Man pirmais-e36.
Ierunājās gudrits nekad neesmu domājis braukt ar bmw mierīgi un ja man patīk slīpēt un diezvai es to pārstāšu bet toties ar katru brīdi atistu savas iemaņas atkarība no tevīm ... Diezvai man buss e36 buss pa 400 eiro tpc mazāk tev vjg dirst..... Tad vēl redzēs kāds buss mans nākamais e36.Rudziņš rakstīja:Tieši tāpēc arī saku, ar šādu braukšanas stilu tikai lūžņi jāpērk kuru nav žēl sistAgnis rakstīja:Pa 400eur labi ja diskus var nopirkt, kur nu vēl veselu e36Rudziņš rakstīja:Nakamais auto bus e36 un ne vertigaks par 400eur
Noskrūvē labo un derīgu un pārējo laid karotēs. Es vismaz tā darīju.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Arī foruma uzlīmi logā maz ticams varesim ieraudzit.
Ai ir cilvēki kas nekad nesapratīs ka var būt tā ka kads pārkāpj noteikumusNizars rakstīja:Sanaaca cilveekam kibele noskilt savu e36! Un? cilveeki maacaas no savaam kluudaam
Protams ka ne šāda m nemaz nemīlētu ja būtu kauns ar šādu bmw reklāmet e36.lv klubuInutak rakstīja:Arī foruma uzlīmi logā maz ticams varesim ieraudzit.
Da labi , tikai nevajag , es tīko nopirku pa 250 eur vesalu e36 , ar nomaksātiem nodokļiem , uttAgnis rakstīja:Pa 400eur labi ja diskus var nopirkt, kur nu vēl veselu e36Rudziņš rakstīja:Nakamais auto bus e36 un ne vertigaks par 400eur
baumanis rakstīja:Da labi , tikai nevajag , es tīko nopirku pa 250 eur vesalu e36 , ar nomaksātiem nodokļiem , uttAgnis rakstīja:Pa 400eur labi ja diskus var nopirkt, kur nu vēl veselu e36Rudziņš rakstīja:Nakamais auto bus e36 un ne vertigaks par 400eur
liekas par tolmetu tagat runa negaaja
Ko tu par mani zini, aakstsšumahers rakstīja:bet toties ar katru brīdi atistu savas iemaņas atkarība no tevīm ...
Tikpat daudz cik tu par mani
nu pa to aplīti smuki tiek riņķots, un tas trīstūris aizmugurē ir rēcīgs elements
Lai neviens nepārprastu! Pašam e36 un marka jau paaudzēs un ne ar attieksmi "p*s tik pa pedāli". BET lasot šo topiku nevar nepiekrist teicienam "ne visi kas brauc ar BMW ir muļķi, bet visiem muļķiem ir BMW"
BMW Motorsport International
Neko traku neredzu,cilvēks sasita savu pirmo auto, kam negadās.
Cerēsim ka mācīsies no kļūdām un būs prātīgāks.
Gaidu ieraudzīt ko ar laiku būsi ieķēris. Veiksmi.
Instagram--- toms_ko
Šaubos vai tie kas braukā ar 70 un 80 tūkstošu semaku vai x6 ir muļķi
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Forwox rakstīja:Lai neviens nepārprastu! Pašam e36 un marka jau paaudzēs un ne ar attieksmi "p*s tik pa pedāli". BET lasot šo topiku nevar nepiekrist teicienam "ne visi kas brauc ar BMW ir muļķi, bet visiem muļķiem ir BMW"
Ja jūs spriežat pēc tiem video nu tad lol pirms viņu sasitu ja slīpēju patīk man tas bet nejau tā kā tgd
Paldies :) zinu vsm menti nepiesienasRidlihs rakstīja:nu pa to aplīti smuki tiek riņķots, un tas trīstūris aizmugurē ir rēcīgs elements
Šajā gadījumā tiešām stulbi sasitu pašam škrobe un ja buss japastrada japakraj un tad buss jāpērk labāks :)Fizzy rakstīja:Neko traku neredzu,cilvēks sasita savu pirmo auto, kam negadās.
Pēdējais labojis šumahers - 06 Mai 2014, 23:47, kopā labots 1 reizi.
Paldies :) zinu vsm menti nepiesienas [/quotešumahers rakstīja:Ridlihs rakstīja:nu pa to aplīti smuki tiek riņķots, un tas trīstūris aizmugurē ir rēcīgs elements
kurā miestā tas aplis ir?
Baldone.