Amortizācija tavam E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 22
- chevron_right
varbut kads var atbildet
Abos virzienos jāiet grūti... Kaut gan laikam ir arī citi varianti :)
d[-_-]b
varu iedot nospiest amortizatoru, kurš iekšā ies grūti, bet ārā leks ar lēcienu.
Jauns amortizators, speciāli tādiem spēkiem būvēts.
ar roku noteikt vai amortizators strādā vai nē, ir tāpat, kā ar pirkstu noteikt vēja virzienu...
vookrug do okolo +/- kilometrs. Betnu pamatfunkciju vismaz var saprast, ja nekrīt pats iekšā ar blīkšķi
Jauns amortizators, speciāli tādiem spēkiem būvēts.
ar roku noteikt vai amortizators strādā vai nē, ir tāpat, kā ar pirkstu noteikt vēja virzienu...
vookrug do okolo +/- kilometrs. Betnu pamatfunkciju vismaz var saprast, ja nekrīt pats iekšā ar blīkšķi
"varu iedot nospiest amortizatoru, kurš iekšā ies grūti, bet ārā leks ar lēcienu." kur tādu izmanto?
d[-_-]b
ziemā, sacensībām pa ledu, lai maksimāli visu būtu ritenis piespiests pie zemes.
Sveiki. Bembitim aizmugure sedinatas atsperes, prieksa vel nav, bet nu tas atsperes ir tik mikstas, autinjsh lekaa, kad izrauju caur bedri. Kadas cietās, sedinatas atsperes vajadzetu pirkt? Vai ari koiloverus vajadzetu nomainit uz citiem? Pieljauju, ka virsu ir parastie, originalie e36.
Drīzāk jau Tev aizmugurē beigti amīši, ne mīkstas atsperes. Uzliec sporta cietās atsperes un viss būs labi!
Biju uz ritoshas pilno apkopi, itka teica, ka atsperem viss kartiba. Bet man amishus ari mainit tada gadijuma?
Lielāko cietību dod amortizatori.
Respektivi jaskatas uz kaut kadiem cietajiem, sporta amishiem? Bet gribas sedinajumu ari, tatad jaskatas ari sedinatas, cietas atsperes. Galvenais, lai braukshanas komforts ari ir, jo ikdiena japarvietojas:)
Tu tak rakstīji, ka Tev jau ir sēdinātas atsperes..
Aizmugure ir, bet skjiet, ka galigi nav cietas, jo autinjsh shupajas dikti pa bedrem. Tadelj pieljauju domu, ka jamaina visas.
Nu ja taa, tad chalji servisa vnk dod valja sakot, ka viss karosho:)
paņem pašūpini to pakaļu ar rokām,tad jau manīsi.
p.s. es uz servisu vedu tikai ļoti retos gadījumos.piemēram: savirze,kompis priekš pārējā,man ir dotas divas rokas un galva
p.s. es uz servisu vedu tikai ļoti retos gadījumos.piemēram: savirze,kompis priekš pārējā,man ir dotas divas rokas un galva
Ko lielaka jega pirkt, ap 200ls kkadus regulejamos vai bik piemest un visus 4 plazmas vai ari ka vinus sauca amišus. Man jau ir sedinatas cietas atsperes.
Es ņemtu Plazas..
+ plazas labas, ja njemsi jaunas pa lv celjiem savus 100 tkm izturēs.
Veterinārā palīdzība.
www.paijavet.lv
A.Briāna 12, Rīga
BMWPOWER UN E36.LV lietotājiem -15% pakalpojumiem.
www.paijavet.lv
A.Briāna 12, Rīga
BMWPOWER UN E36.LV lietotājiem -15% pakalpojumiem.
Tnx, vnk domaju kas izdevigaks un labaks. Galvenais man lai ciets un stabils.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 22