Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 2228
- chevron_right
Nezinu, domājams ka DEPO
Jaiebrauc super neto, maximaa un tad depo .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Pirmie nakts upuri
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Neprjuha čalim
Lkm ar vasarenēm braucis!
Lkm ar vasarenēm braucis!
Ragavas un snows ir gatavi sovakaram aiz mashinas
uj jā...Rīgā šodien bija interesanta braukšana
Jasāk domat pa junām riepām priekšpusē
Nevar pat mašinu īsti samest, kad purns slīd arā :(
Pēdējais labojis rews - 14 Jan 2012, 18:03, kopā labots 1 reizi.
Tikko kaartiigi izsliipeetas Jelgavas ielas!! Sliid
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
drifter.lt turpinās, iznīcināta golfa lūpa, 20 min un saķūnēju jaunu . Par sniega lāpstām - cenu klubā 1.99 ls .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Nonsense! Pieber tik ogles un po pa riepām!rews rakstīja:Jasāk domat pa junām riepām priekšpusē
Uzshauj tik pa sajuugu un ir oki
Es iepriekšējā gada priekšs auto paņēmu 100% dzelzs lāpstu pa 7 LVL iekš DEPO. Ideāla štelle lai varētu atrakt autiņu. Jo tās plasmasas lāpstas pa 5LVL nav jega ņemt jo pie lieliem mīnusiem viņas vienkārši sabirstmBubulis rakstīja:drifter.lt turpinās, iznīcināta golfa lūpa, 20 min un saķūnēju jaunu . Par sniega lāpstām - cenu klubā 1.99 ls .
Nu,jā es jau ar mašīnā metāla lāpstu ņemu līdz.Sasalušam sniegam vai ledum ar plastmaseni,neko neizdarīsi.
Tieši tā! Vismaz ir jēga no tādas.
Drīz iešu pa rīgu slidināties, purvciema galā, nogaidīšu tik kad norimsies satiksme !!! Beidzot !
wrum, wrūūūm
Kaadam no muuseejiem auto ticis par fona dekoraaciju
http://www.draugiem.lv/plincesiite/gall ... =247339533
http://www.draugiem.lv/plincesiite/gall ... =247339533
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 2228