Dzinēja maiņa - swap dažādi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- …
- 107
- chevron_right
Amm nu kad savu swapoju no 318is uz 323i bija nepieciešamsDrift.Go rakstīja:kas piemeram buS JAMAINA?hawk_lv rakstīja:Nu tik lēts prieks tas nesanaks, vispār swaps no e39 nav diezko izdevigs jo bus daudzkas jamaina un pravodka ar kompi ir siikums..Drift.Go rakstīja:nu sk. pravotka ar kompi no e36 un m52 vajadziga!... uzzinaju ciparu neko jau tads smuks...
nav jau kompja tik parasts motors pliks ar apkarinamo....bet bus jau vien japerk ja vien kads nepiedava letak par 70eiram
- e36 6cyl dzineja ķepas un spilveni
- e36 6cyl dzineja pravodka
- e36 6cyl stures pastiprinatajs.. bet varbut var atstat to pašu ja var dabut attiecigo cauruli (augstspiediena) kura savieno reiku ar pumpi..jo viņam viens gals skruvejams ..
- e36 6cyl izplude
- kompi ar visu EWS'u izmantoju no E39
Liekas ka viss..
Bet ja tev 2.0 ar vannosu tad tik kompis ar EWS japerk..no veca vari paņemt pravodku un parlikt uz e39.. elementars process.. vai ari vienkarši nopirkt jaunu..
sveiki...
man intrese vai var m50b25 dzineja ielikt klokvarpstu no m52b28? vai ir jega, vai tas dod stipribu motoram? vnk doma ir motoru turbinizet uz 350 - 400zs,
zinu ka man vajag ari niknakus virzulus, klanus,shales, degvielas suknus, sprauslas...bet kur to visu var dabut, vai ir kads specials veikals riga vai kads kas to var visu piegadat?
man intrese vai var m50b25 dzineja ielikt klokvarpstu no m52b28? vai ir jega, vai tas dod stipribu motoram? vnk doma ir motoru turbinizet uz 350 - 400zs,
zinu ka man vajag ari niknakus virzulus, klanus,shales, degvielas suknus, sprauslas...bet kur to visu var dabut, vai ir kads specials veikals riga vai kads kas to var visu piegadat?
Sapnus buvee, nevis noperk...
Ja taisīsi turbo, tad 2.8 kloķene tieši laikā (tikai kloķene), jo būs pazemināta kompresijas pakāpe.
jautajums. m50 nevarejam pielaist. Masina bija m40 automats. tagad m50b20 ar vanos no 93 gada. Kadus vadus vajag samainit vietam?
Auto rezerves dalu pardosana
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
ja tu nomainiji dzineja provodku uz m50 tad sac ar vienkāršāko, meklē vai visur pieiet elektrība un vai sūknis ieslēdzas un vai vsp esi pareizi starterim vadus salicis ( vai visus pielicis)
Tur salona pusē vadi jāsavieno pie bijušās automātiskās kārbas ručkas. Palasam DIY sadaļu, neslinkojam.
sveiki ... ir jautajums ? man ir m52b28 vanus no e39 ko man jamaina lai var ielikt e36 papildiniet mani ...!
pravotka kompis jo man nav.
paduskas kronsteini.
karteris.I(cik saprotu ari elljas uztverejs).
un vel kas lai zinatu pirms motors ieksha lai nav jarauj ara???????
pravotka kompis jo man nav.
paduskas kronsteini.
karteris.I(cik saprotu ari elljas uztverejs).
un vel kas lai zinatu pirms motors ieksha lai nav jarauj ara???????
Smilshu skroshu strùklas pakalpojumi...
Metinàshana ,chiptonings , servisa pakalpojumi
cika man teica, karteris NAV jamaina.
parejo tu jau sarakstiji, protams tik ari ews vajadzigs.
parejo tu jau sarakstiji, protams tik ari ews vajadzigs.
vinjam tas kur elju tecina ara kartera zemakais punkts atrodas prieksha bet e36 aizm. vaitad ne ta?
Ne tā.
e39 karteris ir līdzīgs, bet ar drusku savādāku formu zemākajā punktā, e38 zemākais punkts ir priekšpusē, e36.e39 aizmugurē.
Dzīvē ir tā ka e39 karteris uz e36 der, bet otrādāk gan neder (dēļ formas).
Tākā ja dzinēju ņem no e39 tad karteris nav jāmaina.
e39 karteris ir līdzīgs, bet ar drusku savādāku formu zemākajā punktā, e38 zemākais punkts ir priekšpusē, e36.e39 aizmugurē.
Dzīvē ir tā ka e39 karteris uz e36 der, bet otrādāk gan neder (dēļ formas).
Tākā ja dzinēju ņem no e39 tad karteris nav jāmaina.
paldies liels izru4ijat mani biju jau gatavs pirkt
Auza beidzot sanaca m52tub28 swapu, dzinejs ir ierucinaams bet 5 un 6 cilindrs splauj araa degvielu, sveces slapjas, dzirkstele itkaa ir, vai nu kautko neesmu savienojis kaa vajag vai kas? Nau ideju
nevar būt tā, ka 5/6 vietām sajaukti?
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Par cik zinu ka dzinējam bija viss ok, nēesi kko salicis kā vajag.Gunchinators rakstīja:Auza beidzot sanaca m52tub28 swapu, dzinejs ir ierucinaams bet 5 un 6 cilindrs splauj araa degvielu, sveces slapjas, dzirkstele itkaa ir, vai nu kautko neesmu savienojis kaa vajag vai kas? Nau ideju
nu tads vel joks nebija dzirdets sledz pie kompja tikai vai sauc kadu kas kautko rubijGunchinators rakstīja:Auza beidzot sanaca m52tub28 swapu, dzinejs ir ierucinaams bet 5 un 6 cilindrs splauj araa degvielu, sveces slapjas, dzirkstele itkaa ir, vai nu kautko neesmu savienojis kaa vajag vai kas? Nau ideju
Būtu baigi forši, ja kāds, kas ir iemetis savā e36 2.8 vai 3.0 dzinēju no e46, varētu apstāstīt, kā tikt galā ar dzinēja dzeses trubām.
Gribu uzināt vai no 1.8 motora ,motora kronšteini der ja likšu iekšā 2.5 motoru
Man lika Sīkais - uzraksti viņam, tur ir kombinācija - daļa OEM, daļa piekombinēta cik atceros.Armii rakstīja:Būtu baigi forši, ja kāds, kas ir iemetis savā e36 2.8 vai 3.0 dzinēju no e46, varētu apstāstīt, kā tikt galā ar dzinēja dzeses trubām.
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...
Fiksie savienojumi pie dzinēja no e46, truba no termostata uz radiatoru (augšējā, apgraizīta no e46), apakšējā dēļ leņķa specifiski jāapgraiza un viss OK.
Tas ir pie nosacījuma ja neliksti coolant outlet temperature sensor...ja to liksi tad jābrauc pie virpotāja lai uzmestaro vietu kur to likt un tad puse e46, puse no e36 un ir baigi OK.
Tas ir pie nosacījuma ja neliksti coolant outlet temperature sensor...ja to liksi tad jābrauc pie virpotāja lai uzmestaro vietu kur to likt un tad puse e46, puse no e36 un ir baigi OK.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- …
- 107