RVS - e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 19
- chevron_right
Kalnciemā par to nebrīnosKV_ rakstīja:Mosh kāds NLO iemauca loga
Tagad laikam ir tāda slimība, ka ja bail zagt, tad vismaz ieriebt vajag. Manējam bija šis tas no salona paķerts, bet dīvainākais, ka aizmugurējais sēdeklis bija izrauts, nesaprotu kapēc Vaininieki protams neatradās.
Turies!
Turies!
Arī labi, nu man ir tikai tāds variants, ka tas tika izdarīts dēļ skaudības un kam vnk nebij ko darīt.
Nu bet nekas stiklu jau sameklēju, būs tik jāaizlaiž pakaļ un jānomaina
Jā un ir tāda lieta ka Kalnciems nav liels takā gaņjau ka uzpeldēs vaininieks
Nu bet nekas stiklu jau sameklēju, būs tik jāaizlaiž pakaļ un jānomaina
Jā un ir tāda lieta ka Kalnciems nav liels takā gaņjau ka uzpeldēs vaininieks
Elkoņus tiem muļķiem salauzt!
man fordam vienreiz ari izsita aizmugurejo stiklu uz kalnciema ielas un neko nepanjema...par ko biju shoka...jo es biju tieshi aizmirsis uz aizmugureja benjkja konvertu ar 500ls
Man paveicās ka manam vecajam 1988 gada civic zaglī nurulēja logu lejā nevis pa atro izsita, zēl dzirdēt, bet ja ir nepieciešams kupejas logs PM
Riepas vari izgriest .. ??
Pa smuko ..
Pa smuko ..
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Super , es savējo arī gribu pie zemes, jau atsperes ir tikai vēl ziema priekšā
60 laikam, ja ne vairākpavljuks rakstīja:Afigenna... cik skaitās sēdinātas atsperes?
Ja mierīgi, var vel biku zemākpuikaa20 rakstīja:Riepas vari izgriest .. ??
Pa smuko ..
70mm ir maksimums atsperei. Kāds riepas profils ?
Tu jau vari vēl diezgan palaist lejā, jo tev ir kupeja un tev lanžeroni nav tik zemi kā kabrioletiem un universāļiem.
Tiešam kāds profils?RF_ rakstīja:70mm ir maksimums atsperei. Kāds riepas profils ?
Hard work.......Hard work....
185/65 r15 bet par sēdinājumu hvz cik tieši
Esmu pamazām sācis gatavoties ziemai, ir noņemts M priekšējais bamperis un uzlikts atpakaļ oriģinālais, kā arī miglas uz doto brīdi laikam nelikšu.
Un vel šo to ir jāsamaina uz atkārtoto TA, priekšējā plaukta iekšējie šarnīri, stabilizātoru atsaites un bremžu kluči
Jā un roceni ar nācās dabūt pie dzīvības, jo TA veči nesaprot ka BMW roceni nevajag
Un vel šo to ir jāsamaina uz atkārtoto TA, priekšējā plaukta iekšējie šarnīri, stabilizātoru atsaites un bremžu kluči
Jā un roceni ar nācās dabūt pie dzīvības, jo TA veči nesaprot ka BMW roceni nevajag
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 19