RVS - e36
Čau visiem!
320i Vanos 1993.gada
Iegādājos šo žurciņu 09.02.2013
Tātad esmu beidzot ar ticis pie ilgi sapņotā, Iepriekš pārvietojos ar 626 mazdu 1995.g 1.8i 16V DOHC, tā bij mana pirmā mašīna, bet japānis paliek japānis, grab un klab no visām pusēm nobraucu ar viņu ap diviem gadiem jo diezgan ilgu laiku centos viņu notirgot un beidzot man tas izdevās.
Tad nu sāku vandīt sludinājumus un meklēt to īsto, biju vairāk licis aci uz 318 Is, rezultātā atradu takā divus variantus, sazvanīju un devos apskatīt. Kad apskātīju pirmo biju drusku parsteigts kā tadu puvekli vispār var tirogt, tad devos apskatīt otru un tas izrādījās vel trakāks. Nu nekodarī vel viens variants man bij iecerēts, bet to pastīties biju domājis pēc pāris dienām, jo patālu atradās. Tad mans labākais draugs (aigarzzz), kurš ar nesen nopirka e36, sāka mani pierunāt uz 320i jo nu ko es to 1.8 spīdzināšot. Nu es ilgi nedomājot ātri izskrēju pa sludinājumiem un uzrāvos uz šo pelēcīti, sazvanījos un uzreiz devāmies apskatīt, Vizuāli man ļoti iepatikās, motors murrā ka kaķītis un rūsiņš gandrīz nav vispār. Un tad jau nekas cits neatlika, ka bij jāņem ciet.
Braukt ar viņu ir patīkami un patēriņš ar nau tik kosmisks kā mani centās citi iebiedēt
Komplektācijā: bixenons, borta kompis, el logi, lūka un vel daži sīkumi.
Uz priekšdienām būtu jānomaina salons jo beņķi jau savu nokalpojuši, kā arī jāuzliek M stūrīti jo nu šī biku pa lielu, tad vel uz vasaru jāņem lietie tik par izmēru vel padomāšu, jā un arī vizuālajam ir doma uzlikt M buferus un varbūt vel šo to.
Takā saplānots jau ir diezgan, būs tik pamazām jāķerās klāt.
320i Vanos 1993.gada
Iegādājos šo žurciņu 09.02.2013
Tātad esmu beidzot ar ticis pie ilgi sapņotā, Iepriekš pārvietojos ar 626 mazdu 1995.g 1.8i 16V DOHC, tā bij mana pirmā mašīna, bet japānis paliek japānis, grab un klab no visām pusēm nobraucu ar viņu ap diviem gadiem jo diezgan ilgu laiku centos viņu notirgot un beidzot man tas izdevās.
Tad nu sāku vandīt sludinājumus un meklēt to īsto, biju vairāk licis aci uz 318 Is, rezultātā atradu takā divus variantus, sazvanīju un devos apskatīt. Kad apskātīju pirmo biju drusku parsteigts kā tadu puvekli vispār var tirogt, tad devos apskatīt otru un tas izrādījās vel trakāks. Nu nekodarī vel viens variants man bij iecerēts, bet to pastīties biju domājis pēc pāris dienām, jo patālu atradās. Tad mans labākais draugs (aigarzzz), kurš ar nesen nopirka e36, sāka mani pierunāt uz 320i jo nu ko es to 1.8 spīdzināšot. Nu es ilgi nedomājot ātri izskrēju pa sludinājumiem un uzrāvos uz šo pelēcīti, sazvanījos un uzreiz devāmies apskatīt, Vizuāli man ļoti iepatikās, motors murrā ka kaķītis un rūsiņš gandrīz nav vispār. Un tad jau nekas cits neatlika, ka bij jāņem ciet.
Braukt ar viņu ir patīkami un patēriņš ar nau tik kosmisks kā mani centās citi iebiedēt
Komplektācijā: bixenons, borta kompis, el logi, lūka un vel daži sīkumi.
Uz priekšdienām būtu jānomaina salons jo beņķi jau savu nokalpojuši, kā arī jāuzliek M stūrīti jo nu šī biku pa lielu, tad vel uz vasaru jāņem lietie tik par izmēru vel padomāšu, jā un arī vizuālajam ir doma uzlikt M buferus un varbūt vel šo to.
Takā saplānots jau ir diezgan, būs tik pamazām jāķerās klāt.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis RVS - 19 Feb 2013, 20:33, kopā labots 1 reizi.
Pelēkie man jau patīk , bet tie pr. pagriezieni tādi dīvaini.
priekšējie pagriezieni ir traki dīvaini.
Mmm .. tiri zolids ,,
Lai labi ripo ..
Lai labi ripo ..
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Jā ar tiem tiks kautkas darītsV1Beta rakstīja:priekšējie pagriezieni ir traki dīvaini.
Salons izskatās pietiekami labs..
Bet veiksmi un sveikts bariņā
Bet veiksmi un sveikts bariņā
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Krāsa smuka, sēdinājums smuks, ekstras arī labas, dīvaini, ka sēdekļu apsildi 93. gadam, bet patīkami.
sveikts, salons izskatā
Pēdējais labojis Toam - 10 Feb 2013, 21:02, kopā labots 1 reizi.
man 92.gadam ir apsildāmie beņķi.
Man arī '92 gada ir siltie beņķi...uteo rakstīja: dīvaini, ka sēdekļu apsildi 93. gadam, bet patīkami.
krāsa ir vienkārši konča
viena no manām e36 favorītkrāsām
Tiešām skaists, salons arī normāls
Man patīk, diezgan smuka kupeja un pieņemu, ka sanāca par saldu ciparu ieķert.
Žēl gan, ka nav klimas, bet to laikam atsver fakts, ka maz rūsējis.
Žēl gan, ka nav klimas, bet to laikam atsver fakts, ka maz rūsējis.
kraasa tieshaam smuka
Pagriezienus derētu nomainīt tā jau normāls e36
Esi izdarijis pareizu izveeli
solīds trīsdesmit sestais, krāsa ļoti aizsit
salons patiesībā ir labs! Recaro, tik moš uztaisi ķīmisko un aizved pie čaļiem, lai salāpa caurumus, ja tādi ir un viss!
Piekrītu par krāsu-smuka!
Piekrītu par krāsu-smuka!