dirsā būs, ja arī sakasītu tādam.
+1 par to, ka jādomā kā pelnīt vairāk.
mio nobraukums? tu pats tici tam ko uzrakstīji? līdz mio man tas auto būtu tā noriebies, ka vemt gribētos, nu i nah. protams, ja tava reliģija ir "BMWe36isms", tad varbūt savādāk, bet normāli cilvēki nevelk vienu auto līdz tādai robežai... pērc nākamo, modernāku, advancētāku un laikam atbilstošāku, nevis morāli novecojušu kasti.zuze91 rakstīja:Nu - nomaini saplīsušo un aidā. Pirms Tu paspēsi sasniegt 1 000 000 km nobraukumu būsi pārlasījis gandrīz visu lai nobrauktu vell wismaz 400 000 km.
Piekrītu Baronam par visiem 100%, es piemēram neredzu sevi visu mūžu braukājot ar e36
Viss attīstās un iet uz priekšu, nekad to naudu nedabūsim atpakaļ ko esam ielikuši. Tak tie e46 ar neko vairs nemaksā...
Viss attīstās un iet uz priekšu, nekad to naudu nedabūsim atpakaļ ko esam ielikuši. Tak tie e46 ar neko vairs nemaksā...
Jā problēma tāda ka pēc 2 gadi katram ceturtam būs e46.
+ katrai nākošāi paaudzei maz ko vari darīt jo viss jau ir. Nu labi ja paņem švakāku komplektāciju tad ir ko darīt,bet pa lielam tas nemaina.
+ personīgi e46 nevelk. Un Par e92 es varu aizmirst pat nejautājot uzturēšanas izmaksas.
ps. Saimon nenogalini mūs. Mēs jau neko tikai topiku piedirsām kā brāļi ilmāri pirti.
+ katrai nākošāi paaudzei maz ko vari darīt jo viss jau ir. Nu labi ja paņem švakāku komplektāciju tad ir ko darīt,bet pa lielam tas nemaina.
+ personīgi e46 nevelk. Un Par e92 es varu aizmirst pat nejautājot uzturēšanas izmaksas.
ps. Saimon nenogalini mūs. Mēs jau neko tikai topiku piedirsām kā brāļi ilmāri pirti.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Maksāt nemaksā, bet remonta un ritošās daļas izdevumi kudī lielāki.Rudziņš rakstīja:Piekrītu Baronam par visiem 100%, es piemēram neredzu sevi visu mūžu braukājot ar e36
kā reiz nomainīju žurku pret e46 un nenožēloju, lai gan pat e46 jau liekas morāli pavecs auto. Iepriekš domāju žurku jau nu nekad nemainīšu un nepārdošu, a tagad uz žurkām vais nevelk, pat iekāpjot iekšā atsit jau veca auto auru.
par ritošās detaļu izmaksām- nekas daudz dārgāks (ka jābaidās pirkt jaunāku modeli) jau toč nav, par remotna izdevumiem nezinu hadeni pats taisu, a ar elektroniku/motoru problēmas vēl nav bijušas
tā lūk, nav jāstāsta cik briesmīgi jaunāki auto, iegādjamies vienu un āķis lūpā gribas vēl kko jaunāku (cik jau maciņš atļauj)
par ritošās detaļu izmaksām- nekas daudz dārgāks (ka jābaidās pirkt jaunāku modeli) jau toč nav, par remotna izdevumiem nezinu hadeni pats taisu, a ar elektroniku/motoru problēmas vēl nav bijušas
tā lūk, nav jāstāsta cik briesmīgi jaunāki auto, iegādjamies vienu un āķis lūpā gribas vēl kko jaunāku (cik jau maciņš atļauj)
no šorīt pēc izgulēšanās mazliet pozitīvākās plāns pārdot no tās mašīnas visu lieko un atstāt tīri krāmēšanas prasmju attīstīšanai uz Avotu apļa un paņemt otru mašīnu.... iekāpu te vienā e38, bet bļin.... tak arī nekas jauns un jā, apsalūti piekrītu, ka arī e46 jau ir pavecs morāli vai orāli man pat liekas, ka e46 ir šobrīd ir daudz zemāks statuss par smuku e36 .... mošk jāpagaida, e36 tāpat kā huligāns būs drīz kruts un aprejamais objekts būs nu jau par želeju kļuvušais e46
kā jau teici, jāskatās kam maciņš ir pietiekami biezs
p.s.
bet lambo laikam nesanāks
kā jau teici, jāskatās kam maciņš ir pietiekami biezs
p.s.
bet lambo laikam nesanāks
Nu ja tu iekdiena pabrauktu e46 nez vai gribetu kapt atpakal uz e36:)
E46 ir DAUDZ krutāks visādā ziņā, bet ja iet runa tikai par 330 ar rūpnīcas m paku, lai ir m piekare, salons, lielās bremzes utt. Pēc 330ci pārsēsties uz e36 328 kupeju liekas kā žigulī būtu iekāpis. Domāju 2-3 gadi un 330 maksās ļoti adekvāti.
Nu tas e46 galigi nav tas labakais kurā pārkāpt no e36
Nē nu okey, ja sapists e36, arī iekāpjot vecā fordā liksies labāks par tavu e36.
Tas atkarīgs kādā stāvokī ir tavs e36. Manuprāt labākais ir iegādāties kādu otru eko. auto, dizelīti.
Nē nu okey, ja sapists e36, arī iekāpjot vecā fordā liksies labāks par tavu e36.
Tas atkarīgs kādā stāvokī ir tavs e36. Manuprāt labākais ir iegādāties kādu otru eko. auto, dizelīti.
Man bija peleks auto, tas ir labākais sliņķu auto
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- …