dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- …
- 130
- chevron_right
dogMa - es Tev par drošinātāju vaicāju a ne par lampiņām.
Ja pa vāju drošekli ieliek, tad izdeg :) Blāvākam dēļ drošinātāja nevajadzētu būt.
Bet tā - 12. (7,5V), iespējams 23. (7,5V).
Bet tā - 12. (7,5V), iespējams 23. (7,5V).
Tāā, beidzot tiku pie saviem diskiem, ko jau biju gatavs atdot "karotēs" Neizsakāms liels paldies Orkaanam, ka sabīdīja valcēšanu par salīdzinoši smieklīgu cenu, kā arī, dzirdot, ka saku "likšu kādi ir", sakrāsoja
Protams arī bučas lietotājiem agRo un erda par "bumbuļu" aizdošanu, kamēr manējie tiek mocīti
Pirms: Pēc: P.S. Jāsēdina
Protams arī bučas lietotājiem agRo un erda par "bumbuļu" aizdošanu, kamēr manējie tiek mocīti
Pirms: Pēc: P.S. Jāsēdina
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
reku fonā vēl viens, gandrīz, tāds pats auto pēc priekšas skata!
Ņem pa labu, savējie jātbalsta, rakstīts kluba etiķetē!
Ņem pa labu, savējie jātbalsta, rakstīts kluba etiķetē!
Diski...kaifs
Un mašīnīte jau pati tāda teikšu skaista
Un mašīnīte jau pati tāda teikšu skaista
Paldies :) Jāpiestrādā vēl ļooti daudz, bet augsim, augsim!
par tiem diskiem nirga uzrava, diez ka tas tiek dabuts gatavs- sitaa nolcit vinjus, bet jaa ir redzeti ari trakaki!
kads ir ielicis lielas pules so salabosanaa, cerams ka tiesam kvalitativs darbs, kautgan man kaa expertam ir kur piemest aci un jau bildee uzreiz redzeju vajaas vietas pec labojuma, cerams ka tas neizraisis disbalancu, katraa zinjaa ja izmeri vienadi liec pirmo disku kas bildee tuvakais, aizmuguree
tas taa ieteikums
kads ir ielicis lielas pules so salabosanaa, cerams ka tiesam kvalitativs darbs, kautgan man kaa expertam ir kur piemest aci un jau bildee uzreiz redzeju vajaas vietas pec labojuma, cerams ka tas neizraisis disbalancu, katraa zinjaa ja izmeri vienadi liec pirmo disku kas bildee tuvakais, aizmuguree
tas taa ieteikums
...
Bildes kļūst skaistākas un skaistākas Priex, ka viss iet uz priekšu, vēl salīdzinājumā ar izdarīto, tikai nedaudz un būs riktīga odziņa Novēlu veiksmi un panākumus turpmākajos darbiņos
ACTIVEPARTS FAMILY
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Bildēs tā disku krāsa izskatās pēc mana auto krāsas.
Tas ko tu pirmajam diskam redzi kaa defektu ,ir tikai tas ,ka vinjsh staav smiltinjaasArmando rakstīja:par tiem diskiem nirga uzrava, diez ka tas tiek dabuts gatavs- sitaa nolcit vinjus, bet jaa ir redzeti ari trakaki!
tas taa ieteikums
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Balansējot, visiem diskiem vajadzēja tikai pa 10, 15 grami. Tam trakākajam vajadzēja 40, 45, bet tas ir tikai saprotami. Vakar jau izmēģināju - uz 140km/h ne mazākā vibrācija
Super ! Tomēr neatdevi Tolmetā diskus. Skaists, skaists tev autiņš top
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Nebiju domājis, ka tādu disku var iztaisnot Godīgi sakot, pat nebiju redzējis TIK līku disku...
Diski labi... Vsp pa glauno sanaaacis :)))
Redzēti ir visādi, bet vai tiek taisīti Es pēc vairāku meistaru apciemošanas sapratu, ka izdevīgāk sanāk nodot karotēs, nekā taisīt, jo teica, ka, ja taisīs, tad tiks metinātas visas malas u.t.t., bet Orkaans tam neticēja un beigās tam trakākajam tikai knapi 1cm plaisiņa nenozīmīgā vietā bija, kas veiksmīgi tika sametinātamarux rakstīja:Nebiju domājis, ka tādu disku var iztaisnot Godīgi sakot, pat nebiju redzējis TIK līku disku...
Es jau biju ar mieru atpirkt tos diskus ,lai tikai paglaabtu vinjus no paarkauseeshanas karotees!
Divi cilveeki uztaisa tresho ,tad kas ir iztaisnot salociitu disku
Divi cilveeki uztaisa tresho ,tad kas ir iztaisnot salociitu disku
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Jebatj jebatj ka tie diski bija nolociti
Beigu iznakums ir konfekte
Beigu iznakums ir konfekte
Sāk jau aizvein labāk izskatīties!
Šis vēl tiešām izskatās maigi salocīts, salīdzinājumā ar kādiem vēl ir redzēti atjaunoti, kā jau orkāns minēja viss ir taisāms
Bet nu ši stila diski vieni no smukākajiem manās acīs
Bet nu ši stila diski vieni no smukākajiem manās acīs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56