Gan4a 328i Garnet Orange 2 Pearl
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right
Protams :) Vinji iereekjina lietota luktura cenu peec ss.lv un tad no taa veel nonjem PVN
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
No šitāda kasjaka nav paglābts neviens.. tu vari uzturēt savu auto cik vien labā stāvoklī gribi un braukt cik vien piesardzigi māki, bet tik pat labi tevi var iebraukt kāds. Tāda ir tā pasaule
Man tāds pats variants bija, tikai labi ka ne tik traki. Iekāpu auto, gribēju sākt braukt prom, bet kamēr stāvu man viena tante no muguras griež pa labi un skatos ka viņa neiebrauks, protams, paķēra bik aizmuguri un brauca tālāk Man nekas, bik noskrāpēja moldingu bamperim aizmugurējam, viņai normāla bukte durvīs ko lkm pati nepamanīja un braucu ātri prom. Besī vnk, kā var vispār tādi cilvēki nolikt tiesības ja nemāk un nejūt pat auto parkojoties. vnk wtf.
Klasika - Labākais kas var būt, līdz sajūgs sāk pārāk traki slīdēt un Tu esi kā vilciens uzsākot
ja neprot braukt stāvlaukumā, kur mašīnas pārsvarā nekustās, tad tiesības tādiem cilvēkiem nav vajadzīgas.
bet realitātē ir pilna pasaule ar šādiem skameriem, kas ietriecas citu autiņos, tēlo idiņus, paši izliekas balti un nevainīgi ar cerību uz naudu, lai tik nesauc policiju.
bet realitātē ir pilna pasaule ar šādiem skameriem, kas ietriecas citu autiņos, tēlo idiņus, paši izliekas balti un nevainīgi ar cerību uz naudu, lai tik nesauc policiju.
Tur vispar bija smiekligi,no sakuma atzina vainu,pec tam saka braukt virsu,tipa te nedrikst stavet,pec tam piedavaja apmainities ar numuriem
Tagad gaidu,kamer vinji visu aprekjinas,remonteshu auto mix`a.
Vispar ljoti skumji,ka ara tads laiks,bet man jabrauka ar sarusejosho korsu
jūtu līdz...gan4a rakstīja:Tur vispar bija smiekligi,no sakuma atzina vainu,pec tam saka braukt virsu,tipa te nedrikst stavet,pec tam piedavaja apmainities ar numuriem
p.s. kad sataisīs un sakrāsos tajā auto miksā, tad apej vairākas rezs riņķī un no vairākiem leņķiem apskaties vai krāsas tonis tiešām sapas... iepriekš strādāju viņiem pretējā ielas pusē un nokrāsoja mums vienu armijas autobusu tā ka jau pa gabalu varēja redzēt, ka tonis nepas...
tagad ieturballer rakstīja:Apdroshinataji izmaksaa summu bez pvn.megatrons rakstīja:ja njems naudu tad abdroshinaataaji nedos pilnu sumu, kautkaadus procentus vinji ietur
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Nja, jutu lidz.
Tas diemzhel pie mums ir pashsaprotams jau ka iebrauc stavosha mashina un vel borzij ka tu esi vainigs ka tevi iebrauca
Tas diemzhel pie mums ir pashsaprotams jau ka iebrauc stavosha mashina un vel borzij ka tu esi vainigs ka tevi iebrauca
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Izskatās, jau nereāli skaists.
Auto pārvadājumi pa Eiropas valtstīm pa patīkamām cenām. Sīkāka infromācija-PM vai 20010711
Paldies.
Jaa,nakamnedelj bus jau fociks un bus kaut kadas smukas bildes
Par auto. Remonteju pec negadijuma Auto mix`a,rezultats mani apmierinaja,nav ideali,bet tapat ir doma pa ziemu likt fl brilli un jauno tv,tad jau bus viss taisns un smuks. Galvenais,ka labi nokrasots un tonis neatskiras,bet krasoja divas reizes,jo pirmaja reize atskiras tonis.
Jaa,nakamnedelj bus jau fociks un bus kaut kadas smukas bildes
Par auto. Remonteju pec negadijuma Auto mix`a,rezultats mani apmierinaja,nav ideali,bet tapat ir doma pa ziemu likt fl brilli un jauno tv,tad jau bus viss taisns un smuks. Galvenais,ka labi nokrasots un tonis neatskiras,bet krasoja divas reizes,jo pirmaja reize atskiras tonis.
pateikšu ko es domāju par FL uz e36. nepatīk
Jā, jā, jā , es ar to pašu visiem stāstiju... līdz brīdim kad pats tiku pie auto kuram ir fl.V1Beta rakstīja:pateikšu ko es domāju par FL uz e36. nepatīk
Beidzot nopirku normalu focuku, Canon EOS 600d
Tagad jamacas normali focet,jo lidz shim bridim tas nebija aktuals
Vel pa sho laiku nopirku jaunu Alpine CDE-170RM magnetolu,skan daudz labak par veco clarion,un izskatas ari labak
Un protams,nedaudz paspelejos ar spoguleni
Tagad jamacas normali focet,jo lidz shim bridim tas nebija aktuals
Vel pa sho laiku nopirku jaunu Alpine CDE-170RM magnetolu,skan daudz labak par veco clarion,un izskatas ari labak
Un protams,nedaudz paspelejos ar spoguleni
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
V1Beta, vnk gribas kaut ko pamainit,fl brille,var but kaut ko izdomat ar lukturiem.
Un ja godiki sakot,ari diskus gribu pamainit,bet pagaidam vel nezinu uz ko mainit
Un ja godiki sakot,ari diskus gribu pamainit,bet pagaidam vel nezinu uz ko mainit
Kā es gribu normālu spoguleni.
1. bilde ok , tik es palīstu mazlietiņ vairāk no lapām ārā
1. bilde ok , tik es palīstu mazlietiņ vairāk no lapām ārā
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Nopirki foķiku un tgd jāslēpj būs e36
Vel it tada bilde
KV,vnk bija slinkums kaut kur braukt,lai butu fons normals
KV,vnk bija slinkums kaut kur braukt,lai butu fons normals
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right