Ģirta 316i->320->325
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 19
- chevron_right
Vakar notonēju tālos un uzliku šķierdras buferi,miglas arī dzeltenas būs,pagaidām "moldings" paliks sarkans.Brilli un buferi nopūtu ar balonu,domāju šķiedras buferim un švakai brillei neko vairāk nevajag
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ar sarkanu moldingu izskatās drausmīgi
menstruāciju mašīna
seeingman rakstīja:menstruāciju mašīna
tavu bamperi uzlika
Moldinga jau nemaz nav tādam bamperim,tāpēc vakar uz fikso izlēmu to nekrāsot,varbūt kkad citreiz,kad būs laiks,a kopumā :nav_kaa_citiem: :skajsti:ZzevsS rakstīja:Ar sarkanu moldingu izskatās drausmīgi
Sapratu kas tas par brīnumu. Kā viņš vispār stiprinās klāt?Ģirts rakstīja:Moldinga jau nemaz nav tādam bamperim,tāpēc vakar uz fikso izlēmu to nekrāsot,varbūt kkad citreiz,kad būs laiks,a kopumā :nav_kaa_citiem: :skajsti:ZzevsS rakstīja:Ar sarkanu moldingu izskatās drausmīgi
Aiz brilles pie balkas ar samoreziem un sānos itkā paredzētas skrūves,kur skrūvēt caur brilli pie spārna,bet pievilku tur ar zipiem,citādi diezgan garas skrūves vajadzīgas.
Ja Tu tūliņ pat nenokrāsosi tos ''moldingus'' melnus matētus, tad katru vakaru lūgšu Dievu, lai Tev kautkas nojuktu un būtu jāvelk... Jo āķi ieskrūvēt ta nav kur.
Skarbi teikts.seeingman rakstīja:menstruāciju mašīna
Tuliņ nesanāks,bet vakarā gan laikam,miglas ar jāieliek un jānomet pagalmā lai žūst ;D Āķim bija ideja likt tow strap,bet kautkā baidos ka atsitīs kkadu rat look uzreiz,pliku caurumu atstāt vispār garām.Nixon rakstīja:Ja Tu tūliņ pat nenokrāsosi tos ''moldingus'' melnus matētus, tad katru vakaru lūgšu Dievu, lai Tev kautkas nojuktu un būtu jāvelk... Jo āķi ieskrūvēt ta nav kur.
Grunte,seeingmanam skauž,ka manam auto ir krāsa ;D
Vakar ieliku miglas un šodien uzkrāsoju "moldingu"
tagad patīk
diskus vajag
es nekad nesmu sapratis sho prikolu braukt prieksha ar savadakiem diskiem ka aizmuguree
bet pats auto ir ok
es nekad nesmu sapratis sho prikolu braukt prieksha ar savadakiem diskiem ka aizmuguree
bet pats auto ir ok
ar kompatu pa brugji
Izskatās labi
Piekrītu, tad jau labāk visus bleķiniekus...cipruss18 rakstīja:diskus vajag
bet pats auto ir ok
Man bleķis tik viens,jo seeingmans iznīcināja man vienu vasaras riepu.Doma ir visus četrus e34 bleķus baltus nokrāsot un likt virsū uz 195/50 vai 55 tikai nezinu vai neizskatīsies pēc baigajiem cīsiņiem ;D. Nomainīts arī ūdenssūknis,jo šķita ka vecais reāli bremzē motoru(nočīkst siksna,pie maziem rpm raustās,mega patēriņš) gultnis bija beidzies,bet griezās itkā,hvz uzliku citu,neraustās vairs,vieglāk griežas,patēriņš vvz,vēl nepaspēju saprast snaps ar ieslēgtu dienas režīmu
ta dara ja ikdiena gase ar r17, bet kadu vakaru izdoma paslipet ar chomiem un uzliec kkadus random diskus, lai nav jakurina r17 gumija. protams ja plana ir iemest slipi pie just un coyotiem tad nav verts parskruvet, bet ja tu zini ka no riepam nepaliks nekas pari, tad tas ir normals variants.cipruss18 rakstīja:diskus vajag
bet pats auto ir ok
Uzdāvināju sev dāvanu vārdadienā,nokrāsoju bleķus un samontēju nebalonus,mazi jau ir,bet doma ir purnu palaist zemāk vnk
Pēdējais labojis Ģirts - 05 Mai 2015, 22:59, kopā labots 1 reizi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 19