Imis kupeja 1.8is
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 12
- chevron_right
nu man jau ari ir pavecs 91 gada bet man vinji ir tie pagriezieni sparnaVeeteks rakstīja:Eu, a manējam sānos uz spārna tie mazie pagriezieni nav vispār! Es viņu nopirku jau bez viņiem un nesen tik ievēroju, ka laikam visiem e36 ir tādi! Apskatē neprasīs?
nu tātad, vai nu Tev ir mainīti spārni, vai kāds ir ņēmis palīgos fleksi
pie mums ta ir: to ko varetu nopirkt pa esosho naudu neapmierina, bet tam, ko gribetu un apmierina, nez kapec ir tadu cenu uzskruvejushierda rakstīja:+1
Es, kad savu iepriekšējo tirgoju, arī atradās kretīni, kuri rakstīja sms, par to, ka tik dārga cna laid nost 400ls un pa tādu cenu varot 5xx ar Mpaku nopirkt!
Muļķi pēdējie, ja nevari salasīt kapeiku, tad vispār neskaties manu sludinājumu!
Atrādu mazliet savus jaunumus kas nedaudz ir paminīts :)
Numura paliktnīti vakarā nomainīšu, ir jauns :)
Ractive izpūtejs, troksnis jau nenormāls, bet pagaidām vēl patīk
Stūrīte OMP, roku balsts, rokas bremzei ādas apvalki jauni!
grinetos skanu tam bundulitim dzirdeet..
jup skanju studijaa...lai gan es jau varu iedomaties... man ta skanja vnmr ir patikusi un patiks
p.s. - sture ar pa manai gaumei, pats gribu sev tadu lai salavecis atnes sogad
p.s. - sture ar pa manai gaumei, pats gribu sev tadu lai salavecis atnes sogad
Kāds iznesums stūrei??? Doma arī iepirkt līdzīgu baranku
Drifteri jūs trakie.
Pēdējā laikā daudzi sev tādas stūrītes pagādājusi! Kad es pārdevu savu, tad nevienam nevajadzēja, knapi pret mtech samainīju!
Pēdējā laikā daudzi sev tādas stūrītes pagādājusi! Kad es pārdevu savu, tad nevienam nevajadzēja, knapi pret mtech samainīju!
Maksā ~55ls jauna tāda. Es gan tādu ikdienas auto neliktu, bet nu driftvāgenam būtu pa pirmo.
man tagad braucot ar parasto sturi liekas divaini, pierashanas vaina
Iznesums 90mm laikam :) braukt ir daudz patīkamāk nekā ar vecoEgilZ rakstīja:Kāds iznesums stūrei??? Doma arī iepirkt līdzīgu baranku
Nezinu ,man gan melnajam hulitim gan zhurkai ir sitada stuure ,citu nemaz negribu ikdiena eerti un kad izsliid pakalja ,vel ertaak
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
A kur tieši tādu stūri dabūt ? un pa cik ? Tev jau nu izskatas ļoti iespaidigi/skaisti.imis rakstīja:Iznesums 90mm laikam :) braukt ir daudz patīkamāk nekā ar vecoEgilZ rakstīja:Kāds iznesums stūrei??? Doma arī iepirkt līdzīgu baranku
Tāds saguris, bet man jau ļoti patīk :)
Defekti noslēpti ar savilcējiem un uzlīmēm, diezgan haotiskā veidā
Rīt cerams nenoslinkošu un ielikšu miglas
Rīt cerams nenoslinkošu un ielikšu miglas
Stūri dabūju no čoma, bet paldies :)Ercix rakstīja:A kur tieši tādu stūri dabūt ? un pa cik ? Tev jau nu izskatas ļoti iespaidigi/skaisti.imis rakstīja:Iznesums 90mm laikam :) braukt ir daudz patīkamāk nekā ar vecoEgilZ rakstīja:Kāds iznesums stūrei??? Doma arī iepirkt līdzīgu baranku
ADparts veikalā ir iespējams dabūt, čiekurkalna līnija neatceros kura
Cena ap 60Ls laikam ir :)
A kur tieši tādu stūri dabūt ? un pa cik ? Tev jau nu izskatas ļoti iespaidigi/skaisti.
Aizmirsi pateikt ka vēl pāreja vajadzīga tas ir vēl kādi 30lsStūri dabūju no čoma, bet paldies :)
ADparts veikalā ir iespējams dabūt, čiekurkalna līnija neatceros kura
Cena ap 60Ls laikam ir :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9