E36-Georgy
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right
ne otro man nav,karkasu pagaidam nebus,jo es taisu vinju ka polufabrikatu uz salonu )
kad nopirkshu citu auto tad iznemshu salonu un metinashu karkasu,un bus uzreiz gatava auto ProAM/PRO klassei.
un tas naks kopa ar jauno dzineju,jaudigaku.
es censhos vissmaz but 333 sezona noslegumu,ja tads bus ka pagajoshaja gada,oktobri..jo tur bija lieliski )
kad nopirkshu citu auto tad iznemshu salonu un metinashu karkasu,un bus uzreiz gatava auto ProAM/PRO klassei.
un tas naks kopa ar jauno dzineju,jaudigaku.
es censhos vissmaz but 333 sezona noslegumu,ja tads bus ka pagajoshaja gada,oktobri..jo tur bija lieliski )
jau shodiem vedisim tiltus uz peskostrujku,puleshanu un poliuretanu.viss ir gatavs lai atdod vecim.vrode krasu ja izvelajam,un bus violeta krasa,tumsha lai nesadirsit tachku ar to krasu kas bus bundzhai
Savu reduktoru es dodu kollegim un nemshu no vinjam open dif 3.15,kuru vedisim uz hgk buvnecibu uz 90% bloki.
par to laiku taisisim kuzovu.
un ir vel viena laba lieta,driz nopirkshu (priekshapmaksa jau bija) sajuga discu ar 8 punktiem,taisijas prieks 3.5 bi-turbo..
manu dzineju ar palielinatu jaudu turesi,un bus m20 spararats,kas ir vieglaks..tapec M50 visu setu es pardodu.
Savu reduktoru es dodu kollegim un nemshu no vinjam open dif 3.15,kuru vedisim uz hgk buvnecibu uz 90% bloki.
par to laiku taisisim kuzovu.
un ir vel viena laba lieta,driz nopirkshu (priekshapmaksa jau bija) sajuga discu ar 8 punktiem,taisijas prieks 3.5 bi-turbo..
manu dzineju ar palielinatu jaudu turesi,un bus m20 spararats,kas ir vieglaks..tapec M50 visu setu es pardodu.
rezultat dolzhen bitj
результат будет,зимой должна быть готова полностью,но будет точно))
Jus teicat ka man slikta bundzha,tipo tur visam ir 3.14zda ...
Vakar es sedeju AMSTAFF Archy e36 ...vot tur ir ta?ne autinjsh ir ljoti labs..bet tu ka flinston,tur vispr nav grida,tur jametina izgreazha visu gridu un no sakuma taisit viss...
Es ta pasedeju,padomaju,man vel ir laba bunzdha,sametinat viena vieta slieksni vel un tila stiprinajumi,tur kads krivorukijs pid*ras to darija,ta nasrali svarkoj....nav vardus...to sametinat un vis bus okey...tilti jav aizvedam calim.
atbraukshu no atvalinajuma vareshu sakt to darit un panjemt tiltus atpakalj.
Vakar es sedeju AMSTAFF Archy e36 ...vot tur ir ta?ne autinjsh ir ljoti labs..bet tu ka flinston,tur vispr nav grida,tur jametina izgreazha visu gridu un no sakuma taisit viss...
Es ta pasedeju,padomaju,man vel ir laba bunzdha,sametinat viena vieta slieksni vel un tila stiprinajumi,tur kads krivorukijs pid*ras to darija,ta nasrali svarkoj....nav vardus...to sametinat un vis bus okey...tilti jav aizvedam calim.
atbraukshu no atvalinajuma vareshu sakt to darit un panjemt tiltus atpakalj.
Kraasava!
Autoexotica,3B Motorsport stenda jus varat redzet manus tiltus.
Sent from my RM-885_eu_euro2_318 using Tapatalk
Atkal,shit....tad busu maja,ieladeshu custom handbrake)
Baigais uzsvars tev uz to Archy ex zhurku taa skatos...neaizmirsti,tas auto tika braukts un braukts 5sezonas un ar visu to,ka vinjsh ir japiechubina,vinjsh ir labaka stavokli ka 60% sii foruma auto...diemzhel zinot to bergju dzeku dizhos plaanus un tempus kados vinji tur kko dara tas auto no turienes izripos varbut pec gadiem 3 !
