dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- …
- 130
- chevron_right
Sedaniem ir ljoti gruuti taadas atrast, ja arii sanaak atrast tad maksaa kosmosu.erda rakstīja:es laikam tādas iekš. sliekšņu uzlikas gaidī';su mūžību, ja pat biedri no Īrijas nevar sameklēt!!
Cepuri nost, visu to darbu paveikt, rezultāts ir acīm redzams
Bildēs, jā Vēl mazliet jāpiestrādā, tad būšu apmierināts
Kad nav ko darīt.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ja godīgi, bez miglām un ar vāciņiem, diezgan čoina izskatās!
Baigās aizdomas, ka tagad panesīsies jauna mode, līdzīgi kā bija ar dzelteno plēvi un rižajiem pavarotiem - izņemt miglas un ielikt vāciņus
Piekrītu agnimB
un sākt likt stock gala izpūtèjus
un sākt likt stock gala izpūtèjus
Mode visu laiku mainās, tāpēc labāk to izdomāt pašam un veidot savu stilu.
+++ RUU
Bet ja nu tomēr kas .. tad atzīmējos, ka man kopš pirkšanas manam nav miglas un nebūs
Bet ja nu tomēr kas .. tad atzīmējos, ka man kopš pirkšanas manam nav miglas un nebūs
Pa lielam ieliku tikai tāpēc, ka bija žēl naudu miglām Bet tagad pašam sāk iepatikties
Nē, riktīgi labi izskatās! Man teiksim vēl patīk, ja tos vāciņus nokrāso mašīnas krāsā (tā lai ir lakoti un ar visu metāliku utt), tad ir vispār super. Pa lielam jau Tev tā izskatās, bet pieņemu ka ir stock melnie matētie ne?
Jap, parasti, matēti.
Ja izdomāšu paturēt, tad 100 punkti būs auto krāsā
Ja izdomāšu paturēt, tad 100 punkti būs auto krāsā
Man ar stāv virsū vāciņi kadreiz bija zaļi, bet nopūtu ar melno matēto krāsu un super :)
Bļin, neveicās.
Man patīk miglu gaisma! Bet abas ir nolietotas. Vienai stikliņu pāršķēlu maucot no Rīgas uz Ventspili un otra vienkārši nedega, tāpēc abas izrāvu... Pienāca apskate - Es domāju ja jāčinī vadi, tad tāpat būs jāņemas un stikls arī beigts. Tad jau labāk izraut ārā un uzlikt kaut kad citas! Bet man nav vāciņu un ceru ka drīz ņemšu miglas svaigas! Jo patīk miglu gaisma!
Šī stāsta dēļ nespīd man vāciņi! Bet baigi patīk!
Man patīk miglu gaisma! Bet abas ir nolietotas. Vienai stikliņu pāršķēlu maucot no Rīgas uz Ventspili un otra vienkārši nedega, tāpēc abas izrāvu... Pienāca apskate - Es domāju ja jāčinī vadi, tad tāpat būs jāņemas un stikls arī beigts. Tad jau labāk izraut ārā un uzlikt kaut kad citas! Bet man nav vāciņu un ceru ka drīz ņemšu miglas svaigas! Jo patīk miglu gaisma!
Šī stāsta dēļ nespīd man vāciņi! Bet baigi patīk!
Man gan ir ,kaa nevienam Man ir miglas ,bet nokraasotas mašīnas krāsā
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Numura paliktņi gan galīgi garām, bet pārējais Tu zini, kur pareizos var saņemtdogMa rakstīja:Kad nav ko darīt.
jāpiekriit par numura palikņiem
man arii šie stāv, pat uz sevi lamājos jau kādu mēnesi un nu nepatiik man viņi, bet nav bijis laiks iegadaat un nomainiit...
man arii šie stāv, pat uz sevi lamājos jau kādu mēnesi un nu nepatiik man viņi, bet nav bijis laiks iegadaat un nomainiit...
Ticiet vai nē, bet šie tiešām man besī Uzliku tikai tāpēc, ka tajā momentā citu nekrāsotu košās krāsās nebija Mētājas viens sagatavots * BMW * paliknis, bet laikam jau jāņem no BeamerGuru pareizi palikņi
+1Orkaans rakstīja:Man gan ir ,kaa nevienam Man ir miglas ,bet nokraasotas mašīnas krāsā
Pats uzķēros uz "krāsoto muglu" joka!
Es jau laiciņu atpakaļ, kad pazaudēju vienu no miglām uz VEF tilta, secināju, ka izņemot otru miglu ārā, skats pat ir foršāks bez BALTAJĀM miglām. Tieši melnai mašīnai ar orandž. pagriezieniem!
18.08.2012. Ceļā uz Cēsīm
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- …
- 130