sajūgs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- …
- 83
- chevron_right
Baigais jau neesmu, bet macities saku un velme ir. Sajugs kas tgd stav loti atri sak slidet
sveiki! problema tada ka atlaizot sajuga pedali ir jutama vibracija!
ko tas nozime?
es domaju vai tik izspiedejgultnis neiet uz beigam!
un ja ta ir cik varetu maksat tada izspiedejgultna maina!
ko tas nozime?
es domaju vai tik izspiedejgultnis neiet uz beigam!
un ja ta ir cik varetu maksat tada izspiedejgultna maina!
kaa izpauzaas vibraacija? masiina vibree vai kas? uz vietas staavot atlaid vai braucot?
masina uz maziem apgriezieniem gurst! un sajuga pedalim ir jutam vibracija!
neitralaja ieliekot un sapaidot pedali ir dzirdami skali troksni!
neitralaja ieliekot un sapaidot pedali ir dzirdami skali troksni!
ja spararats ir galigi sajats, tad ari taa ir, piemeram meginot uzsakt ar otro vispar auto purinas traki un liekas ka nez kas tur, bet mok tavaa gadijumaa sajuga kniedes sak kerties klat pie otras virsmas, janem nost bus savaitaa karbu, un ja mainisi tad maini visu nevis tikai vienu detalju, bet visas tris
...
man jau tas troksnis netrauce!
man galvenais lai tuvakajos menesos vins vispar nenojudzas!
jo man masinu bus vajadziga ta pat ka est!
man galvenais lai tuvakajos menesos vins vispar nenojudzas!
jo man masinu bus vajadziga ta pat ka est!
ja turpinasi braukt ar nojatu sajugu, nakamais ko sabojasi bus spararats un tad jau izmaksas bus pavisam citas
...
Nu gudrie prāti Vēršos pie jums ar jautājumu... Kas man par vainu varētu būt, ka slīd sajūgs un brīšiem, ja neuzpumpē sajūgu, neliekas ātrumos ??? Vai ir iespēja, ka es varētu būt uzlikusi otrādi sajūga disku ???
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Ja jāuzpumpēt, tad iesp., ka nav kārtīgi atgaisots.
Itkā ir kārtīgi atgaisots, vairākas reizes gaisojām
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Podziņa rakstīja:Nu gudrie prāti Vēršos pie jums ar jautājumu... Kas man par vainu varētu būt, ka slīd sajūgs un brīšiem, ja neuzpumpē sajūgu, neliekas ātrumos ??? Vai ir iespēja, ka es varētu būt uzlikusi otrādi sajūga disku ???
Cikes es atceros, kad mainiiju vecajam 3.5 karbu arii nepaskatijos kaa staveja disks, un ilgi nomocijos kamer saliku, bet tad otraadi vinsh laaga negrib nemaz shtimeeties kopaa, bet varbuut es kljuudos...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
situacija tada izspiedejgultnis vairs netaisa troksni bet tagad diezgan skali svilpj.skana lidziga tad kad siksna kada kauc.
atrumi vel sledzas normali bet pedalis palicis jutami cietaks!
jautajums tads vai var braukt vai ari jamaina jo aprunajos ar paris cilvekiem tie saka ka var braukt citi saka ka jaimaina.bet uz doto bridi nav finanses lai nomainitu.
varbut kadam ir lidzigi ir ar izspiedjgultni un jau brauc ar tadu izspiedejgultni gadus!
padalaties ar info!
atrumi vel sledzas normali bet pedalis palicis jutami cietaks!
jautajums tads vai var braukt vai ari jamaina jo aprunajos ar paris cilvekiem tie saka ka var braukt citi saka ka jaimaina.bet uz doto bridi nav finanses lai nomainitu.
varbut kadam ir lidzigi ir ar izspiedjgultni un jau brauc ar tadu izspiedejgultni gadus!
padalaties ar info!
viens ar tadu var nobraukt gadu, otram vins izjuks pa daljaam pec 2 dienam. katra reize ir individuala, braukt jau vari, bet cik ilgi tev neviens nevares pateikt!
pareizakais lemums nomainit pec iespejas atrak, un kamer nau nomainits exkursijaa un Igauniju nebraukt
pareizakais lemums nomainit pec iespejas atrak, un kamer nau nomainits exkursijaa un Igauniju nebraukt
...
diena jabrauka 60km
ja jau auto ir vajadzigs kaa est, tad jau tiesi ir laiks padomat kaa atrast finanses lai to salabotu, jo ja noplisis tad varesi maksat pa remontu tikuntaa, plus vel domat kaa parvietoties tos 60km
...
jautājums kādam zinošakam cilvēkam:
vajag M57 3.0d uzlikt spararatu un sajūgu no V8 m62 265mm,tagad stāv komplekts no e60 530d 240mm,bet slīd..
Kāds var pateikt meistaru,kas varētu to visu uzņemties. Starteri arī cik saprotu būs jākombinē. 3 sajūga komplekti pa sezonu nav normāli.
EDIT:
Siikais pazvaniija un izstaastiija,atceļās pasākums ar V8
vajag M57 3.0d uzlikt spararatu un sajūgu no V8 m62 265mm,tagad stāv komplekts no e60 530d 240mm,bet slīd..
Kāds var pateikt meistaru,kas varētu to visu uzņemties. Starteri arī cik saprotu būs jākombinē. 3 sajūga komplekti pa sezonu nav normāli.
EDIT:
Siikais pazvaniija un izstaastiija,atceļās pasākums ar V8
Nez kāpēc, bet sajūta tāda, ka sajūgs nav pie vainas..
visticamāk netiek ievērota SAC pareiza maiņas procedūra...(vajadzīgi 2 spec tūļi).
sajūgu mainot izdarīja visu kā vajag,tipiskākais ir tas,ka tās atsperes kurvim neatzpiež atpakaļ.
Tomēr ņūtonos ir liela atšķirība stock 390 Nm vs ~600Nm
Tomēr ņūtonos ir liela atšķirība stock 390 Nm vs ~600Nm
nu ja tiešām izdarīja pēc labākās sirdsapziņas un stāvēji klāt un pats redzēji, tad atliek tikai spoorta komplekts.
nākamreiz tiešām pārliecinies, vai visu izdara šādi
http://tis.bmwcats.com/doc1089332/
http://www.youtube.com/watch?v=qIf5nbjF ... re=related
man ir zināmi pāris gadījumi, kad pirmajā dienā pēc sajūga nomaiņas slīd . meistariņi , protams, stāstija , ka sūdīgas kvalitātes disks utt šī sistēma laikam uz bmw parādījās kkādā 98 gadā un e36 lietotājiem nav īsti aktuāla, bet kādam varbūt noderēs šie linki kādreiz tālā nākotnē.
nākamreiz tiešām pārliecinies, vai visu izdara šādi
http://tis.bmwcats.com/doc1089332/
http://www.youtube.com/watch?v=qIf5nbjF ... re=related
man ir zināmi pāris gadījumi, kad pirmajā dienā pēc sajūga nomaiņas slīd . meistariņi , protams, stāstija , ka sūdīgas kvalitātes disks utt šī sistēma laikam uz bmw parādījās kkādā 98 gadā un e36 lietotājiem nav īsti aktuāla, bet kādam varbūt noderēs šie linki kādreiz tālā nākotnē.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- …
- 83