Duncix 325i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 30
- chevron_right
++++ bet nu ok "katram savs"Kukijs rakstīja:Runājot par tiem lukturiem man arī tgd kupejai ir rižie pakaļā, es nahren netaisos pūst viņus, un taisīt gateri kamēr neesmu baltos sameklējis, lai stāv labāk riži, nekā mega šķūnēti
paskats diezgan gaterisks, bet nu pavarotus priekšējos nedaudz ietonēt, diskus nopūst pa jaunu, tādā krāsa kā viņi ir ar tādas pašas krāsas centriņiem, to tonējumu pakaļejai lampai nahrenizēt , visu sarkanu vai arī augšējo daļu(pavarots un atpakaļgaita) viegli ietonēt ar melno plēvi
un tos ciparus ari zaļajā konteinerī un protams NOMAZGĀT:D
atpakaļgaitu nekādā gadījumā netaisos tonēt, savādāk naktī vispār neko nevar redzēt ar tonētiem bij doma nopūst tikai rižikus, nopūtu visu, patīk... kamēr miliči nekasās, būs tā kā irnaljanke rakstīja:paskats diezgan gaterisks, bet nu pavarotus priekšējos nedaudz ietonēt, diskus nopūst pa jaunu, tādā krāsa kā viņi ir ar tādas pašas krāsas centriņiem, to tonējumu pakaļejai lampai nahrenizēt , visu sarkanu vai arī augšējo daļu(pavarots un atpakaļgaita) viegli ietonēt ar melno plēvi
man personiski uzlimes un optika patiktu.(ja) būtu mega zems.citi diski.un nahrenizēt bmw apaļās emblemas uz bagaža un kapota. disku centri nevisai :(
Sēdināts tiks nākamgad + M priekšējais buferis Tad jau vispār cits skats būsVSKB rakstīja:man personiski uzlimes un optika patiktu.(ja) būtu mega zems.citi diski.un nahrenizēt bmw apaļās emblemas uz bagaža un kapota. disku centri nevisai :(
Visss būs labi, tikai neklausi sava ciema gudros prātus un netaisi gateri + lauku šķūni
Tad viss būs labi, pa smuko būtu arī sēdināts un kādi sakarīgi R17 bmw diski, un tonēti logi bez šķūņa
Tad viss būs labi, pa smuko būtu arī sēdināts un kādi sakarīgi R17 bmw diski, un tonēti logi bez šķūņa
yanks rakstīja:Cik saprotu, tad rokeri ar gultņiem ir labāki motora darbības klusuma pēc, bet sliktāki, jo ir vairāk kustīgu detaļu kam saplīst.
Mana ciema gudrie prāti saka ka nevajag uzlīmes Es jau nevienu neklausu Kā nekā auto priekš sevis ne jau citam Būs i R17, būs logi tonēti... tik ne viss uzreizKukijs rakstīja:Visss būs labi, tikai neklausi sava ciema gudros prātus un netaisi gateri + lauku šķūni
Nu baigi baigi, un kas no šī ir palicis????
yanks rakstīja:Cik saprotu, tad rokeri ar gultņiem ir labāki motora darbības klusuma pēc, bet sliktāki, jo ir vairāk kustīgu detaļu kam saplīst.
Viss izņemot aptieciņas un avārijas zīmes. Kad jau nopirku nebija šo lietiņu Vienīgi jāskātās kas ir ar ārējās temperatūras mērītāju, vai nu tā nav, vai nu tas ir beigts, jo temperatūru rāda -37Kukijs rakstīja:Nu baigi baigi, un kas no šī ir palicis????
Nu ko.. sen nav rakstīts.. da i rakstīt nebij ko. Pārs foto... kas darās ar bembi(finanses ierobežoja):
-sliekšņi beigti(pat ar bembja donkratu neuzcelt)
-viena arka knapi ierūsējusi
-skrāpējumi pa abiem sāniem
-bagāžnieks sācis rūsēt, kā arī zem bagāžnieka
-sveču tuneļos eļļa tikusi(prakladka jāmaina)
-aizmugurē jāveic savirze, ģeometrija( savādāk ripojamie atrodas / \ stāvoklī)
-priekša saldatiki jāmaina
-sailentblokus gan priekšā, gan aizmugurē
-ventilators jānomaina(biški aplauzts)
-rokas bremze jāsaved kārtībā
Pagaidām no izdarītā:
-nomainīti priekšējie bremžu diski, bremžu kluči
-nomainīta motoreļļa un, protams, filtrs
-salabots stūres mehānisms
-nomainītas sveces
Laika maz(darbs)... darāmā daudz. Lenā solī bembis tiks celts. Un jā, garāža atrodas 30 km no dzīves vietas Sanāk tikai pa sestdienām svētdienām padarboties.
