Nixona 316is
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 13
- chevron_right
Atnāca baltās spuldzes, bet migliniekos tāpat prasās vēl baltākas viņas.
Pa kreisi parastās, pa labi baltās.
Noregulēti lukturi, saregulēta savirze, jo pēc zemē nolaišanas nenormāli vilka uz labo pusi un riepas priekšā ēda.
Samontēju riepas un noplēsu vecās.
Tiku pie 7J diskiem aizmugurē ar diezgan palielu iznesumu... Riepas baigie baloni un vienā pusē strīķē arku, bet to izlabošu. Sakarīgākas bildes ar diskiem pagaidām nav.
Un nu jau esam 3.
Noregulēti lukturi, saregulēta savirze, jo pēc zemē nolaišanas nenormāli vilka uz labo pusi un riepas priekšā ēda.
Samontēju riepas un noplēsu vecās.
Tiku pie 7J diskiem aizmugurē ar diezgan palielu iznesumu... Riepas baigie baloni un vienā pusē strīķē arku, bet to izlabošu. Sakarīgākas bildes ar diskiem pagaidām nav.
Un nu jau esam 3.
Pa slapju ar 205/60 baloniem diezgan jautri.
Nedomāju, ka tā slīdēs.
Rocene arī strādā.
Nedomāju, ka tā slīdēs.
Rocene arī strādā.
Tev taja miesta kads vel nav iedevis pa
Kad kādam izbraukšu priekšā, tad arī drošvien dabūšu... Bet jā, tantēm nepatīk. Tik pārgalvīgs jau neesmu un uz aklo nebraucu, un šis jau skaitās ārpus pilsētas.
mazos miestos dazkaart tikai tantes sauc policiju. bet paareejie ir saprotoshi. mums piem miestaa vienaa liikumaa kur agraak vareeja garu liikumu stiept- taadi liidz 40 gadi pat apstaajas un smaidiidami skatiijaas :)
mums pieņemts galvenais gar cilvēkiem neakstīties un ātri nebraukt, kā arī gar dzīvojamajām mājām nevar ārdīties, tad nekādu problēmu... vari ziemā i vasarā slidināties kā gribi..
mums pieņemts galvenais gar cilvēkiem neakstīties un ātri nebraukt, kā arī gar dzīvojamajām mājām nevar ārdīties, tad nekādu problēmu... vari ziemā i vasarā slidināties kā gribi..
Kādu laiku atpakaļ bija pie manis menti piebraukši, teica, ka varu visu to darīt ar nosacījumu, lai netraucēju cilvēkiem naktsmieru utt... To arī daru.
Tu i fanāts!
tev tas motors driz izbeigsies grab kā dizelis
Kopš to auto zinu (~2009), tas motors tā ir grabējis... Nograbēs, būs iemesls domāt par citu dzinēju.
Normāli plakaniski tik liek
Man ar vien vairāk tas e36 sāk iepatikties
Man ar vien vairāk tas e36 sāk iepatikties
Kur tas ir? Pārvākšos uz nākamo ziemu pie tevis Man nekuja tā nav, veikalu apsargi pat nofilmēja un izsauca policiju, lai arī viss notika nakts laikā, kad ielās pilnīgs tukšums Un arī pa pilsētu vairākas reizes ir bijušas saķeršanās par slidināšanos. Galvenais tas, ka tos idiotiskos pāķus, kas ar saviem sapistajiem audi cauri pilsētai velk uz 100+ neviens nekad neaiztiek, bet ja kāds bmw šķērsām krāmē pa tukšām, labi pārredzamām ielām, tad ir pizģec, visi apmirs. Lauki bļeAgris rakstīja:mazos miestos dazkaart tikai tantes sauc policiju. bet paareejie ir saprotoshi. mums piem miestaa vienaa liikumaa kur agraak vareeja garu liikumu stiept- taadi liidz 40 gadi pat apstaajas un smaidiidami skatiijaas :)
Sorry, ka piepirdu topiku
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Viss baigi patika, interesanti bija, liec vel video
Nu tu gan dedzini
Kas būs ja tiksi pie jaudīgāka, riepas ar bendžu zudīs? gan jau i tagad tā ir
Kas būs ja tiksi pie jaudīgāka, riepas ar bendžu zudīs? gan jau i tagad tā ir
kad tas dzenis vienreiz nomirs viņš kautko citu arī redz kā spīdzināšanu?
tu i vecis
man patik no prieksas tavs e36...
liec vel vide
a un klau kur tu tas baltas spuldzes nopirki un pa cik viena gb maksa?
man patik no prieksas tavs e36...
liec vel vide
a un klau kur tu tas baltas spuldzes nopirki un pa cik viena gb maksa?
Šitais ir viens no interesantākajiem topikiem Tu to dzeni visu laiku tik moki ,bet ar katru reizi viņš izskatās labāk
http://www.ebay.com/itm/260821137378?ss ... 1497.l2649Sharpay rakstīja:a un klau kur tu tas baltas spuldzes nopirki un pa cik viena gb maksa?
Tā mocīšanās viņam atmaksājas.GF. rakstīja:Šitais ir viens no interesantākajiem topikiem Tu to dzeni visu laiku tik moki ,bet ar katru reizi viņš izskatās labāk
es ar savam uzmetu lisus R15 un ,kad uzliist lietus,tad kaa pa ledu var slidinaaties!
Instagram - Sandis_e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …