Gan4a 328i Garnet Orange 2 Pearl
Sveiki visiem!
Auto man ir nepilnie 3 gadi,nobraucu ar vinju jau 40k km :) Tatad auto no rupnicas izripoja 92. gada ar 2.5 motoru,bet tagad ieswapots m52b28 motors.
Komplektacija nav bagata,toties ir: pilna m paka(izņemot spoguljus), 4xel.logi, el.luka, adas salons, pilnais OBC un laikam viss
Pats izdariju kopš auto iegades: ielikts xenon 8000K,uzliktas 60/40 FK atsperes (bija Supersport kautkadas ), uzlikts bloķis ar 3.15 attiecibu, paršuta mtechII sture,dabut M atrumklokis ar apgaismojumu,tas ari paršuts. Vel ieliku magnitolu un subiti,jo auto iegadajos ar kasetu magiti
No sakuma nopirku no psih-arno AC Schnitzer Type 1 R17 diskus,pec tam ljoti bediga stavokli dabuju st19 diskus,visus 8j un 20ET
Te bus bildes pareiza seciba,kadu vinju iegadajos,un ka viņš tagad izskatas. plani uz jauno sezonu: pagaidam auto gaida savu rindu pie krasotaja,tiks parkrasota visa virsbuve.
Auto man ir nepilnie 3 gadi,nobraucu ar vinju jau 40k km :) Tatad auto no rupnicas izripoja 92. gada ar 2.5 motoru,bet tagad ieswapots m52b28 motors.
Komplektacija nav bagata,toties ir: pilna m paka(izņemot spoguljus), 4xel.logi, el.luka, adas salons, pilnais OBC un laikam viss
Pats izdariju kopš auto iegades: ielikts xenon 8000K,uzliktas 60/40 FK atsperes (bija Supersport kautkadas ), uzlikts bloķis ar 3.15 attiecibu, paršuta mtechII sture,dabut M atrumklokis ar apgaismojumu,tas ari paršuts. Vel ieliku magnitolu un subiti,jo auto iegadajos ar kasetu magiti
No sakuma nopirku no psih-arno AC Schnitzer Type 1 R17 diskus,pec tam ljoti bediga stavokli dabuju st19 diskus,visus 8j un 20ET
Te bus bildes pareiza seciba,kadu vinju iegadajos,un ka viņš tagad izskatas. plani uz jauno sezonu: pagaidam auto gaida savu rindu pie krasotaja,tiks parkrasota visa virsbuve.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Vel draugs atdeva savejo numuru
Krāsa! Pagaidām izskatās tiešām skaists! Ir kāda salona bilde?
Ar salona bildem bus grutak atradu kaut kadu vecu bildi
un vel bilde ar apgaismojamu atrumkloki
nu smuks
Krāsa smuka un diskiem arī, jāskatās ka būs abi kopā, jo krāsa diezgan spēcīgas
Nē,Balleram bija lidziga. Te bilde no paša Ballera :)
Erotisks auto! Kāds tev krāsas nosaukums?
Krasa un diski
Prieksha vel splitterus vajag
Un varbut kljudos, bet aizmugure pec bildem izskatas, ka tev ne m bampers, bet vannabe m difuzors
Un varbut kljudos, bet aizmugure pec bildem izskatas, ka tev ne m bampers, bet vannabe m difuzors
Paldies Nosaukums krasai tads ari ir Garnet Orange 2 Pearl,bet kods suz zcm,
Diski un krasa pa glauno... Vel tik pie salona vairak piedtradat un bus konfekte..
Tieshi ta,aizmugure ir tikai M difuzorsvlAdlik rakstīja:Krasa un diski
Izskatās labas e36
Krāsa laikam līdzīga Orkaana jaunajai krāsai
Krāsa laikam līdzīga Orkaana jaunajai krāsai
Jā, izskatās tīri superīgs auto
Sveiciens tev šajā jaukajā e36 bariņā Simpātisks auto
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Ilgi gaidīju šo topicu!
viens no maniem mīļākajiem Latvijas e36! Dzīvē, saulainā dienā, gaitā izskatās vienkārši mega
Ierosinu arī šo izvērtēt kā reālu kandidātu exoticai. Protams, ja tuvplānā viss ir tikpat labi kā pa gabalu. :)
Ierosinu arī šo izvērtēt kā reālu kandidātu exoticai. Protams, ja tuvplānā viss ir tikpat labi kā pa gabalu. :)
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Shis tikko kljuva viens no maniem favoriit e36
baigi patiik kraasa+diski
veiksmi darbos,prieks skatiities uz tik skaistu e36
baigi patiik kraasa+diski
veiksmi darbos,prieks skatiities uz tik skaistu e36
Instagram - Sandis_e36
Wow,negaidiju tik pozitivus un labus komentus,paldies visiem
Ch. ,ne,vel lidz ekzotikai man pa talu,nav man tik ideals auto
Planojas aprili sakuma jau visu savest kartiba,iziet tehnisko apskati,un tad var braukt uz kadu sabraucienu
Ch. ,ne,vel lidz ekzotikai man pa talu,nav man tik ideals auto
Planojas aprili sakuma jau visu savest kartiba,iziet tehnisko apskati,un tad var braukt uz kadu sabraucienu