Te šis tas iepirkts.. domājams, ka lielākā daļa. Visu jau nevaru atcerēties
-sliekšņi beigti(pat ar bembja donkratu neuzcelt)
-viena arka knapi ierūsējusi
-skrāpējumi pa abiem sāniem
-bagāžnieks sācis rūsēt, kā arī zem bagāžnieka
-sveču tuneļos eļļa tikusi(prakladka jāmaina)
-aizmugurē jāveic savirze, ģeometrija( savādāk ripojamie atrodas / \ stāvoklī)
-priekša saldatiki jāmaina
-sailentblokus gan priekšā, gan aizmugurē
-ventilators jānomaina(biški aplauzts)
-rokas bremze jāsaved kārtībā
Pagaidām no izdarītā:
-nomainīti priekšējie bremžu diski, bremžu kluči
-nomainīta motoreļļa un, protams, filtrs
-salabots stūres mehānisms
-nomainītas sveces
Laika maz(darbs)... darāmā daudz. Lenā solī bembis tiks celts. Un jā, garāža atrodas 30 km no dzīves vietas Sanāk tikai pa sestdienām svētdienām padarboties.
Te šis tas iepirkts.. domājams, ka lielākā daļa. Visu jau nevaru atcerēties
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Izskatās gana parūsējis, bet var redzēt ka būs ķirurģiska iejaukšanās
jep... pilnība tiks likvidēta visa rūsa, pie reizes pārkrāsots viss autoRENIO rakstīja:Izskatās gana parūsējis, bet var redzēt ka būs ķirurģiska iejaukšanās
Te var redzēt kas atgadījies ar stok bamperi ziemā Pies stūres nebiju es, bet vainīgs gan esmu es Gadījas uzskriet lielai sasalušai kupenai, pēc tā kā sanesa dupsi
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pakala bus 2 bunduli?
Un kur pirki slieksnus?
Cik visiem esu redzejis kad ir melni slieksni made in china,
bet tev spidigi varbut oem? Man ar vajag jaunus slieksnus.
Un kur pirki slieksnus?
Rēzeknē pasūtīju veikalā sliekšņus. Jap, doma ir uz katru trubu pa bunduliGunTixV rakstīja:Pakala bus 2 bunduli?
Un kur pirki slieksnus?
P.S. Video no pagājušā gada pavasara, aiz neko darīt. Nothing special
Kas ta par bodi Rezeknee? Rezekne man nau talu.
Jupatovkas iela... pretim rēzeknes profesionālai vidusskolai. Vislaik aizmirstu veikala nosaukumu... "Valtres" laikamGunTixV rakstīja:Kas ta par bodi Rezeknee? Rezekne man nau talu.
nu ko.. sabūts TA.. saņemta slimības lapa.
Inspektoram nepatika:
- uzlīme uz vējstikla
- nokrāsotie aizmugurējie rižiki
- numurzīmes novietojums kreisajā pusē
- jāizmagzā motortelpa un jātrod eļļas noplūdes vietu(tā arī pateica)
Kās vēl jālabo:
- rokasbremze, kreisajā pusē
- sliekšņi
- labais lukturis bišķi zemāk jānolaiž
Viss pārējais pa pirmo(CO2, bremzes utt.)
Pie reizes tika uzprasīts par dubulto izplūdi. Atbilde sekojoša - dubulto izplūdi drīkst montēt, bed izplūdei jāiziet aizmugurē, nevis pa sāniem. Tas priecē
Cerams, ka šonedēl tiks iesākti un nedēļas beigās tiks pabeigti metināšanas darbi
Inspektoram nepatika:
- uzlīme uz vējstikla
- nokrāsotie aizmugurējie rižiki
- numurzīmes novietojums kreisajā pusē
- jāizmagzā motortelpa un jātrod eļļas noplūdes vietu(tā arī pateica)
Kās vēl jālabo:
- rokasbremze, kreisajā pusē
- sliekšņi
- labais lukturis bišķi zemāk jānolaiž
Viss pārējais pa pirmo(CO2, bremzes utt.)
Pie reizes tika uzprasīts par dubulto izplūdi. Atbilde sekojoša - dubulto izplūdi drīkst montēt, bed izplūdei jāiziet aizmugurē, nevis pa sāniem. Tas priecē
Cerams, ka šonedēl tiks iesākti un nedēļas beigās tiks pabeigti metināšanas darbi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 30