dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- …
- 130
- chevron_right
Jā tad būs uber kruta izskatīties....KV_ rakstīja:magji orginalo vajag
Ceru, ka negaidi manējo pa pastudogMa rakstīja:Jau gaidās oriģinālais CD maģis
labi darbinji izdariti, ipashi priecee, dzirdet par aizmugurejiem elektriskajiem logiem, vismaz man nebus tas jadara pasam kad tiksu pie tadiem, kads jau bus to paveicis un vares pateikt prieksaa kas un kaa
...
Ja uznetīsi, ir rezerves plānsuteo rakstīja:Ceru, ka negaidi manējo pa pastudogMa rakstīja:Jau gaidās oriģinālais CD maģis
Ir doma uztaisīt DIY, bet to manīs :)Armando rakstīja:labi darbinji izdariti, ipashi priecee, dzirdet par aizmugurejiem elektriskajiem logiem, vismaz man nebus tas jadara pasam kad tiksu pie tadiem, kads jau bus to paveicis un vares pateikt prieksaa kas un kaa
kadreiz kkada latvijas m3 foruma bija DIY par elektrisko automatisko logu uzstadishanu, bet tagad uz atro nevareju atrast.
DogMan style!
Man nav samaitāts prāts. Man ir seksīga iztēle....
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!
Skaists jau auto :)
Tiesi ari biju skatijies un palaidu garam aizmugurejos elektriskos coupu motorinjus :S bet nu tgd ebay skatoties kosmos cenas
Veiksmi instalesana un gaidam rezultatu :) video ar podzinjas spaidisanu
Tiesi ari biju skatijies un palaidu garam aizmugurejos elektriskos coupu motorinjus :S bet nu tgd ebay skatoties kosmos cenas
Veiksmi instalesana un gaidam rezultatu :) video ar podzinjas spaidisanu
nezinu cik tas bij sarezgiiti, bet Pastnieks no bmwpowera userim ovelis arii salika, super shtelle
Anetiiitte rakstīja:DogMan style!
Es jau arī ar Pastinieka palīdzību štellēšu to visu iekšā, visdrīzāk. Varbūt ar seeingman palīdzībumatissc rakstīja:nezinu cik tas bij sarezgiiti, bet Pastnieks no bmwpowera userim ovelis arii salika, super shtelle
Top teiciensAnetiiitte rakstīja:DogMan style!
ACTIVEPARTS FAMILY
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Jaunais Dogma styl gabals, biki latviskokshttp://www.youtube.com/watch?v=KHaoP-S3 ... r_embedded
Dogman style atgriežās
Nu, mļe Liekat mieru
Oho, 2 mēneši nekas nav rakstīts Bet pa šo laiku, protams, ka visu laiku kaut kas tiek darīts!
Pa šo laiku, lēnā garā:
- Nomainīts "ezis" pečkai - siikais
- Uzlikti M moldingi.
- Sākta krāsošana, labošana.
- Nomainīta motora pravodka ar visiem devējiem, zondēm u.t.t., vadība uz M52 - BIEDZOT esmu apmierināts ar motora darbību. Šādi tādi sīkumi, nianses ir, bet cits dirsiens Paldies lietotājam seeingman par visu sīkumu sagādāšanu! - Nomainīta vidējā kabatiņa uz lielāku. - Uzstutēts pašaptumšojošais spogulis ar vadiem - baigā štelle! - Dabūti apsildāmie mīzēji ar vadiem. Jādabūn termodačiks un jāstutē virsū!
- Uzlikta atpakaļ signalizācijas taurīte - kaimiņi!
