Šeit var papļāpāt !!!
ja gribi parastos, un ar lēcu labak pameklē zkw vai bosch lietotus, vai ja finanses atlauj tad jaunus!eddioc rakstīja:Nu jā, parastos... lai gan parastie arī ir dažādi. Bet nu galvenais, lai ir lēca un normāli..
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
sākot no krustojuma pirms 333 un līdz pat pagriezienam uz ropažiem kur zīme 4km tas posms ir vieni vienīgi ielapi
Cik tad jauni tādi maksā? Nav kādi 60-70ls?ega rakstīja:ja gribi parastos, un ar lēcu labak pameklē zkw vai bosch lietotus, vai ja finanses atlauj tad jaunus!eddioc rakstīja:Nu jā, parastos... lai gan parastie arī ir dažādi. Bet nu galvenais, lai ir lēca un normāli..
a esi mēģinājis nogriest stūri caur zaķumuižu? nu a pēc tam to mazo gabaliņu kas atliek var braukt visi lēnām un prātīgi!kaliks rakstīja:sākot no krustojuma pirms 333 un līdz pat pagriezienam uz ropažiem kur zīme 4km tas posms ir vieni vienīgi ielapi
coupe 2.8
esmu, var ari tā, var vel pa otru pusi braukt, bet tur 6km grants un pa šitādu laiku visi bus netīri
ielapi nav bedres, un nav jau tik traki ka tu izklastiji!Martinez rakstīja:a esi mēģinājis nogriest stūri caur zaķumuižu? nu a pēc tam to mazo gabaliņu kas atliek var braukt visi lēnām un prātīgi!kaliks rakstīja:sākot no krustojuma pirms 333 un līdz pat pagriezienam uz ropažiem kur zīme 4km tas posms ir vieni vienīgi ielapi
Es domāju ka ikdienā pie tādiem ceļiem rīgas centrā jau esam pieraduši, problēmām nevajadzētu būt
+1 pilnigi piekrītu!
Es ar labprāt brauktu,tik mašīna jadabūn
atriposi ar autobusu lidz alfai, un tad jau skatīsies kurā bmw tevi iestādisim
var mēgināt
kad īsti ir tas pasaciens?
kad īsti ir tas pasaciens?
Es par!!!!! Un jā, uz Ropažiem nav nemaz tik briesmīgs tas ceļš, a varbūt man tā liekas, jo esmu jau pie viņa pieradusi, bet nav tik traki, vismaz nav bedres, ir tikai ielāpi Es arī kautkā dabūšu brīvu ja man būs jāstrādā... Davai , tad varētu pie Alfas tajā pašā placītī kur vācāmies kad braucām uz patversmi.. ? ne ?
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Iesakiet lūdzu i-veikalu, kur varētu pasūtīt priekšējos parastos lukturus līdz 35ls / gabalā.
nez vai inets, bet mēģini painteresēties cik renoks.lv maksaa/.
Tur preces var redzēt tikai reģistrētie lietotāji un reģistrācijā prasa klienta nr kaut kādu, tātad...nespīd..jācer, ka viņi čeko epastus..
Varbūt vel kādi varianti?
Varbūt vel kādi varianti?
diviauto.lv uzjautā
renoks atbildēja un tur pa 32ls gabalā esot depo, tikai nezinu lēcu vai bezlēcu.
diviauto ir tw pa 30ls..
Laikam būs jāņem depo, ja būs lēcu.. Ja nē, tad jāmeklē talāk ai aŗī jāņem lietots oem
diviauto ir tw pa 30ls..
Laikam būs jāņem depo, ja būs lēcu.. Ja nē, tad jāmeklē talāk ai aŗī jāņem lietots oem
Ņem lietotus OEM, var dabūt cenās no 40 - 50ls par abiem lēcu.
Valmierā ir kāds serviss pazīstams kādam kur var pacelt autiņu, rīt jābrauc skatīties viens, vajag servisu , būs līdz sīkais,takā servisa acis nav vajadzīgas...
wrum, wrūūūm