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Karllo..es pateicu to ko redzeju,kas ir tehniski un t.t es neko neteicu jo es nezinu kas un ka.
es brauciju ar vinju tandemu,tapec neko sliktu nevaru pateikt.bet virsbuve reali bija v herovom sostojanii.ka manam bundzham ari pizda.
es brauciju ar vinju tandemu,tapec neko sliktu nevaru pateikt.bet virsbuve reali bija v herovom sostojanii.ka manam bundzham ari pizda.
Вечер добрый народ))
В общем собрали мост, все хорошо, колеса ровненько стоят, все чудесно.
НО!:
1.покраска рычагов, руки им в пропеллер…
-Развернули и я просто молчал…все косяки поправлены кисточкой, черт с ним что цвет немного не тот, забил и бог с ними…
Но Бля*ь как можно было упаковать недосохшие детали? правая сторона вся как структурной краской только пленкой… 2.Полиуретан на рычагах собран в одну сторону, на одной стороне вынимали буксы и меняли местами, с Л на П.
3.Ходовая отпескоструена чесным словом без телодвижений…
4.Нижний рычаг один уже со сколами по канту буксы. 5.Опятьже буксы нижнего рычага (ступичные) непроточены под него, под рычаг которой там буквой — П!
на фото видно как его тарашит из под рычага, но самый цимус…на левом 1 половинка проточена под рычаг, остальныей нет…будем снимать и токарь на работе будет резать на станке чтобы все как 1 доделаный были. 6.Подрамник когда лежал на автоэкзотик, были 2 коцки неприятных…
когда сказал что мои детали он мне божился что переделает, на что было 2 недели.на самом деле да, он все исправил, кисточкой сук*…
я когда увидел верхний рычаг со структурой пленки хотел пере*бать ему им, как в крикете, удобно кстате по голове им будет лупить…
Хорошо нас разделяют города и у меня нет времени переделывать все.
Будь то моя работа, уйдя даже в минус, я не смогбы отдать человеку такие детали…
Короче приятного мало, почти ничего…стоит уже на своих мостах и колесах. Thanks to 3B MotorSport!
В общем собрали мост, все хорошо, колеса ровненько стоят, все чудесно.
НО!:
1.покраска рычагов, руки им в пропеллер…
-Развернули и я просто молчал…все косяки поправлены кисточкой, черт с ним что цвет немного не тот, забил и бог с ними…
Но Бля*ь как можно было упаковать недосохшие детали? правая сторона вся как структурной краской только пленкой… 2.Полиуретан на рычагах собран в одну сторону, на одной стороне вынимали буксы и меняли местами, с Л на П.
3.Ходовая отпескоструена чесным словом без телодвижений…
4.Нижний рычаг один уже со сколами по канту буксы. 5.Опятьже буксы нижнего рычага (ступичные) непроточены под него, под рычаг которой там буквой — П!
на фото видно как его тарашит из под рычага, но самый цимус…на левом 1 половинка проточена под рычаг, остальныей нет…будем снимать и токарь на работе будет резать на станке чтобы все как 1 доделаный были. 6.Подрамник когда лежал на автоэкзотик, были 2 коцки неприятных…
когда сказал что мои детали он мне божился что переделает, на что было 2 недели.на самом деле да, он все исправил, кисточкой сук*…
я когда увидел верхний рычаг со структурой пленки хотел пере*бать ему им, как в крикете, удобно кстате по голове им будет лупить…
Хорошо нас разделяют города и у меня нет времени переделывать все.
Будь то моя работа, уйдя даже в минус, я не смогбы отдать человеку такие детали…
Короче приятного мало, почти ничего…стоит уже на своих мостах и колесах. Thanks to 3B MotorSport!
kad tad tavs projekts būs gatavs?
nevaru pateikt,ljoti daudz ko vel janopekr,pagaidam ir lietas kuri bishu svarigak neka bembitis,un nav laiku vispar..
Ko tu gribi no tam prjektam? )) redzet trassi,kluba meetos vai ko?
tads nestandarts jautajums
Ko tu gribi no tam prjektam? )) redzet trassi,kluba meetos vai ko?
tads nestandarts jautajums
Pec visa lasot bus zverigs dampits.
Pagaidam taisisim clean look,no sakuma meginasim iziet t.a.lidz vasara beigam gribu vel lielaku iznesumu abiem asim un protams lielakus arkus,un par zveru varesim kljust tikai pa ziemas laiku,jo ir domas par turbo,ar veciem bija runashana,cerams ka viss bus,bet pagaidam tur tapat ir atmosfera))hadene ok.dzinejs ok,bundza ok(no 1.8is)...gandriz gatavi treneties)))
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right