Imis kupeja 1.8is
Labdien!
Šo pirmdien iegādājos savā īpašumā savu pirmo e36 par ļoti saldu cenu, bet nu mazliet roka jāpieliek lai būtu tāds kādu vēlētos.
Tātad BMW E36 318is, 1994.gada jūnijs, sporta salons, lūka, klima visparastākā, kompis visvienkāršākais kurš rāda -37C, bet nu visu to ar laiku.
Tātad pirmais kas jāizdara:
Jau esmu iegādājies jaunu magnetafonu, tika izdarīts šodien.
Gāzes trose jānomaina.
Jānokrāso bamperis, pagaidām šis pats būs labs uz ziemu(bet pēc ziemas domāju pirkt M).
Iziet jau laicīgi skati.
Bamperim atrast kādu lūpiņu(priecāšos ja kāds piedāvās).
Drīzumā prasīsies arī sajūgu mainīt.
Protams uz vasaru diski citi interesētu.
Ir jau vēl daudz kas bet nu to visu palēnām.
Šo pirmdien iegādājos savā īpašumā savu pirmo e36 par ļoti saldu cenu, bet nu mazliet roka jāpieliek lai būtu tāds kādu vēlētos.
Tātad BMW E36 318is, 1994.gada jūnijs, sporta salons, lūka, klima visparastākā, kompis visvienkāršākais kurš rāda -37C, bet nu visu to ar laiku.
Tātad pirmais kas jāizdara:
Jau esmu iegādājies jaunu magnetafonu, tika izdarīts šodien.
Gāzes trose jānomaina.
Jānokrāso bamperis, pagaidām šis pats būs labs uz ziemu(bet pēc ziemas domāju pirkt M).
Iziet jau laicīgi skati.
Bamperim atrast kādu lūpiņu(priecāšos ja kāds piedāvās).
Drīzumā prasīsies arī sajūgu mainīt.
Protams uz vasaru diski citi interesētu.
Ir jau vēl daudz kas bet nu to visu palēnām.
Nav ne vainas
Paldies, labprāt uzklausītu jūsu ieteikumus attiecībā par lūpiņu bamperim :)
Lūpu šim vai ///M bamperim, ko plāno likt?
ko es ar lielako prieku izravetu un parstaditu uz savejo bmw ir reakaro sedekliši ar visam apsildem kopuma ir redzami dazi vizuali minusini ..bet izklausas jau kad esi gatavs darboties tad jau buss oki !!!
Sveiciens pulciņa un protams ceram ne pedejais BMW
Sveiciens pulciņa un protams ceram ne pedejais BMW
Nu lūpiņa interesē parastajam tik tagad tā lai piedūrīgāk uz ziemu un pēc iespējas lētāk
Jā saloniņš ir labs
Ir jau kur piestrādāt, bet gan jau būs ok
Bmw šis jau man ir trešais pēc kārtas tikai pirmais bija e30 tad e34 kas man ļoti nepatika un tagad šis e36, citu auto arī man nav bijušu
Šī lūpiņa diezgan piedūrīga
Jā saloniņš ir labs
Ir jau kur piestrādāt, bet gan jau būs ok
Bmw šis jau man ir trešais pēc kārtas tikai pirmais bija e30 tad e34 kas man ļoti nepatika un tagad šis e36, citu auto arī man nav bijušu
Šī lūpiņa diezgan piedūrīga
Tantes runā, ka Golf3 lūpa derot Plug&Play. Īpaši platā (gti vai vr6 - īsti neatceros) esot baisi labi
Kāds krāsas kods? Profila bildē izskatās sex
Pēc bildēm noteikti skaists, ceru, ka dzīvajā vēl skaistās, apsveicu , lai labi ripo ..
Pašam ar prieks
kodu nepateikšu, jo nezinu, bet nosaukumu gan varu BMW ARKTISSILBER METALLIC
Nu taa tiiri neko kupejina, ir shaadi taadi kasjaki, bet nu shijos laikos gruuti iegaadaaties E36 bez kasjakiem. Veiksmi darbos un lai labi ripo!
Beeeiidzot šitas ar te parādijies!
Brāļa ex e36, tikai stipri nojāts kopš viņa laikiem!
Šāds izskatījās kad iegādājās. Jau pašā sākumā tika sametinātas vairākas vietas pie meistara un sakrāsots,nauda netika žēlota.Tehniski arī daudz iegrūda. P.S. mans ex e30 fonā par kura pārdošanu pašam vajag
un šijā bildē redzams kāds izskatījās pirms pārdošanas.
Spriediet paši ko auto pārcietis!
Brāļa ex e36, tikai stipri nojāts kopš viņa laikiem!
Šāds izskatījās kad iegādājās. Jau pašā sākumā tika sametinātas vairākas vietas pie meistara un sakrāsots,nauda netika žēlota.Tehniski arī daudz iegrūda. P.S. mans ex e30 fonā par kura pārdošanu pašam vajag
un šijā bildē redzams kāds izskatījās pirms pārdošanas.
Spriediet paši ko auto pārcietis!
nu labi,pārāk skarbi izteicos.nevaru spriest par tehnisko,bet tik uzpucēts točna vairs nav!Archizlv rakstīja:Kaapeec stipri nojaats?
Sauc saldo cenu
Tavaas bildees vinsh izkataas labaak sakopts, bet nu jaadod iespeeja ari jaunam iipashniekam, gan jau uzcels sho kupeju.m4z rakstīja:nu labi,pārāk skarbi izteicos.nevaru spriest par tehnisko,bet tik uzpucēts točna vairs nav!Archizlv rakstīja:Kaapeec stipri nojaats?
protams,par to nav runas! :) novēlu veiksmiArchizlv rakstīja:Tavaas bildees vinsh izkataas labaak sakopts, bet nu jaadod iespeeja ari jaunam iipashniekam, gan jau uzcels sho kupeju.m4z rakstīja:nu labi,pārāk skarbi izteicos.nevaru spriest par tehnisko,bet tik uzpucēts točna vairs nav!Archizlv rakstīja:Kaapeec stipri nojaats?
Interesanti. Tāda pati krāsa, kā man, bet bildē izskatās pavisam citādākaimis rakstīja:Pašam ar prieks
Njaa kopaina izskatas pavisam neslikti , pat pasam sagribejas ari sataisit rakstu par savejo