- Gabarīti pārvietoti uz pagrieziena lukturiem (tjip USA style) - Sametināts nelaimīgais sezonas disks - paldies Orkaanam! Tik jāaizbrauc vēl pakaļ
Tuvākajā laikā, protams, daudz kas ieplānots Šis tas jāmaina, jābabeidz krāsošanas darbi u.t.t. Jānomaina kārba, jāpāriet atpakaļ uz M52 spararatu, t.i., dempferoto. Aiii.. Nekad nav garlaicīgi ar E36
Stay tuned! Līdz sezonas atklāšanai vēl tālu - tiekamies tur! Būs labs!
Pa šo laiku, lēnā garā:
- Nomainīts "ezis" pečkai - siikais
- Uzlikti M moldingi.
- Sākta krāsošana, labošana.
- Nomainīta motora pravodka ar visiem devējiem, zondēm u.t.t., vadība uz M52 - BIEDZOT esmu apmierināts ar motora darbību. Šādi tādi sīkumi, nianses ir, bet cits dirsiens Paldies lietotājam seeingman par visu sīkumu sagādāšanu! - Nomainīta vidējā kabatiņa uz lielāku. - Uzstutēts pašaptumšojošais spogulis ar vadiem - baigā štelle! - Dabūti apsildāmie mīzēji ar vadiem. Jādabūn termodačiks un jāstutē virsū!
- Uzlikta atpakaļ signalizācijas taurīte - kaimiņi!
- Gabarīti pārvietoti uz pagrieziena lukturiem (tjip USA style) - Sametināts nelaimīgais sezonas disks - paldies Orkaanam! Tik jāaizbrauc vēl pakaļ
Tuvākajā laikā, protams, daudz kas ieplānots Šis tas jāmaina, jābabeidz krāsošanas darbi u.t.t. Jānomaina kārba, jāpāriet atpakaļ uz M52 spararatu, t.i., dempferoto. Aiii.. Nekad nav garlaicīgi ar E36
Stay tuned! Līdz sezonas atklāšanai vēl tālu - tiekamies tur! Būs labs!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
APnika diskomforts ar m20?!
Labi, ka tev vismaz ir ko uzlikt atpakaļ!
LAi veicās ar darbiem un tiekamies jaunajā sezonā jaunā "kamzolī"!
Labi, ka tev vismaz ir ko uzlikt atpakaļ!
LAi veicās ar darbiem un tiekamies jaunajā sezonā jaunā "kamzolī"!
Baigi labās lietas sadarītas.
Aptumšojošais ir arī lieto, ko gribu.
Nav aršana ikdienā ar M20..
Tiekamies jaunsezon!
Tiekamies jaunsezon!
Pievienot to vispār viens pīpis Ja kas, droši PM!Alps rakstīja:Baigi labās lietas sadarītas.
malacis
vienmer prieks palasit so topiku, jo par auto tiek gadats vairak neka jebkurs no mums to spetu
tik radas dazi jautajumi, kas ar to kapotu, atspid makonji vai ari tads izbalejis vins ir? saki kaa ir.
kaa ari kas taa par dzilaku kabatinju par ko runaa? kaa ari kas tas pa iegravejumu starp podzinjam?
cepums par pievienoto spoguli, pats ari emu domajis par to, bet man to darbu paveic logu tonejums, sieva tik ik palaikam pajautaa vai nedomaju pariet uz gaisaku tonejumu jo kaa nekaa jau jaunibas laiks pagajis, pec vinjas domam.
vienmer prieks palasit so topiku, jo par auto tiek gadats vairak neka jebkurs no mums to spetu
tik radas dazi jautajumi, kas ar to kapotu, atspid makonji vai ari tads izbalejis vins ir? saki kaa ir.
kaa ari kas taa par dzilaku kabatinju par ko runaa? kaa ari kas tas pa iegravejumu starp podzinjam?
cepums par pievienoto spoguli, pats ari emu domajis par to, bet man to darbu paveic logu tonejums, sieva tik ik palaikam pajautaa vai nedomaju pariet uz gaisaku tonejumu jo kaa nekaa jau jaunibas laiks pagajis, pec vinjas domam.
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- …