Man pirmais-e36.
Sveiki!!! Zinu ka kritika buss daudz bet neesat parak bargi. Jau no 11 gadiem esmu teicis ka man buss BMW beidzot sen gaiditais bridis ir pienacis esmu nopircis savu pirmo bmw :) Zinu ka stavoklis vinam ir drausmigs un tur ko darit ir vairak ka vjg bet vsm ir ar ko sakt macities gan slidinaties gan labot gan saprast kas ir kas. Sikak par manu BMW 320. Sedans (redzesiet bildes) 1992. gada. Ekstras nekadas ja kada ir tad neiet Tads vins izskatijas taja bridi kad nopirku (bildes) vng es vinu nomazgaju Esmu paspejis pa so laiku jau kautko uzlabot un diemzel ari sabojajis bet nekas ir jau procesa un viss kas tika sabojats tiks salabots un uzlabots Parejas bildes drizuma janoperk usb vads tad ieliksu ari parejas bildes .
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Lai labi ripo!
Apsveicu ar pirmo , priekšējās arkas iekrita acīs,valcētas,sarūsējušas vai kas ar viņām?
Nav nemaz tik peļams auto. Ja ir rokas un gribēšana.
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
Darba padaudz! kādi vispār plāni priekš šī auto?
Veiksmi un pacietību.
Veiksmi un pacietību.
Sveikts!
Arkas tiktiešām izskatās nevis valcētas bet paņurcītas bet nu visu vienmēŗ tak var labot uz labāko pusi, lai veicas!
Arkas tiktiešām izskatās nevis valcētas bet paņurcītas bet nu visu vienmēŗ tak var labot uz labāko pusi, lai veicas!
Jā velu veiksmi ! Apsveicu ar auto :) domaju ka uzacis ne ipaši labi izskatas :/ un spoileris arī, bet tās jau tikai manas domas :) lai darbi rit uz priekšu
Sent from my LG-E440 using Tapatalk
BMW forever
Shis kaadreiz bija arii mans piermais bmw
Lai labi ripo saved kaartiibaa to kas tgt ir aplociits un buus labi :)
Hah, kas tad mums te ir
Apsveicu, apsveicu... un tomēr labākais, kas šajā e36 ir šobrīd, ir motors
Apsveicu, apsveicu... un tomēr labākais, kas šajā e36 ir šobrīd, ir motors
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
c1c1s rakstīja:Apsveicu ar pirmo , priekšējās arkas iekrita acīs,valcētas,sarūsējušas vai kas ar viņām?
Ir ir rusejusas bet kresais sparns jau sastaveja tikai no spaktela vien, tur viss saka krist nost bet ir jau vins apmainits un tgd ta puse vnk izskatas super a labo sparnu es mulkis salociju tpc to pusi ari dabuju citu vienigi buss jaiazbrauc uz rumbulu pec krasas lai varetu nokrasot jo tas ir savadaka krasa
Tas viss jau ir procesa :)Nizars rakstīja:Shis kaadreiz bija arii mans piermais bmw
Darba ir vairak ka daudz jo izpuvis ir loti. Plani nav loti lieli jo personigi es gribu loti kupeju bet isti nauda nebija tpc panemu sedanu. Planos ir kautko pataisit uzlabot (vairak ka prieks pieredzes ) piem gribu lampas notonet diskus lietos ari jau dabuju vng ir janokraso jo diezgan nobruzati ir. Salons bija vnk drausmigs nebiju redzejis tik loti izvarotu salonu bet to jau esmu nomainijis ja sanaks rita ieliksu bildes.Diemzel esmu ari paspejis pats vizualo sabojat tpc ir jasalabo savas stulbibas.green garage rakstīja:Darba padaudz! kādi vispār plāni priekš šī auto?
Veiksmi un pacietību.
man arii tas arkas iekrita aciis.. isti nevar redzet kas ar vinaam..c1c1s rakstīja:Apsveicu ar pirmo , priekšējās arkas iekrita acīs,valcētas,sarūsējušas vai kas ar viņām?
Tur isti vel nevar saprast bet tad kad saka krist sapaktelis nost tad tiesi preteji to nevareja nepamanit Cerams ka rita dabusu usb vau tad ieliksu bildi kads izskatijas diezgan kriminali
Tad ja nav noslēpums: Kāpēc šo pārdevi ?Nizars rakstīja:Shis kaadreiz bija arii mans piermais bmw
Ja godīgi tad manās acīs šim bmw ir daudz lielāks potenciāls nekā tavam šobrīdējam
Tagad stila guru viedoklis:
Man personīgi ir 2 varianti pieņemami, vai nu rižie pagriezieni, vai baltie. Nemēdz būt aizmugurē rižie un priekšā baltie, vai otrādāk.
Un spoileris ne visai
Personigi es gribu aizmugure un prieksa tonetas lampas.
Tikko pamanīju ka sānu logi bmw tonēti, bet aizmugurējais nav ? wtf ?
ps. Bija jāsteidzas kkur ?
Nu tikai nekartejais kas ar flakonu nopūtīs melnus lukturus.... tad vel notonē visus logus melnus , un brauc pa ielu kā krievs, adidas sporta terpā nu ir citi labaki varijanti kā kombinēt un būs daudz smukāk visa augša oranža, vai sarkana :) varianti ir ... tapec tiešam iesaku netonēt :) priekšā gan varetu kko dark vai kka tā .
BMW forever
Tad tikai lūdzu netonē ar laku, vairāk vai mazāk lukturi, kuri nopūsti ar melno laku izskatās pēc sūda.ralfs.janis rakstīja:Personigi es gribu aizmugure un prieksa tonetas lampas.
Acigs esi to es netoneju es nopirku tadu. Ir protams doma notonet nopirku jau ari tonejamo plevi bet man nekadi nesanaca visu laiku palika tie stulbie gaisa burbuli. :(Rudziņš rakstīja:Tikko pamanīju ka sānu logi bmw tonēti, bet aizmugurējais nav ? wtf ?